אהלן...אנשים!!!

bleakpassion

New member
אהלן...אנשים!!!

שלום לכולם!!! אני מחפשת אנשים שקראו את סדרת הספרים "שיחות עם אלוהים" מאת ניל דונאלד וולש. אני מחפשת אנשים שאינם מתחבאים מאחורי מסכות של חיי היום יום,אנשים אמיצים-אנשים אמיתיים!!! - מוזמנים ליצור איתי קשר-דרך הפורום-או האי מייל שלי- [email protected],bleakpassion.hotmail.com אנשים,מחפשים חברים טובים- צרו קשר:)

LoveBeing

New member
אולי מצאת אחד...... :0)

ראיתי את התגובה שלך בפורום שיחות עם אלוהים אני אולי האדם שאת מחפשת? :0) הנה קישור לבלוג שלי זה יומן מאוד אישי שלי שהמון קוראים ואני נחשף כי חשוב לי מאוד שאנשים יראו כמה זה חשוב להיות אמתיים ולהראות מי אנחנו מבפנים אני לא יודע אם תזדהי עם זה כי לפי מה שכתבת את מזכירה לי אותי לפני שלוש שנים שהכל היה כל כך ורוד ויפה- היום החיים יותר קשים בהרבה... אז בגלל זה אני חושב שכדאי שתתחילי מהעמוד הראשון שנמצא למטה- עמוד מספר אחד אני מקווה שלא פגעת או זלזלתי או משהו פשוט למדתי שלפעמים דווקא האנשים הרוחנים הם אלו שלא תמיד מחוברים לרגשות האמתיים שלהם שגם כוללים כאב ופחד וחרדות ולא רק אושר ואהבה. טוב מחכה לשמוע ממך...... באהבה, גיל דרך אגב, בבלוג שלי מגיבים האנשים הכי נפלאים בעולם... :0) רשמתי לך בפרטי איך מגיעים לבלוג אם את לא מכאן....

למעלה