אהלן אנשים!

pain is MY love

New member
אהלן אנשים! ../images/Emo9.gif

אנוכי מרינה בת 17 וחצי מעשנת... אממממ מה אני לא מעשנת בעצם..
מקווה להשתלב בפורום... נראה לי שיהיה לי כיף פה
ורק שאלה קטנה לי אליכם אם אפשר ככה על ההתחלה... שמתי לב שהרוב פה מדברים על נרגילות. אז הנרגיליסטים למיניהם... אתם מעשנים רק נרגילה או גם סיגריות?..

בנה

New member
גמאני!!!

בעיקר סגריות....וכל יום-יומיים נרגילה!!! היום עישנו נרגילה...והכנתי ראש בן זונה!!! כולנו התמסטלנו רצח...ניראה לי היה משהו בטבק....

וואקה

New member
../images/Emo6.gif

מה פתאום! ישבנו היום בזולה, מעבירים את צינור החצי מטר בסיבוב(ואני לא מדבר על איבר המין שלי), כשזה הגיע אליי, לא העברתי הם צעקו וצעקו, אבל אני לא "שמעתי" אותם, אז אחד אמר "שוב נתקע לו סנאי באוזן" - מה את חושבת שהוא סתם אמר את זה אם הם ניכחדו? (מידע זה הובא לכם על ידי העמותה למידע מיותר)

Vindictively

New member
אני מניחה שלא שמעת

בגלל אותה מחלה שגרמה לך לחשוב שיש לך זין באורך חצי מטר, ולא בגלל סנאי (כי אין כזה דבר סנאים!)

Vindictively

New member
כי גזע על של

עכברים, שהראש שלהם יותר קטן מפלח טוסיק אחד שלהם והידיים מתכווצות לגודל של אגוז ברגע שמתקרבים למים קרים, השתלטו על מלך הסנאים ואמר לו "אם לא תוציא צו שכל הסנאים יתאבדו אז אני ארצח את מלינה" (מלינה זאת החתולה שהוא הזדיין איתה בחשאיות מאחורי הגב של אישתו, מלכת הסנאים) אז כמובן שמלך הסנאים שנורא אהב את חתולתו (מיאו) הוציא את הצו הזה. ובגלל זה עד היום אתה יכול לראות ברחובות ארצות הברית (הרי זה ברור שאוכלוסיית הסנאים בישראל היא לא גדולה, ובקושי יש אצלנו סנאים) סנאים שוכבים על הכביש מעוכים ומדממים שכל המעיים שלהם שפוך בחוץ, וכולם בטוחים שהנהגים הדורסניים הם אשמים, אך בעצם הסנאים קופצים מול המכוניות ומתאבדות. ולמה אתה שואל העכברים האימתניים רצו שהמלך יוציא את הצו הזה? תעלומה.

למעלה