אהלן אנשנושים.. עזרה בקטנה..

annapsyDolii

New member
אהלן אנשנושים.. עזרה בקטנה..../images/Emo13.gif

טוב הצקתי לכם כבר דיי הרבה... תקשיבו כמו שסיפרתי לכם אני באה לאילת לעבוד עבודה מועדפת אחרי הצבא... השאלה שלי היא כזאת אני מתרכסנת באכסניה ורציתי לשאול מה עדיף לישון בחדר עם שוטפות או בחדר לבד? חדר עם שוטפות עולה 40 ללילה וחדר לבד עולה 80 ללילה. אין לי בעיה עם שוטפות להיפך לפחות ככה אני לא יהיה לבד בכמה ימים הראשונים.. הדבר היחיד שאני מפחדת זה הגנבות אני מפחדת שאני יצא לחפש עבודה ואז אני אחזור לחדר ולא ימצא כלום מהדברים שלי.. מה אתם אומרים? אשמח לתגובות...

harhanegev

New member
פשוט מאוד, תיק קטן ותיק גדול:

תיק קטן עם דברים שאת חייבת במיידי איתך, עלייך כל הזמן. תיק גדול עם כל שאר הדברים, אצל מישהו/י שכבר הספקת להכיר שגרה/ה בסביבה הקרובה לאכסניה.

harhanegev

New member
פשוט מאוד:

את רוב הדברים שלך שימי בתיק גדול, שיהיה אצל מישהו/י שאת מכירה שגר/ה בסביבה הקרובה לאכסניה. התיק יהיה שם, ולא בחדר שלך. את מעט הדברים שאת צריכה באופן זמין ומיידי, שימי בתיק קטן שנמצא תמיד צמוד אלייך בכל מקום.

annapsyDolii

New member
אזהו יש בעיה..

אין לי מישהו שאני מכירה באילת כדי להשאיר לו את התיק איך שאני צגיעה אני מתאכסנת באכסניה ושם יהיו כל הדברים שלי..

harhanegev

New member
אז הנה , יש לך אתגר :

ליצור קשרים חברתיים חדשים ! בהצלחה !

annapsyDolii

New member
נו באמת...

עד שאני יצור קשרים אני כבר יגור בבית מלון עם אענשים שאני מכירה ועובדת.. השאלה שלי היתי ליום יומיים הראשונים מה לעשות...

Liraz 6q

New member
ממ שמירת חפצים?

או שאם זה כלכך מטריד אותך אל תקחי חדר עם שותפים..

harhanegev

New member
יש מקום במרכז אילת

שנותן שירותי שמירת חפצים אמיתיים, כלומר לא רק תא קטנטן עם "פתיחה אחת וגמרנו" ? זה יהיה משמח מאוד לשמוע על דבר כזה.

annapsyDolii

New member
זהו שבסופו של

דבר הגענו לתשובה... למה שמירת חפצים וסתם לתסבח את עצמי.. פשוט ח. ללא שוטפים וזהו

harhanegev

New member
בכלל לא בטוח שתגורי בבית מלון.

בדרך כלל מגורי עובדים מטעם המלון הם בבניין אחר ברחבי העיר, הם לא מבזבזים על זה מלון.

למעלה