אהלן אנשים

Foxy grandpa

New member
אהלן אנשים

אני יוצאת למשלחת ב13.9 (או אולי 14?) ומעניינים אותי כל מיני דברים... אולי אתם תוכלו להגיד לי בלי לצחוק עליי במה משלמים שם... ואיך כל הקטע עם האבטחה הולך.. סיפרו לנו בב"יס שהיו משלחות שנתקלו בה בגלוחי ראש. אני לא בטוחה מה הם עשו, אבל דיי מפחיד אותי לחשוב שיכול להיות שאני אפגש שם עם נאצים... אבא שלי לא דואג וזו הסיבה היחידה שאני נשארת רגועה, אבל עדיין.... עוד דבר אחד הוא בנוגע להרגשה שקיבלתי אחרי שראיתי קליפ של תמונות ממשלחת אחת שמישהו הכין והרגשתי דמעות מציפות אותי. אני רגשנית לפעמים, אבל אני שונאת לבכות ליד אנשים, אני שונאת לבכות בכלל... אבל אם רק למראה תמונות בלי אף אחד שמדבר ברקע על הזוועות אני מתחילה לבכות... מה יהיה שם? איך אני יכולה להתמודד עם זה? אנחנו יוצאים משלחת דיי גדולה של 50 ילדים בערך ורק המחשבה שכולם יוכלו לראות אותי במצב כלכך פגיע הורגת אותי

כנסי

אמממממ הכסף בפולין הוא זלוטי אבל שנה הבאה זה משתנה ליורו (אז לפני שאת טסה תבדקי שזה לא השתנה חחח) זלוטי אחד=בערך 1.5 ש"ח בקשר לאבטחה אז ככה בכל אוטובוס יש קב"ט אחד.... ובעקרון לכל מקום שאתם הולכים אז יש מאבטחים סמויים אנחנו לא נתקלנו בגלוחי ראש אבל נתקלנו במכונית חשודה באיזור שהיינו (עוד לפני שהגענו הודיעו לקב"ט בקשר) אז פשוט שינו לנו קצת ת'מסלול ונקלנו בתהלוכה דתית של נוצרים אבל הם לא עשו לנו כלום.... ובקשר לאבטחה אין לך מה לדאוג כאילו הקב"טים אחלה ועושים ת'עבודה שלהם מצויין.... בקשר לבכי,לפני שטסתי לפולין הייתי בטוחה שאני אבכה כי רק מלראות תמונות כמעט בכיתי אבל בסוף שם לא בכיתי אז אולי גם את לא תבכי וגם אם כן אז זה לא כ"כ נורא שיראו אותך בוכה יש לך שם חברות שיתמכו בך וזה... אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לעזור מסע מוצלח מתוקה

R e A

New member
היא ענתה על הכל...

אז אני אגיד רק דבר אחד. כשתהיו שם את תראי 49 אנשים פגיעים מסביבך. לאף אחד לא משנה מי בוכה כשעומדים מול המראות. זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך. במיוחד אחרי שתביני שגם 49 איש תומכים בך בזמן שאת פגיעה.

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo45.gif את לא תהיי היחידה שתבכה או

תחוש בצורך לבכות. הקבוצה רק תומכת ונותנת כתף. גם אין שום סיבה להתבייש לבכות שם.

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif היי פוקסי גרנדפא,

משלמים בזלוטי, ויש המון אבטחה [גם סתם אנשים שכביכול מסתובבים ברחוב הם חלק מהאבטחה..] אז אם תיתקלו בסקין הדס [גלוחי ראש]
למרות שקשה לי להאמין שזה יקרה כי לנו זה לא קרה.. ישר יטפלו בזה. בקשר לתמונות והכל, אין שום בושה\חולשה בלבכות ליד אנשים.במיוחד בפולין, ששם כולם נפתחים ובוכים באופן טבעי. זה אחרת שם, קצת קשה להסביר. מה שמחזק זה ה"ביחד", את לא נוסעת להתמודד עם המראות לבד, יש איתך חברים [גם אם זה לא נראה ככה עכשיו, כשמגיעים לשם מתקרבים יותר לשאר המשלחת].
ומקווה שעניתי על הכל

אין לך מה לדאוג- כנסי

קודם כל אני רוצה להגיד לך שאני מאוד אבל מאודדדדדדד מקנאה בך עכשיו. חזרתי מפולין לפני שלושה חודשים ואין יום שאני לא מזכירה את פולין או מסתכלת על התמונות ונזכרת מה קרה בכל תמונה.. בקשר למה ששאלת.. האבטחה שם היא כבדה מאוד כמו שכבר אמרו יש מאבטח לכל אוטובוס גם פולנים וגם ישראלים הם מתחלפים ביניהם יש גם מאבטחים סמויים. אנחנו נתקלנו בהפגנה של גלוחי ראש כשהיינו בזמן חופשי בעיר העתיקה בוארשה, המאבטחים כינסו אותנו והגבילו את גבולות הגזרה שלנו, השוטרים הפולנים לא נתנו להם להיכנס והשתלטו עליהם. בקשר לבכי אין לך בכלללל מה לדאוג כי את תראי שהרוב יבכו ומי שלא יבכה ירגיש לא בנוח שהוא לא בוכה.. במצבים האלו שרואים את הזוועות החשיבות של לתת חיבוק ולתמוך תיהיה כל כך גבוהה ואת תראי את זה לבד כבר אנחנו התפרקנו בביתן הנעליים במידאנק אבל אחרי זה באוטובוס בדרך למלון לא הפסקנו לשיר, הרגשנו כל כך חזקים שאנחנו כאן בפולין מראים לכולם שאנחנו חיים!! בקיצור תהניי את לא תשכחי את המסע הזה בחיים אני בטוחה

למעלה