אהלן אנשים!!!!!

lucy 2000

New member
אהלן אנשים!!!!!

מה נשמע??? מישהו פה זוכר אותי? אם לא אז לא משנה ואם כן אז יופי!!!! בקיצור אני צריכה עצה יש לי לעשות פרזנטציה של 10 דקות בשיעור אנגלית וחשבתי על זינה הבעיה היא שיש כל כך הרבה נושאים שאין לי מושג מאיפה להתחיל! מישהו יכול לעוץ לי עצה???

שלומית1

New member
יש לי גם בעיה נורא דומה.... ../images/Emo53.gif

אני צריכה לעשות עבודת חקר על כל נושא שאני רוצה אבל אני חייבת לקשר אותו לסוציולוגיה כלומר שאיכשהו הוא יהייה מקושר לחברה.
אז חשבתי לעצמי איך אני אמורה לקשר את זינה לחברה?? בהתחלה היה הקטע של אלימות בטלויזיה שמשפיעה על הצופים אבל אין לי מושג אם קרו מקרי אלימות או משהו דומה בעקבות זינה (ואני כמעט בטוחה שלא). ואז דפי העלתה רעיון גדול של פמיניזם בחברה והביטויים שלה ואז אני אוכל לקחת את זינה כאחד הביטויים!! אבל החלק שלה בעבודה לא יהייה כל כך גדול כמו שרציתי.. למישהו יש רעיון!?!?! תחשבו טוב טוב!!!!
שלומית

בדיוק עשיתי עבודת גמר בנושא דומה

על אלימות והגורם של מגדר בתור משתנה. שלחי לי אימייל ואשלח לך את הקטע שמתייחס לזינה. -אלעד

THANATOS

New member
אני לא יודע אם זה ממש עוזר, אבל...

אני עשיתי עבודה מחקר בפסיכו´ בנושא השפעת הערצת סלבריטאים על גיבוש זהות המתבגר... זה קצת ויתר מדי מורכב בשביל פרזטנציה של 10 דק´ אבל אולי זה ייתן לך אסוציאציות למינהן... בהצלחה! (_______MORT

תיקון: מכון סאלד

ובנושא של אלימות וטלוויזיה, חפשי מאמרים של חוקרת בשם דפנה למיש, שהרחיבה רבות בנושא.

שלומית1

New member
תודה רבה!!

החלטתי לעשות בסוף על השפעת הערצת סלבריטאים על גיבוש זהות המתבגר ואני מקווה שאני באמת יצליח.. אתם יכולים לתת לי עוד מקורות מידע שהשתמשתם בהם?? אני אפנה בקרוב למכון כדי לברר על מידע.. בכל אופן צירפתי תמונה של לוסי בבית חולים עם רופא אחד והם בודקים תצלום של ילש שנפגע מהתעללות..

וואו. דפנה למיש היא המרצה שלה

הגישה החברה שלי את העבודה הסמינריונית על זינה.

עולם קטן....

קטעים ממאמרים של למיש מופיעים בעבודת גמר שלי. שמסתבר שלא שווה הרבה :( אני לא מניח שמישהו יודע איפה אני יכול למצוא חומר בסיסי וטוב על גישות ביולוגיות ופסיכולוגיות להסברת אלימות אצל בני אדם?

למעלה