אהלן,בקשה קטנה...

פיטר1

New member
אהלן,בקשה קטנה...

קודם כל זה באמת אני שלא יהיו ספקות,סחתיין על האתר שמתפקד לא רע בכלל. הייתי מאוד שמח אם מישהי או מישהו ישלח לי קצת מהתמונות כי יש פה אחלה תמונות שלנו. הכתובת שלי:p[email protected] תודה לכם חברים פיטר

פיטר יקירנו../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

אתה מוזמן להכנס ל"גלריות" ושם כבר תראה עמודים ע"ג עמודים של תמונות שלכם.... ולך ללא ספק, יוצאים תמונות מהממות

פיטר? מהמהמה? דיי! ברצינותתתת?!

היה לכם הופעה מדהימה היוםםם!! אבל ממש ממש!!!! אפילו צעקתי לך שתעשה לי ילד!
אבל הבמה הייתה נורא רחוקה

l i f a g i r l

New member
יווווווווווווו

איזה התרגשות.....אההההההההההההההההה גם אני הייתי בהופעה שלכם היום,הייתה לכם הופעה ממש טובהההההההההה כל כך נהנתי....

fushi e

New member
מה?!!פיטרר?

הוא נכנס לפה כבר פעם?! תעשה לי סנוויץ'!!!!!!!!!!!!

ThE Fire GiRl

New member
שלום לך! למקרה שאתה באמת פיטר.....

וגם למקרה שלא, שלום לך! הייתי בהופעה שלכם במסיבת מתגייסים באילת בשדה התעופה, ונתתם הופעה כל כך מעולה! כל כך נהניתי! וגם כל מי שהיה שם נהנה, זה היה הערב הכי טוב בחיים שלי בזכותכם, וכל פעם שאני נזכרת בזה אני מתמלאת אושר עילאי! בקיצור, תמשיכו ככה, אני אוהב את המוזיקה שלכם לעד! בה ביי......:)

Just Adi

New member
חיחי אפרת... ../images/Emo80.gif

ואני בריטני ספירס, זאת באמת אני שלא יהיה ספקות
*כולם סוגדים לי* בעצם תיקון קטן *כולם זורקים עליי עגבניות*
חיחי עוד מעט קובי פרץ (הערס ששר "בלבלי אותו") מופיע בכפ"ס בחינם ליד הקניון, אנחנו בונות על להביא הרבה עגבניות וביצים ולסיום לזרוק אותו לתוך המזרקה ליד
וויש אס לאק

fushi e

New member
חחח ש-ו-נ-א-ת אותו

עררררררררררררררררס אבל מסכן אני לא לא רוצה לעשות לו כלום:( הוא גם בנאדם!כמוני וכמוך! *אפרת המתחשבת*

ואני בטוח שהוא לא מזניח את ../images/Emo168.gif

שלנו.... כי אותו אחד עם הכינוי "פיטר 1", כותב כאן לעיתים רחוקות... ובדרך כלל שהוא כותב אצלנו אז הוא כותב גם ברישמי... ככה שאני מאמין שהוא עושה מן סיבוב פורומים כזה

Just Adi

New member
הוא לא בן אדם כמוני../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo80.gif

למעלה