אהלן בנות , בקשר למפגש ../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif
אז ככה: לא אכפת לי איפה לעשות אותו , אני רק יודעת שעושים אותו עד סוף אוגוסט.... כי אח"כ חבר שלי חוזר מחו"ל...
אוקיי , אז ההצעה שלי היא להיפגש בימית 2000 בחולון , מה אתן אומרות??? יש לי מהעבודה כרטיסי הנחה של 1+1 , כלומר קונים כרטיס אחד במחיר שלם (80 ש"ח) ומקבלים את השני מתנה.... בנתיים יש לי 4 כרטיסים כאלה כלומר 160 ש"ח ל-4 אנשים.... אם עוד בנות רוצות ומוכנות להיפגש בימית 2000 צריכות להודיע לי לפני כדי שאוכל להשיג את הכרטיסים.... והאופצייה הרגילה היא בעזריאלי..... עכשיו: הדר - קודם כל מזל טוב יופיופה על אהוב ליבך , איזה ימים את לא לומדת?? ויכולה להתפנות מהחבר ומהלימודים בשביל הפורום , תציעי תאריכים!! מרינה - אין מצב שאת לא באה , וחוץ מזה זה ממש קרוב לך לבית.... בת-ים וחולון?! אפשר ללכת ברגל.... פנינית - היא מסכימה כל עוד תהיה תחבורה לשם .... עוד בנות שרוצות לבוא , בשמחה !!! אם יש לכן מקומות נוספים להציע , תציעו.... ד"א הימית 2000 ב-16/8 לחודש סגור.... יאללה , אני מחכה לתגובות....
אז ככה: לא אכפת לי איפה לעשות אותו , אני רק יודעת שעושים אותו עד סוף אוגוסט.... כי אח"כ חבר שלי חוזר מחו"ל...