אהלן אנשים,שאלה למי שעשה טיול גלישה....

ל ו ג ס י

New member
אהלן אנשים,שאלה למי שעשה טיול גלישה....

אני רוצה לעשות טיול גלישה לקוסטריקה,להשכיר אוטו ולנסוע, למלדיבים,זה אפשרי בכלל?אני רוצה לשמוע חוויות יותר מאשר פרטים[האינטרנט מוצף בהם}, ספרו לי חוויות טיפים וכל מיני,למי שהיה. למי שלא היה,תתחילו לחסוך חח.

amirusus

New member
קודם כל לפי דעתי..........

סע לקוסטה ריקה ואת המלדיבים תשמור לטיול הבא. לא חסר מהלעשות ואיפה לגלוש בקוסטה. אפשר באוטובוס אבל עדיף להשכיר רכב ולהתחיל לחרוש את החופים. זה בערך מה שאני עשיתי והיה מושלם. איפה שהיה גל טוב נשארנו לעוד כמה ימים ואז המשכנו לחוף הבא, כמובן שהכל תלוי בזמן שיש לך.

ל ו ג ס י

New member
סלמטק גבר תודה :)ותגיד זה היה טיול מאורגן?

מחברה מסויימת?אוו שכאילו אתם ארגנתם את זה לבד? הבנתי שאם מארגנים לבד זה עולה בהרבה הרבה יותר פחוט, וכמה בערך זה יוצא כל הבלאגן בכסף,אפשר מסרים..

חחחחחחחחח

אתה יודע איפה זה המלדיבים בכלל שאתה רוצה להגיע לשם עם אוטו מקוסטה ריקה ?

ל ו ג ס י

New member
דבר ראשון אל תצחק על אחרים,דבר שני

אתה לא יותר טוב מאחרים,ודבר שלישי אתה לא יודע מי עומד מולך, אם קצת מחשבה אתה תדע שלא אני לא יודע איפה זה המלידיבם חוץ מזה שזה איפשהוא בדרום אמריקה,בגלל זה ואני מדגיש בגלל אנשים כמותך,מצטט "להשכיר אוטו ולנסוע,למלדיבים,זה אפשרי בכלל?"אני מקווה שזה עונה לך על השאלות,. ביי

AviMiller

New member
כנס

דבר ראשון: גם אם המלדיבים היו בדרום אמריקה, לא היית יכול לסוע ברכב מקוסטה ריקה (שנמצאת במרכז אמריקה) לשם משום שאי אפשר לעבור ברכב את הגבול בין פנמה לקולומביה (שזה הגבול בין מרכז אמריקה לדרום אמריקה). דבר שני: המלדיבים נמצאים בכלל בים ההודי, כלומר, דרומית להודו!! (בערך הצד השני של העולם מקוסטה ריקה) עצה שלי: סע לקוסטה ריקה, לחופים המפורסמים תגיע בתחבורה ציבורית וכשתרצה להגיע לחופים קצת יותר מרוחקים אז תשכור רכב עם אנשים שכבר תכיר שם. ולא יזיק לך ללמוד קצת ספרדית לפני. בהצלחה.

ל ו ג ס י

New member
מה הקשר עכשיו עברין?ולא נלחץ סך הכל

תדבר לאנשים בכבוד,ואל תזלזל. ויש כבר גלים

natyh

New member
ענין של כסף

הכי זול לקנות רכב בארה"ב לרדת לקוסטה ריקה בדרך לגלוש במחיקו להגיע לקוסטה ריקה ולמכור . גם גלשת החל מקליפורניה או מחיקו לכל האורך וגם הרוחת טויל פגז . המלדיביים כפי שכבר ענו לך יפה נמצאים בכלל באוקינוס ההודי די רחוק .... בהצלחה תיהנה .

למעלה