אהלן אנשים שאלות לגבי הודו!!

WildMooN

New member
אהלן אנשים שאלות לגבי הודו!!

אז ככה אני טס ב-21 לנובמבר... דבר ראשון אני נוחת בלילה בדלהי ביום שישי הכל פתוח כרגיל או צריך לחכות בשדה עד הבוקר???? 2. אני מעוניין להגיע לדרום הכוונה לגואה כמה שיותר מהר האם יש רכבת מדלהי לכיוון גואה או יש מסלול מומלץ שאתם ממליצים להגיע אליה?? 3. לגבי הכסף אני לא שקט אם אני רוצה ללכת לים או משהו כזה איפה אני שם את הכסף? תודה מראש

בווודאי בוודאי וכן

כאן תמצא מידע מפורט על גואה ויש עוד. עכשיו בקשר לרכבות לא נראה לי שיש רכבת ישירות מדלהי לגואה אם אתה רוצה להגיע כמה שיותר מהר לגואה תנחת בבומביי משם יש לך רכבת ישירה לגואה,אמנם היא עיר הרבה יותר קשב להתאקלמות בגלל כל העוני הגודל העצום שלה וכל הרעש. בכל מקרה עדיף לך לנחות בדלהי אז תגיע לגואה באיחור של יום או כמה שעות לא יקרה כלום,כאשר אתה נוחת בדלהי גש למיין באזר שם האיזור פתוח כל הלילה לא תיהייה לך שום בעייה בקטע של מציאת מקום לינה בקשר לכסף בעיקרון לא מומלץ לשים בשמירה אבל אם למשל אתה יורד לים אתה לא תצטרך איתך את הכל אז תשים את חגות הכסךף לשמירה בכספת של המלון\אכסנייה. מה שאני עשיתי על מנת למנוע מצבה של גניבה אפילו של אחד מעובדי המלון לקחתי שקית שם שמתי את חגורת הכסף עם הכל ואת הכל יחד קשרתי קשירה מיוחדת ושמתי מעל הקשר נייר דבק בצורה מסוימת שאם מישהו ניסה לגעת בו ישר היתי קולט את זה. העיקר להישאר רגועים לא אחת שמעתי על מקריי גניבה של חגורות כסף שבתוכם כסף פספורט וכרטיס טיסה וזה אומר שהטיול הלך ועכשיו צריך לארגן הכל על מנת לחזור הבייתה כמה שיותר מהר. בהצלחה

green eyes

New member
טוב...ככה...

אמנם בלילה אין הרבה תנועה,אבל תמיד יש מי שיסיע אותך למיין באזאר,מקסימום תראה נהג מונית יושן במונית,תעיר אותו,ייקח אותך. דבר שני,יש לך רכבת בשם רג´דהני אקספרס,שעושה את דלהי-גואה,ב33 שעות. קצת קשה הנסיעה הזאת,אבל שווה,תכיר שם קצת הודים,דבר איתם,יהיה לך כיף. בשביל שלא יעבדו עליך,תקנה את הכרטיס ישר בתחנת רכבת ולא דרך סוכנות,יעלה לך בסביבות ה1200 רופי. אם אתה לא לחוץ להגיע לגואה,אני ממליץ לעבור דרך רג´יסטן. בגואה,אם אתה רוצה ללכת לים,לא יהיה לך בעיה,כי אתה כבר תראה מלא ישראלים בכל גסט האוס שתהיה,בהנחה שתלך לאנג´ונה,שזה החוף של הישראלים,ושם לא יגעו לך בדברים,אז תוכל להשאיר את הכסף בחדר,רק תנעל את התיק עם הכסף,לכל מקרה. בגואה,אני מציע,שתרד בפאנג´ים,שזה העיר בירה של גואה,ומשם תמשיך לאנג´ונה,זה החוף של כל הישראלים,ואחרי שתבין מי נגד מי,תוכל לטייל בשאר החופים דרומה.

green eyes

New member
אני עשיתי אותה,ממרגאו בגואה,עד לדלה

אחלה בחלה של רכבת.חוויה של פעם בחיים.

WildMooN

New member
לגבי רגי´סטן ....

אז ככה אני לא לחוץ להגיע לגואה אבל השאלה שלי אם יותר עדיף להגיע לרגיסטן ולאחר מכן לחזור לדלהי בשביל לקחת רכבת לגואה או אם כדאי לרדת לגואה כבר ישר מרגיסטן?

נראה לי שעדיף לך לרדת ישר משם...

הינה המפה למה לך לעלות למעלה לדלהי ואז לרדת עד לגואה??? הרי אתה עכשיו ברגי´סטן שהיא מתחת לדלהי לא עדיף להמשיך הלאה.??

נראה לי שעדיף לך לרדת ישר משם...

הינה המפה למה לך לעלות למעלה לדלהי ואז לרדת עד לגואה??? הרי אתה עכשיו ברגי´סטן שהיא מתחת לדלהי לא עדיף להמשיך הלאה.??

WildMooN

New member
יש רכבת מרגיסטן לכיוון גואה?

או שאני מפספס עוד כמה חלקים שלא מומלץ לפספס?

green eyes

New member
הנה,הצעה.

מכיון שבפברואר נגמרת העונה בגואה,אני מציע,רד ישר לגואה,תעשה אותה,ואז שנגמרת העונה,עד שתתחיל העונה בצפון יש איזה חודש חודשיים,ואתה תראה שכמעט כולם עושים את זה,פשוט עולים לצפון עם עצירות בדרך,כמו ברג´יסטן(פושקר) או באגרה,ורנסי,נחים קצת בדלהי,ואז עולים לצפון. חבל שתפספס את הזמן של העונה בגואה ואז תתבאס.

bagirafly

New member
רכבת מרג´יסטאן לגואה

לדעתי אתה חייב לעבור דרך בומבי אם לא בא לך להכנס לתוך בומביי יש תחנה שנקראת בומביי DADAR שזה אחת הפרובינציות היותר קלות של בומביי (אני ביליתי שם לילה שלם) יש רכבת כל בוקר בשעה 6:00 לגואה .

bagirafly

New member
גואה...תיקון קל ../images/Emo8.gif

לגבי העיר בירה של גואה היא מארגו... ועדיף לרדת מהרכבת בטיבים היא הרבה יותר קרובה לאנג´ונה הבדל קל של 300 רופי רק בקטנה.. תעשה חיים

green eyes

New member
תבדוק טוב...מרגאו היא לא העיר בירה.

אלא פאנג´ים,לא שזה משנה למשהו או למישהו,לא פה ולא שם.

למעלה