אהלן אנשנשים=] מה העיניינים?

romens

New member
אהלן אנשנשים=] מה העיניינים?

איך עוברת תקופת החגים? כמה קילו כבר העלתן?(לבנות) מה התכוניות לסוכות? האם בניתם כבר סוכה? לא?, למה? האם יש לכם פלאשבקים מהעבר? וואלה? אילו<? לפחות טובים? למה לכלך? אה, טוב, את/ה בטוח/ה? אז מגניב,=] זהו אין לי כוח להמשיך חח, אני מאמיןם שגם לא יהיה לכם כוח להמשיך לענות אז "תבלו..."

handlessman

New member
חחח... למי יש זמן לבנות סוכה?!

כבר כמה שנים שלא בנינו סוכה... ז'תומרת, עם המשפחה, מחר אני אחראי על בניית סוכה בשבט שלי... ומיום שבת כל סוכות שייך לצופים - אני נוסע ביום שבת לסמינר צופיות עד רביעי ומשם אני נוסע ישירות לטיול שכבות עד יום שישי... בקיצור אני לא אהיה פה שבוע.

glitter8

New member
התכניות לסוכות

כמובן, פסטיבל סרטים בחיפה, פסטיבל תיאטרון בעכו, טיולים עם החבר, סוכה...אין תכניות לבנות, מקווה שיצא לי כמיטב המסורת לפחות לשבת בסוכה פעם אחת... פלאשבקים...כן, תמיד, אני טיפוס די נוסטאלגי.... היום לעומת זאת אני ביום כביסה..

glitter8

New member
אהלן,

אז אם כך, אתה היחיד פה שאולי תוכל לענות על השאלה ששאלת, אנחנו פה בעינייני ברוזה הזמר, ועקב הרגישות שבעניין נמנעים ומשתדלים להימנע מהעיסוק באישה שכבר לא איתו
אם כי כולנו מאחלים גם לה חג שמח ושנה טובה
תמונה חמודה מאד

lile0

New member
חג שמח!

* עוברת אחלה, הרבה חופש מהעבודה * רונן, לא לימדתי אותך כלום? לא שואלים בנות שאלות כאלה *עוד אין תוכניות *אני לא בניתי, רק קישטתי *פלאשבק מהעבר? לא

למעלה