אהלן אנשים

Clubber4ever

New member
אהלן אנשים

שלום אנשים אני חדש בפורום הזה וחייב לומר שכמו כולכם הסדרה הזאת היא הסדרה הכי טובה שראיתי בחיים שלי. כשהיא שודרה בהתחלה לא הבנתי על מה כל הרעש אבל אחרי זה התחלתי לראות את השידורים החוזרים בימי רביעי ב-1 בלילה ופשוט התלהבתי והייתי ממש מרותק...אפילו למשחק המחשב התמכרתי! בכל אופן רציתי לשאול משהו...הבנתי שהעונה השניה תתחיל רק ב-8.11 אז עד אז אני רוצה לראות שוב את העונה הראשונה ולהוריד את כל הפרקים רק הבעיה היא שמכל המקורות שניסיתי להוריד דרכם אני פשוט לא מצליח...ניסיתי באתרים www.lionetwork.net ו-www.the-realworld.de להוריד דרך אי מיול אבל הקבצים פשוט לא ירדו...אם מישהו יכול להמליץ לי על דרך אחרת אני מאוד אודה לו תודה רבה!

RenanaD

New member
שלום וברוך הבא!

אני רננה, 16. מקווה שתהנה פה כמונו!! בקשר לשאלה שלך-אסור לדבר על הורדות לא חוקיות בפורום. אם אתה רוצה לשאול משהו, אתה מוזמן לשלוח את השאלה שלך במסר לחבר/י הפורום, ושם יענו לך.

GO רננה GO../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

את צריכה להיות השגרירה של הפורום. או משהו

בריסטו

New member
ברוכהבא

תשלח במסרים פרטיים,כי אסור לדבר על כאלה דברים. ודרך אגב, BITURENT פועל הרבה יותר טוב.

RenanaD

New member
אתה די סותר את עצמך

"אסור לדבר על כאלה דברים"-"דרך אגב, ________ פועל הרבה יותר טוב". לתשומת לבך...

בריסטו

New member
Ho, really?

כנראה שפשוט לא שמתי לב... (ובא נגיד את האמת,בטוח שאי פעם גם את השתמשת בדברים כאלה, כי בארץ לא משדרים כלום.)

RenanaD

New member
דה, ברור שהשתמשתי בתוכנה כזו,

אחרת איך נראה לך שהגעתי לאמצע העונה השלישית?! אבל מה שכן-אני לא אפרסם את שם התוכנה. היא לא חוקית, ואסור לדבר על דברים כאלה בפורום.

aliasBOY

New member
סרוך הבאה..

ראיתי שאף אחד עדיין לא אמר לך אז אני יגיד.. תזהר ממווותק וקרלוצה שתיהן בחזקת מסוכנות נכון לעכשיו...

למעלה