אהלן אנשים

TaxiMedia

New member
אהלן אנשים

קודם כל שתהיה לכולנו שנה טובה, חגים שמחים ובכלל רק טוב. הרבה זמן לא התחברתי לבועת הבלוגים. לא יודע מה קרה לי, נגמרו לי המילים? איבדתי את התיאבון? נגמרו לי הרעיונות? אין לי מושג איך קרה שבבת אחת הפסקתי לכתוב, לקרוא ולהפריח לאוויר העולם את הגיגיי. אני זוכר את השרשורים שמן הסתם עדיין ממשיכים להישרשר ושדנים בדרכים יצירתיות ליציאה ממשבר גיל העמידה. סליחה, ממשבר ה"אין לי ועל מה לי לכתוב". בינינו, רעיונות נפלאים יש באותם שרשורים, משום מה אף אחד מהם לא קולע לסיבה האמיתית שבגינה הפסקתי כנראה לכתוב ושעד עכשיו אינני יודע אותה ואם יודע בוודאי שאינני מבין אותה. בלגן איתי. סתם הרגשתי צורך לשרשר כאן את אשר על ליבי, אולי אני מחפש שוב את ההרגשה הנעימה כשתיבת המסרים מהבהבת -יש לך מסר חדש. אולי אני מחפש נחמה או את "צרת רבים חצי נחמה". מישהו שעבר משהו דומה. אין לי מושג אם אני מתכוון לחזור לכתוב, כנראה שלא. או לפחות לקרוא, מאוד יכול להיות שכן. כנראה שהיה לי דחף לכתוב משהו וניצלתי את שם המשתמש שלי בתפוז ואת הפורום שלכם. שאגב, תמיד הייתה לו אצלי פינה חמה בלב. מקנא בכם על היכולת לשמור על דרך האמצע ולהיות בבלאנס חיובי. לא לעוף לפסגות ההיי ולא לנחות לתהומות הדאון. לא עזבתי כי אני כועס ולא חזרתי כי אני מתכוון לחזור. סתם התגעגתי לכתוב. כתיבה מהנה. שיהיה רק טוב. שבת שלום.

דנטל

New member
מה עם גלישה במקומות נוספים?

כלומר, מעבר לעדכון הבלוג שהופסק, שינית משהו גם לגבי הגלישה שמחוץ לבלוגוספירה?

פגעסוס

Well-known member
כתיבה בבלוג

כל עוד הבלוג הוא לא עבודה, כותבים רק כשמרגישים צורך. כנראה שהצורך נעלם. מה שיפה בבלוג הוא שהאפשרות לכתוב אף פעם לא נעלמת. אם אי פעם הצורך יחזור, הבלוג עדיין יהיה שם. שבת שלום גם לך.

wranger

New member
בתפוז, כן.

בישראבלוג, לעומת זאת, הוא יימחק אחרי כמה חודשי נטישה, לא? נדמה לי שאתה אמור לדעת יותר מכולם...

פגעסוס

Well-known member
יודע, יודע

אבל שולחים אימייל לפני כן (זו היתה אשמתי שהחלפתי אימייל ולא חשבתי לבדוק את הישן). וחוץ מזה, אולי שינו מדיניות מאז שנענע רכשו את המערכת...

זה עדיין 3 חודשים?

יש לי בלוג בישראבלוג שלא כתבתי בו מאז דצמבר 2006, אם אני אכנס לניהול אז הכל ימחק? (כרגע, על פניו, הבלוג נראה בסדר גמור).

דנטל

New member
כשפתחתי שם בלוג (לא מזמן, כידוע לכם)

קראתי את התקנון והיה כתוב שאם הבלוג לא מתעדכן במשך 3 חודשים הם שולחים מייל ואם אחרי זמן סביר עדיין אין עדכון - הבלוג נמחק.

jdpworld

New member
אישית רואה

הקשר ישיר בין העדר עשיה וכתיבת בלוגים... ככה שבתאוריה לפחת מגיעות כאן ברכות.

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אפילו ביליתי לפני יומיים כמה וכמה וכמה דקות (של אי עשייה) בשיטוט פה בדפי הפורום המוקדמים אחרי הודעה שכזו שכתבתי פעם (בה אני מספרת שאני טופחת לעצמי על השכם אם נטשתי את הבלוגיה, כי סימן שמצאתי קצת חיים...). אבל נשברתי מלהמשיך לחפש...
.

אתה מוזמן לכאן תמיד!

אני מסכים עם מה שנאמר מעלי. תנסה לגלוש ולקרוא בעוד מקומות שאתה לא נוהג לבקר בהם, תקח לתשומת לבך שנכון לימים אלו, הבלוג הוא לא העבודה שלך - ואם אין לך על מה לכתוב, אז אל תכתוב. וכן, תהיה עם ראש פתוח ואל תפחד להרחיב נושא או לשנות את כיוון הכתיבה שלך. קרה שהמון זמן לא היה לי על מה לכתוב, לא היו בכלל רעיונות. חזרתי למצב שבו אני לא מפסיק לקרוא עדכונים בנושאים שמעניינים אותי, מנסה להפתח לנושאים נוספים וכתיבה קצת שונה - והנה חזרתי.

למעלה