אהלן אנשים

צוחה

New member
אהלן אנשים

מישהו היה במלון "פאבלו נאפה" ויכול לספר עליו קצת ?? ועוד שני דברים 1. מישהו עשה את הבאנג'י שמעל הים ליד חוף ניסי ? 2. מישהו קפץ מהצוקים של נאפה ? הבנתי שהם רק 12 מטר... איך זה ? תודה לעונים

הממ...

באנג'י חברים שלי עשו וממש נהנו ובקשר לצוק... 12 מטר זה לא מספיק לך?!?#?? תאמין לי זה ניראה ממש גבוהה ומרגישים גם בקפיצה עצמה את הגובה לדעתי הצוק היה אחת החוויות שלי בטיול, בנוסף לאופנועי ים והים...

צוחה

New member
תמונות ממש יפות ../images/Emo45.gif

אבל אחרי שאתה קופץ....... מאיפה אתה עולה בחזרה ??? ואולי אתה זוכר כמה עולה הבאנג'י ?

תודה

ואין בעייה לעלות בחזרה... שוחים קצת לכיוון הצוק.. שם יש קטע כזה שעולים עליו בקלות ואז מטפסים ממש בקלות ובלי להסתכן... רק מה... שמעתי מאנשים שקפצו כשהים היה סוער.. וזה לא היה להם נעים בכלל חח, הם יצאו כולם מדממים (כאילו שריטות.. לא שברים או משהו כזה) בקשר לבאנג'י, עלה להם, וואי אני כבר לא זוכר.. 45 פאונד (450 שקל) כולל הוידאו והתמונה ניראה לי ובקשר לאופנוע ים, גם כן יקר נורא, 200 שקל... אבל זה אחד הדברים השווים! עשיתי את זה אפילו פעמיים מרוב שנהנתי.. טסים עם זה בים (מנוע 1200 סמק) וקופצים בגלים, כיף לא נורמלי.. אבל נורא מסוכן ניראה לי.. למרות שנפלנו פעמיים מהאופנוע הים ולא היה כואב בכלל (רק שתינו כמויות של מי מלח)

מצלמים אותך בוידאו

מהרגע שאתה שם את החבל על הרגליים... עד שמוציאים לך אותם. בנוסף יש שתי תמונות, אחת של עצמך שניה אחרי הקפיצה (כשאתה באוויר סנטימטר מהמקפצה) והשנייה של הרגע שאתה נכנס למים (לשנייה). תמונה באיכות ממש טובה, כאילו זה צלם מקצועי שעושה זום רציני עליך ממרחק של 60 מטר. והאופנוע ים למשך איזה 15-20 תאמין לי שזה מספיק

צוחה

New member
מצלמים בוידאו או DVD ? (רק מודא)

ואיך מקבלים את התמונות סטילס ?

omril18

New member
מה זה הצוק הזה?

מה בחיים לא ראיתי את הצוק הזה, אנחנו קפצנו מהצוק שבניסי ביץ' שהוא יותר קטן אבל גם מפחיד כי יש מלא סלעים.

זהו ש

בניסי ביץ' חשבנו לקפוץ ואז כשהגענו למעלה לצוק אמרנו שאין סיכוי שנעשה את זה ניראה לי התאבדות קפוץ משם, הכל אבנים למטה. ב sea caves שהיינו זה גם היה 12 מטר ולא 7. וגם אין סיכוי שתפגע בקפיצה כי אין שום סלעים והקטע שם ממש עמוק...

צוחה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif נצל"ש ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אפשר לשלם בנאפה גם עם דולרים ויורו או שהם מקבלים רק לירות קפריסאיות ? (דראכמה)

לינור17

New member
אממ

רק לירה קפריסאית .. אבל אפשר להחליף בבנקים שם מה יש לך לעשות בתקופה הזאת בנאפה??? לא נראה לי נשאר משהו פתוח ..חבל..

DJ ET

New member
אלו צוקי הקאבו אם אני לא טועה

הם נמצאים מחוץ לאיה נאפה..(לא רחוק..) יורדים קצת מהכביש על דרך עפר כזאת ומגיעים לשם וכולם קופצים..מקום מ-ד-ה-י-ם!!! ואני עשיתי גם את הבנג'י עלה לי 45 פאונד שזה 450 שקלים זאת החבילה הכי גדולה שאפשר לקחת שכוללת חולצה,קפיצה,2 תמונות סטילס כמובן מפותחות וסרטון די וי די. היה פצצה באיה נאפה נהנתי הכי שבעולם שמונה ימים של טירוף. עכשיו הכל סגור שם ואין לא מועדונים ולא פאבים ולא כלום..המקום מת.

למעלה