אהלן אנשים !!!

DitasLover

New member
אהלן אנשים !!! ../images/Emo13.gif

היי אני חדשה פה ... ובכלל בכל עניין הגאווה. אני השלמתי עם העובדה שאני בי לפני כמה חודשים (אם תרצו אני אספר את סיפורי - שהוא לא קצר )... כלומר אני לגמרי שלמה עם עצמי
אבל עדיין בארון...ההורים שלי לא יקבלו אותי -אני פשוט יודעת ... הם לא מבינים את זה -אולי אמא שלי...בכל מקרה אני לא מתכוונת לספר להם אלא רק במקרה שתיהיה לי חברה רצינית ואני כבר לא אגור בבית- כלומר - כאשר
. אני די מאוהבת כבר המווון זמן בבחורה סטרייטית אחת ...שהיא מדהימה וחברה טובה מאוד שלי... והיא כמובן לא יודעת על זה . אני מתגייסת עוד קצת יותר משבועיים לצה"ל
- אני בת 18... טוב מה עוד אני יכולה לספר על עצמי... אה- אני מעריצה של מדונה - יכול ליהיות שהבנתם כבר לפי הניק שלי ?
אני לא יודעת אם אני אכתוב פה הרבה -אבל אני ללא ספק אקרא פה הרבה - כי המקום הזה נראה לי ממש נהדר
! אה ויש לי איזו מתנה קטנה כאן לכל מעריצי שרה"ט - אני לא אחת מהם - אבל ידיד לי הכין את התמונה הזו -אני לא יודעת אם מותר להראות את זה כאן אז אני פשוט אשים כאן את הלינק אליה
http://members.aol.com/derrickdotcom11/rivendell.jpg ויש לי גם כמה מתנות לבנות כאן בהמשך
טוב אז אני מקווה שתקירו אותי טוב יותר בהמשך ושיהיה כיף !
אגב נוספה לכם רוסייה נוספת לפורום

DitasLover

New member
טוב הנה סצינה מג´יה !

כן גם אני חושבת שאנג´לינה היא מדהימה !!!! את זה אני הכנתי (יש לי תחביב כזה להכין כל מיני GIF כאלה -למרות שאני די חדשה בזה גם

DitasLover

New member
ונחשו מי אלו !

אני הייתי ממש מופתעת כשגיליתי ! חחח תלחצו על הקבצים כי לראות אותם בגודל המקורי - והם גם עובדים הרבה יותר טוב ככה
טוב אז מספיק להיום ...

resputin

New member
yay!

I like you already! :) (^^מי שאמר שאי אפשר לקנות חברים במתנות- לא הבין איזה סוג של מתנות צריך להביא
((
))

DitasLover

New member
aw thanks ! ../images/Emo6.gif

hehe I like you too
! אני אומנם חדשה בפורום הזה אבל אני משתתפת ב-2 פורומים בינלאומיים של מדונה- ולדעתי אלו הם הפורומים עם קהילת הגייז הגדולה ביותר בעולם הוירטואלי D-: ! רוב החברים הONLINE שלי הם גייז ובי
- אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיהם - הם נהדרים, הם עזרו לי לקבל את עצמי כמו שאני
אגב למי שאוהב את ANGELINA המהממת - כנסו לאתר : www.joliefication.cjb.net אתר מעולה של ידיד שלי

sigarin

New member
hoooooooooooooooooooooooooooold it!

לא פייר! תספרו לי מה קורה פה!!! מי זה מי? מי מתנשק עם מי? ומה, בעצם, התנשק פה עם מדונה? זה לא פייר, תשתפו גם אותנו! (והיי DitasLover מותק, ברוכה הבאה
)

סיגרינ

New member
../images/Emo32.gif מסקנה נאמבר וואן להיום:

אני חייב להפסיק להשתמש בניק באנגלית. ממש חייב! מסקנה נאמבר טו: אם אני שולח הודעה גורלית למישהו, אני חייב לברר אם יש לו אינטרנט קודם. ממש ממש ממש חייב!

DitasLover

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אתה מתכוון לנשיקה בין קיילי לג´רי האליוול ? או לתמונה עם ארגורן ולגולאס
עם מדונה התנשקו גווינט פלטרו, אינגריד קאזרס, סנדרה ברנרד, דבי מזר, נעומי קאמפבל ובטח עוד הרבה בחורות שרובן לא סלבריטאיות
יש לי כמה תמונות של נשיקות שלה אם בא לך לראות - אבל בהודעות הקודמות שלי אין שום סצינת נשיקה עם מאדי

TwelveEyes

New member
*kicks the Raviv* לשנייה אני מפנה..

ת´גב וכבר אתה מכריז על אהבתך לאחרות, מה?! You bastard! I´m moving back with Mother!!

resputin

New member
I said I *like* her!

Damn, where does this insecurity in our relationship came? You´ll always be me true,loving,caring and one-of-a-kind other and you know it.

TwelveEyes

New member
וולקאם! ../images/Emo34.gif ../images/Emo24.gif

אוי גוועלד, אנחנו כ"כ דומות!! גם אני השלמתי עם זה שאני בי לפני כמה חודשים (אפריל 02´), גם אצלי זה סיפור די ארוך
אני חצי בארון - החברים יודעים, ההורים לא. למרות שנראה לי שלאמא יש חשדות.. אבל אני יודעת שהיא תקבל את זה יפה, בניגוד לאבא, שהוא.. איך אני אגיד את זה במילים יפות.. בן זונה שלא יתואר. וגם אני לא אספר להם עד שתהיה לי חברה רצינית ואני כבר לא אגור בבית
ואת גם רוסייה! ^^ גם אני, למרות שאנשים משום מה לא מקבלים את זה וטוענים שאני אמריקאית במסווה.. um, right.
ומאחר וגדלתי על מדונה - אני גם אוהבת אותה, אם כי.. לא עד כדי כך
מה שכן, אני לא מתגייסת (שירות לאומי-ness) ו.. *מעיפה מבטים פרנואידים מסביב* לא מאוהבת בסטרייטית
(לשמחת כל הסטרייטיות בעולם, אני בטוחה
) ואני מתעבת את אנג´לינה ג´ולי. מילא, היא שחקנית בסדר, אבל הייתי בועטת אותה מהמיטה. Not my style
*זורקת כריות על רספי לפני שהוא אומר משהו* קח ממל´ה, תנשוך משהו במקום
אז ברוכבאה לפורום ^^ את התמונה של אראגורן\לגולאס כבר ראיתי.. את מפירה זכויות יוצרים, יו נואו
והשאר.. הממ.. טוב, הבעיה היא שאני לא מצ´תגעת מי יודע מה על הנשים המסויימות האלה, אז אותי - בניגוד לחצי השני שלי - תיאלצי לקנות בתמונות אחרות. Nice try, anyway
ושלא יגידו פה שאני לא מברכת חדשים יפה..

LOL ../images/Emo6.gif

אין לי מה לומר חוץ מלהתלונן שהאמוטיקונים פשוט לא מספיקים!

DitasLover

New member
10X ! ../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

אותי אף פעם לא חשבו לאמריקאית ...רוב הזמן פשוט לא מאמינים שאני לא נולדתי בארץ
רק האנשים שאני מדברת איתם בנט יודעים כל השאר הם CLUELESS - ובחיים - אבל בחיים הם לא היו חושדים שאני אוהבת גם בנות - גם ההורים שלי - לא חושדים...ולצערי - כמו שאמרתי לפני כן לא נראה לי ממש שהם יקבלו אותי ככה... אבא שלי - סיפור ארוך גם הוא - חושב שהומואים זה "לגמרי לא נורמלי" - ומשמתש במילה כקללה מה שמגעיל אותי ומדכא אותי ... כי הוא התחיל לעשות זאת מולי רק לאחרונה ...ותמיד היה לי הרבה כבוד אליו ואהבתי אותו...למרות שהוא אף פעם לא גר איתי באותו הבית - מאז שאני בת 1.. אז כן יש לי גם אב חורג
(לא סובלת אותו !!!) ואני בטוחה ב- 100% שהוא פי 10 יותר הומופוב מאבא שלי... הקיצר אין שום סיכוי שאני מספרת להורים שלי - לא בזמן הקרוב... הסטרייטית שאני מאוהבת בא ...אני חושבת שאני - GETTING OVER IT לאט לאט... אבל זה קשה לי - כי אני מהבני-אדם "הפטתיים" האלו שכאשר הם מתאהבים הם מתאהבים חזק ...אני מאוהבת בה כבר 4 שנים והיא נשואה עם 2 ילדים ... ויש עוד איזה פרט קטן ומדכא שאני לא אומר אותו כרגע... בכל מקרה היא חברה מאוד טובה שלי אני מספרת לה הכל והעובדה שאני לא יכולה לספר לה שאני בי (לא חושבת שהיא לא תקבל אותי - יש לי סיבה שונה לחשוש)- זה משגע אותי לגמרי !!!
אני מפירה זכויות יוצרים ? חחח OK סורי
אז על אילו נשים את כן משתגעת ועל אילו גברים IF I MAY ASK ?
יש לי קראש קטן על ג´סיקה אלבה מ DARK ANGEL ...היא מהממת
! וגברים - ג´ורג´ קלוני הגבר האולטימטיבי שלי !!!!!
ושוב תודה על הברכה

DitasLover

New member
../images/Emo32.gif שאלה...

אני די מתמכרת ל QUEER AS FOLK בימים אלו - לפני זה צפיתי לעתיתם רחוקות... אתמול הראו את הפרק שבו ג´אסטין המתוק מוכה ע"H הילד הומופוב המטומטם ההוא באלת בייסבול ... ובאותו הפרק יש את הקטע שמראים את בראיין המסטול מתעסק עם צעיף המשי הזה ? מה לעזעזל הוא עשה איתו ??? לא קלטתי ... (סלחו לי על הבורות) ... אז PLZ מישהו אולי יוכל להסביר לי

TwelveEyes

New member
../images/Emo13.gif

א) גם עליי לא מאמינים שלא נולדתי בארץ, שטויות
ב) חח, גם עליי לא חושדים. אני נראית די, אממ.. רגילה וסתמית כזו
ג) זה לא שאבא שלי משתמש ב"הומו" כקללה.. הוא פשוט אהה, מניאק
ועובדת היותו סמי-הומופוב רק מוסיפה שמן למדורה
אני יודעת שהוא מעדיף את אח שלי על פניי, ות´אמת? אחרי שאני אעזוב את הבית, אני לא בטוחה אם אשמור איתו על קשר. ד) חחח, וזאת בניגוד אליי, שמפסיקה לאהוב אנשים די מהר
ה) וואו, יש הרבה.. הרבהההה
אמממ.. האנשים שאני מוצאת חתיכים, יפים וכ"ו הם בדרך כלל.. הממ.. לא-קונבנציונליים כ"כ
ז"א, אני לא בקטע של אנשים מושלמים לגמרי.. כי אני אומרת שזה לא עניין של אף ישר ועיניים כחולות אלא של תווי פנים ואיך הכל משתלב.. דוגמאות? טוב נו.. אני אוהבת את פיירוצ´ה באלק, אלייז´ה ווד, אורלנדו בלום, ווינונה ריידר, כריסטינה ריצ´י, ויגו מורטנסן, שון בין, דיוויד בואי, אלן ריקמן, לילי סובייצקי, מינה סובארי, רובין טאני.. נו, חיים, מספיק אמוטיקונים בשבילך הפעם?

למעלה