אהלן אנשים!!!

מירב ד

New member
אהלן אנשים!!! ../images/Emo107.gif

אז ככה... בבית ספר שלי יש המון כלבים מסתובבים... חלק סתם כלבי רחוב חלק של התלמידים שלומדים בבית ספר וחלק של השכנים שגרים ליד הבית ספר... בבית ספר הקימו "ועדת כלבים" שתחליט מה לעשות עם הכלבים... הם החליטו לבנות כלוב, ולהכניס לתוכו את הכלבים, עד סוף יום הלימודים. הכלוב שבנו די קטן, נכנסים בו בערך שני כלבים... והם מתכננים להכניס לתוכו הרבה יותר. רציתי לשאול אותכם... מה אתם חושבים על העניין???... ומה אפשר לעשות?.. לדעתי זאת ממש התעללות............. מירב

Nightwish-boy

New member
זה הרע במיעוטו...

אני בטוח שאם זה לא היה קורה אז כמה אנשים היו מתחילים להתעלל בכלבים המסכנים... ככה לפחות הם מוגנים... עצתי לנסות ולארגן תלמידים כדי לתרום להרחבת ה"מגורים" של הכלבים בבית ספרכם וכדי לשפר את התנאים... בהצלחה! שלך
דור

נועם ר

New member
הי מירב

נראה לי שזהו פתרון שעדיף על הרדמה וכאילו... אבל, אני מניחה שאם תתארגנו כמה תלמידים שזה מפריע להם תוכלו לעשות משהו. זה גם לא נורא להגדיל את הכלוב בעצמכם, זה לא נשמע לי הרבה עבודה.

shanty.G

New member
הי מירב

מצד אחד, יוזמת התלמידים על הקמת הועדה, ההחלטה והביצוע ראויים להערכה רבה! מאידך, בניית כלוב הוא פתרון זמני, וגם יוצר בעיות: הכנסת כלבים רבים לכלוב יכול ליצור בעית הירארכיה ותוקפנות וגם במקרים קיצוניים- טריפה בשל תוקפנות או רעב. אני מציעה לכם לפנות לאחת העמותות ולבקש עזרה- אגודת SOS חיות (7441010-03) או עמותת תנו לחיות לחיות (6241776/96/82-03) יוכלו אולי לעזור. בהצלחה, ועדכני אותנו מה קורה

למעלה