אהלן אנשים

eyal1880

New member
אהלן אנשים

אני רוצה להרשם לקורס ברמנים ובדקתי כמה בתי ספר אני מתלבט במי לבחור בברטנדר ,או בזמן אמיתי או בברמסטר? איזה בית ספר עדיף לפי דעתכם ומכין אותך הכי טוב ללהיות ברמן ומאיזה בית ספר מעדיפים בתי קפה ופאבים לקחת את הברמנים שלהם? תודה מראש אייל

maxfain

New member
תדפדף בדפים של הפורום

ואתה תמצא את כל התשובות שלך, את כל ה"וויכוחים" והדעות.. השאלה הזאת עולה כאן בערך כל יומיים אז אתה בטוח תראה..

nunimon

New member
בראש העמוד בירוק יש שאלות נפוצות.

תלחץ שם , וראה זה פלא ...

שאלה כנה.

מתי בפעם האחרונה התלוננת בפומבי על משהו (הסמכה, במקרה הזה, מה שאומר שקצת קשה לשים אותה להשוואה) שעלה לך 4000 שקל?

nunimon

New member
חכי זה רק השיעור הראשון...../images/Emo3.gif

הייתי חייב, הרמת לי להנחתה...

shiri9

New member
ברטנדר

ברטנדר. ברטנדר. אמנם אין לו הרבה פרסום ויחסי ציבור, אבל סיימתי לפני חודש. היה שווה כל שקל. מקצועי, הרבה מאוד תירגולים מעשיים, מהנה בטירוף, מלא חבר'ה, משפחה. ממליצה לך להיכנס לפורום ברטנדר ורק לראות מה הולך שם: www.bartender.co.il ודרך אגב, עוד לא נתקלתי בבעל הבית שהייתה לו עדיפות לברמן כזה או אחר בגלל בית הספר שבו הוא למד. מה שכן- קשרים תמיד עוזרים. ולברטנדר יש המון קשרים. גם באילת-אם זה מעניין אותך מבחינת עבודה מועדפת. אני- עוד לפני שסיימתי את הקורס כבר התחלתי לעבוד בבר-מסעדה יוקרתי ברחוב הברזל (המדריך שלי בקורס עבד שם לפני והפנה אותי לאחמ"ש)

MeRmAiDe

New member
../images/Emo48.gifאגב בר טנדר

אני סוגרת איתם ברגעים אלה ממש, מקווה שיהיה בסיידר ושמייח....

למעלה