אהלן, בעיה מתוסבכת.....

אהלן, בעיה מתוסבכת.....

יש לי חבר כבר שנה. ותמיד היינו נהנים ביחד ולא היה מריבות והכל היה פשוט מושלם! ואז עם הזמן זה התחיל לרדת אבל רק מהצד שלו!!!! זה התחיל לרדת בקטע של להשקיע בקשר, כמו שפעם הוא היה מתקשר 100 פעמים ביום ועכשיו פעם אחת (הוא אומר שזה בגלל שאין לו שיחות יוצאות) אבל דוגרי, אם הוא היה ממש רוצה הוא היה מוצא!!! ופעם הוא היה בא אלי בהפתעה המון ועכשיו ממש לא! אבל מצד שני הוא תציד אומר לי שהוא אוהב אותי ומתגעגע וקונה לי מתנות. אז איך זה יכול להסתדר ביחד??????????????? אני דיברתי איתו על זה ואין לו מה להגיד, וזה לא יכול להמשך ככה, אפילו ביום אהבה הוא לא התקשר!!! מה אפשר לעשות חוץ מלהפרד שאת זה קשה לי לעשות??????????????

xflil

New member
דיברת איתו....ו....

מה הוא אמר? את חייבת להגיד לו הכל.....! את חייבת גם להגיד לו שאם זה ימשך ככה... לא נראה לך שהקשר הזה יחזיק מעמד למרות שאת אוהבת אותו... (את אוהבת אותו נכון?) חוץ מזה תנסי גם את להפתיע אותו קצת ולבוא אליו... זה תמיד מצחיק למה הבחור חייב לדאוג להכל? מה אם הקטע שלך? אולי הוא מרגיש שהוא צריך להרפות קצת ולתת לך "להפתיע" אותו... ולהראות לו שאת אוהבת אותו באמת... מקווה שעזרתי מתן לכל צרה 79389858 (איי סי קיו)

אין לי את האומץ להפרד ממנו.........

אני מאוד אוהבת אותו, אהבה ראשונה היא תמיד הכי גדולה וגם אחרי שנפרדים יש עדין רגשות. אין לי את האומץ. אני מאוד רוצה גם להפתיע אותו ולתרום מעצמי אבל אחרי שאני יראה שזה לא בא מהצד שלו אני ממש יפגע שלמה אני תורמת לקשר ואתה לא מזיז כלום??????? -עכשיו אין לי איסיקיו יהיה לי עוד מעט...

xflil

New member
..........

אהבה ראשונה היא לא תמיד הכי גדולה ובכל קשר יש רגשות אח"כ... ממש אין קשר... קודם תתרמי! אח"כ נראה מה הוא עושה אם הוא לא עושה כלום דברי איתו שוב אולי הוא יתן לך תשובה הגיונית? מתן

ziv`s girl

New member
אגוזיתוש! יש לי את אותה הבעיה.....

בהתחלה הכל היה מושלם... ועכשיו אני נזכרת ב"ימים ההם" וזה לא אותו הדבר... דיברנו על זה ואני כל הזמן מתעצבנת כשהוא לא מתקשר או משהו בסגנון... כבר 3 פעמים רציתי להפרד ממנו בגלל זה אבל כל פעם שאני רואה אותו הלב שלי מתמוסס והכל נעלם... כנראה שהמצב שלי הוא לא חמור באותה המידה אבל זה קצת מזכיר... לצערי... לא חושבת שאתם צריכים להפרד... לדעתי את צריכה להסביר לו (כמו שאני רציתי לומר...) הדברים הקטנים האלה שאתה לא עושה... הקטעים שאתה פשוט לא משקיע פוגעים בי, אני לא יודעת למה אתה עושה את זה? אני לא ידועת מה לעשות? אתמול היה יום האהבה ואפילו לא הרמת טלפון... זה לא בסדר... מה אתה מציע לעשות? אולי אפילו כדאי שתעשו הפסקה אבל לא לפני שתדברו... שיחה רצינית... לא על השיחה שהוא לא עשה אלא על זה שזה פוגע בך... יותר ממה שהוא מתאר לעצמו... מקווה שעזרתי...
ziv`s

xflil

New member
אה אה אה.....

לפי דעתי קודם לדבר איתו בכל הכנות! וכל מה שאמרתי למעלה (לתרום גם חלק ממך!) ולהזהיר אותו שאם זה ימשיך ככה אז את כנראה תפרדי ממנו...וזה ידליק אצלו נורה את תראי הוא נורא יפחד... ואז הכל יחזור לכמו שהיה פעם (אני נורא נורא מקווה)

ziv`s girl

New member
מסכימה עם מתן....

אבל! ויש אבל גדול! בלי איומים! זה לא המפתח! מה הטעם בזה שילחץ? או ידחק לפינה? זה יכול לגרום לו להחלטה פזיזה ולא נכונה... מבחינת שתי הצדדים... אין טעם באיומים... נראה לי שהוא חכם מספיק להבין לבד שאם לא טוב לחברתנו אגוזיתוש וזה פוגע בה בצורה כזאת כדאי לו להשתפר או לחליט מה עושים הלאה? אולי כדאי לעשות הפסקה? או שאולי הוא נפגע? או שאולי הוא מרגיש שהוא חונק אותך מרוב "הפתעות"? אולי הוא מצפה שגם את תתרמי בקטע הזה? אבל בשום פנים ואופן לא לדחוק אותו לפינה!
זיו´ס

xflil

New member
לדחוק אותו?

לא בהכרח... בכל מקרה, את צודקת... יכול להיות שהוא מרגיש הוא חונק אותך, ואני כבר יודע מה ההרגשה... ובאמת כבכ אמרתי יכול להיות שהוא מצפה ממך קצת... אפילו יכול להיות שהוא יגיד לך שצריך להשתפר לפני שאת תפני אליו

ziv`s girl

New member
בטח שכן!

זה מלחיץ לשמוע דבר כזה! חוץ מזה לדעתי בין בני זוג ש"אוהבים" אחד את השני לא צריך לשרור מתח כזה.. אני בטוחה שהם יכולים לשוחח זה עם זה בלי איומים! איומים זה לאויבים ולא ל"אוהבים"...
ziv`s

xflil

New member
לא איומיםםם ../images/Emo13.gif

רק להגיד לו... שזה לא יחזיק מעמד... לא רק מהצד שלה מבינה?

אני מסכים זיו´ס...

אני חושב שאת צריכה ליזום יותר מצידך, אני חייב לציין שבתחילת כל קשר מחזרים יותר ויש יותר מרץ להכל, שלומי

אז מה עשית בסוף??? נפרדת ממנו??????

גם אני חשבתי על הפסקה, אבל מזה יתן לנו???? זה ישנה אותו לאיך שהוא היה פעם??? הלוואי!! אני באמת חושבת שאני יתפוס איתו שיחה רצינית על כל זה אבל זה כזה לא נעים מצידי להגיד לו שזה פוגע בי שהוא לא מתקשר כי בעיקרון אין לו שיחות יוצאות (אבל הם הוא היה רוצה הוא היה מוצא) את לא יודעת אך זה פגע שהוא היה עם חברים שלו ביום אהבה ואני נשארתי בבית מצפה לטלפון, אפילו יום אחרי שהוא בא אלי הוא לא אמר כלום!!! אני ממש לא יודעת מה קרה לו. הכי חרא שדברים השתנו כי בשנה שעברה בחג אהבה הוא שאל אותי מה אני עושה והציע לי שנצא והיה פצצה.... ב-ע-ס-ה !!

ziv`s girl

New member
אגוזיתוש... תשובה לשאלתך....

לא... לא נפרדתי ממנו... פשוט לא יכולתי... החלטתי לגמור את העניין... בכיתי הרבה באותו היום... כל כך הרבה... התקשרתי.. אמרתי את המילים שרוב הגברים יודעים את משמעותן "אנחנו צריכים לדבר" חשבתי שאני אשבר ברגע שאני אשמע את קולו בטלפון אבל לא... עברתי את זה... בין הטלפון ל"פגישה" שקבענו ברשמיות רבה ככל האפשר היו מרווח של בכי והמוני דמעות (מצידי כמובן)... למרות שהוא התעקש לאסוף אותי ואני לא נכנעתי (לא הפעם) להפצרותיו הנשנות וחוזרות הגעתי למקום בעצמי... אבל ברגע שראיתי אותו... ברגע שידיו עטפו אותי לא יכולתי להגיד את זה... חשתי הכי מאושרת בעולם והכי טיפשה על זה שבכלל חשבתי על זה... הבנתי שכל הבכי שהיה לפני הפגישה היה לא בגלל הפגיעה שלו בי (שנראתה לי ממש פעוטה פתאום) אלא בגלל שחשבתי על הפרידה... על איך זה יהיה כשלא נהיה ביחד... הוא צריך לחזור היום (ב-6 למיטב זכרוני) מטיולו בתאילנד... הוא לא התקשר... אני מקווה שזה בגלל שהוא עדיין לא נחת... אוווווף! אני כל כך מתגעגעת... מרגישה כל כך מתוסכלת בלעדיו... לילה טוב לכולם! אני נ.ב: אני לא חושבת שאת צריכה להפרד ממנו... אבל מה שכן... את בהחלט צריכה לדבר איתו לפני שתגיעי לכל החלטה... לטוב ולרע...

זיוי´ס.............אז..............

אז נשארת חברה שלו? גם שאת שונאת אצלו כמה דברים (כמו הבעיה שלי)?? איך את יכולה להסתדר עם זה???

אני מציעה שתדברי איתו דחוף...

אני מיזדהה איתך. גם לי היה את הקטע הזה לא פעם אחת. אני בת 16, ועד היום יצאתי עם אין ספור בנים, וזה קרה לי הרבה פעמים שהחבר שלי פיתאום היתרחק ממני כזה והפסיק להיתקשר בתדירות גבוהה כמו פעם וכל זה והיתחלתי לפחד שהוא כבר לא "אוהב" אותי או משהו כזה. אז פשוט דיברתי איתו על זה. ותישמעי מה כל אחד מהם אמר: אחד אמר: "אני עובד ואין לי כל כך הרבה זמן להיתקשר אלייך וכו´" ואחד אמר: "אני נורא עייף בזמן האחרון ואני כל הזמן יושן" ואחד אמר: " אני בצבא ואין לי הרבה זמן וכשאני חוזר הביתה בסוף שבוע אני מת מעייפות ונירדם". ואחד אמר: "אני לא רוצה שתרגישי שאני חונק אותך יותר מידיי". ואחד אמר: "אני מעדיף שניקח קצת מרחק אחד מהשני". את מבינה? אני מאמינה שכן. אז יש אלף ואחד סיבות לזה. לי יש המון ניסיון בחיים ואני יכולה להגיד לך רק דבר אחד פשוט ולעניין: דברי איתו על זה לעומק. וכך תביני מה הבעייה שלו. מקווה שעזרתי. רעות.

למעלה