אהלן בנות , בקשר למפגש

ludashit

New member
אהלן בנות , בקשר למפגש ../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif

אז ככה: לא אכפת לי איפה לעשות אותו , אני רק יודעת שעושים אותו עד סוף אוגוסט.... כי אח"כ חבר שלי חוזר מחו"ל...
אוקיי , אז ההצעה שלי היא להיפגש בימית 2000 בחולון , מה אתן אומרות??? יש לי מהעבודה כרטיסי הנחה של 1+1 , כלומר קונים כרטיס אחד במחיר שלם (80 ש"ח) ומקבלים את השני מתנה.... בנתיים יש לי 4 כרטיסים כאלה כלומר 160 ש"ח ל-4 אנשים.... אם עוד בנות רוצות ומוכנות להיפגש בימית 2000 צריכות להודיע לי לפני כדי שאוכל להשיג את הכרטיסים.... והאופצייה הרגילה היא בעזריאלי..... עכשיו: הדר - קודם כל מזל טוב יופיופה על אהוב ליבך , איזה ימים את לא לומדת?? ויכולה להתפנות מהחבר ומהלימודים בשביל הפורום , תציעי תאריכים!! מרינה - אין מצב שאת לא באה , וחוץ מזה זה ממש קרוב לך לבית.... בת-ים וחולון?! אפשר ללכת ברגל.... פנינית - היא מסכימה כל עוד תהיה תחבורה לשם .... עוד בנות שרוצות לבוא , בשמחה !!! אם יש לכן מקומות נוספים להציע , תציעו.... ד"א הימית 2000 ב-16/8 לחודש סגור.... יאללה , אני מחכה לתגובות....

m2love

New member
תאמת לי לא אכפת..

אבל לימית 2000 אני לא יכולה לבוא ברגל אלא באוטבוס חחחחח או אוטו או משו.. ואני לא חושבת שזה כלכך מוצלח למה כי אנחנו לא כלכך מכירות אחת תשנייה,ועדיף ללכת למקום בילויי כזה עם חברים שמכירים הרבה זמן בשביל לעשות צחוקים כזה וזה ... אני אישית מעדיפה עזריאלי...כי זה נייטרלי כזה ולא יודעת... לפארק מים אי אפשר ללכת עם ילדים שאתה פוגש אותם פעם ראשונה בחיים בפארק המים:\ אני מעדיפה עזריאלי ! ואני בטוח אוכל לבוא..ניראה לי

white angels

New member
אז כמו שאמרתי ללודה..

כל עוד יש תחבורה לשם ובחזרה(רכבת,אוטובוס) אז אני אשתדל ואעשה הכל כדי להגיע
אני ממש רוצה לפגוש את כולם וזו ההזדמנות היחידה שלי אחרי אוגוסט אני לא יכולה ואני מתגייסת בקרוב.. אבל יש צדק במה שמרינה אמרה לגבי הפארק מים ואני לגמרי מבינה אותה,מה גם שעזריאלי זה המקום הכי טוב למפגשי פורום (ולי יש רכבת שמגיעה ישר לשם) אבל איך שאתן תחליטו

../images/Emo214.gifטוב, אז הנה תגובתי ../images/Emo9.gif

קודם כל, לודה תודה על המזלטוב
דבר שני, אין יום שאני לא לומדת במכללה.אני לומדת כל יום עשר שעות. דבר שלישי, עזריאלי יותר קרוב מהבית שלי למכללה, ככה שאם אתם רוצים-אפשר לארגן מפגש בעזריאלי בחמש וחצי אחה"צ [רק תודיעו לי איזה יים נוח לכם ונבחר תאריך] ואני אוכל להגיע לעזריאלי לראות את כולכן

white angels

New member
5 וחצי../images/Emo35.gif

את לא יכולה קצת יותר מוקדם? אני לא מדברת על הבוקר אלא בשעות הצהריים ככה..

../images/Emo214.gifלא.

אתם יכולים גם להתחשב בי, ואתם יכולים גם לקיים מפגש בלעדי, אני לא נפגעת מזה... אמרתי לכם כבר כמה פעמים כשהיו הזדמנויות וזה לא יצא לפועל... אני מסיימת ללמוד בארבע וחצי ולא אוכל להגיע לפני חמש ורבע.

white angels

New member
אהה..

ומה עם שאר הבנות? נוח לכן ב5 וחצי? לי זה נורא מאוחר ואני לא יודעת.. וחוץ מזה בלעדייך אין מפגש!

m2love

New member
לא כלכך מסתדר לי חמש וחצי:\

אפשר יותר מוקדם? אולי תנסי איכשהו לסדר את זה שתחזרי טיפה אולי יותר מוקדם? כי ראסמי אין מפגש בלי הדר !

m2love

New member
חחחח

להדר המנהלת,בלעדיה אין מפגש. וגם בלעדיך אין !

m2love

New member
ממממממ

לא יודעת.. הכל תלוי בהדר! וגמאני מהזהזהזהזהזהזהזה רוצה לפגוש אותכן. אבל חייב לעשות מפגש.

../images/Emo214.gifאני לא יכולה לפני.

יש לי אחריות ואני חייבת למלא אותה ולהיות במכללה כמה שצריך. מה שכן, אתן יכולות להפגש כמה שעות לפני ואני אגיע בחמש וחצי לראות אתכן...

white angels

New member
נמ..כמה שעות לפני?

מרינה,לודה וכל מי שעוד רוצה-במידה ואנו רוצות להיפגש בעזריאלי,באיזה שעה אתן מעדיפות? ואז שהדר תצטרף אלינו כשתתפנה.. ועוד משהו-אני יכולה כמה שיותר מוקדם כי אני צריכה לחזור ברכבת אח"כ..אז בואו נתאם את זה..

m2love

New member
ממ..

שלוש או ארבע.. לי לא אכפת אבל לא מאוחר יותר מארבע וחצי ככה.. תחליטו לבד מה שהכי נוח לכן !

white angels

New member
טוב בטח נהיה

שעה-שעתיים לא יותר מזה חח..ואני עוד לא יודעת אני צריכה לבדוק בלוח רכבות באיזה שעה תגיע הרכבת.. בכל אופן,על איזה יום אנחנו מדברות?

m2love

New member
אין לי מושג איזה יום..

לי לא אכפת.. אז בואו ב4?מתאים לך?

white angels

New member
הממ לא יודעת..

אולי 3-3 וחצי.. ואולי אני אבוא עם חברה שלי..לא בא לי לנסוע לבד חח

m2love

New member
חחח סבבה...

לי לא אכפת איזה שעה... העיקר לפני 4 וחצי חחח.. וסבבה תבואי עם מי שבא לך..והיא תיהיה איתנו גם במהלך המפגש?

white angels

New member
לאדעת..

אבל זה לא שאני אנטוש אותה באמצע עזריאלי נכון?
אני עוד לא יודעת אם היא תבוא בכלל או לא..קודם צריך לראות אם נסגור משהו..

למעלה