אהלן, בקשת עזרה (יש טופס מלא בפנים
)

אני נעם

New member
אהלן, בקשת עזרה (יש טופס מלא בפנים ../images/Emo13.gif)

היי אני מתכננת לקנות נגן חדש וטובעת בתוך כל האפשרויות - הבנתי שצריך למלא 'טופס' מסויים אז הנה הוא: מחיר מקסימום: 500 ש"ח (אם יש צורך היסטרי להתגמש זה אפשרי) תמיכה בסוגי קבצים: המוזיקה הרגילים, אם אפשר גם תמונות ומסמכי אופיס זה יהיה פלוס. וידאו - לא החלטתי כמה זה חשוב לי אם בכלל. גודל מסך (באינץ'): לא משנה - אני מניחה שזה קשור ל'תמיכה בסוגי הקבצים' אבל.. הייתי שמחה אם הנגן לא ישקול הרבה ולא יהיה גדול במיוחד - נוחות נפח זיכרון (בג'יגה בייט): 8GB - גמיש אפשרות הרחבה באמצעות כרטיס זיכרון: לא קריטי. תוספות: רדיו FM, הקלטה, מחשבון, משחקים - כל התוספות האלה יהוו פלוס גדול, הרדיו וההקלטה יותר קריטיים מהשאר. תמיכה בעברית: שמות השירים מקור אנרגיה: עדיף סוללה רגילה שליטה בנגן: עדיף כפתורים רגילים פורמטי מוזיקה נתמכים חשובים: mp3 wma wav חיבור לרשת (נדיר ויקר): לא קריטי. סידור בנגן: תגיות, תיקיות - מה שבא אבל שיהיה קיים. שלא יהיו סתם המון שירים בבלאגן בלי אפשרות לסינון. ולבסוף, דברים שלכם חשוב שיהיה בנגן ולא רשומים ברשימה הזאת.אני אשמח לוותר על כל הפונקציות החדישות (קריאה של מסמכים, וידאו, מחשבון...) אם זה ישפיע חזק על המחיר ועל גודל המכשיר. בגדול חשבתי לקנות אייפוד נאנו דור שני - אבל הוא לא תומך בעברית. השאר נראים לי די מכוערים - ונראה לי שכשזה נוגע למוצרי אפל משלמים הרבה רק על השם. בכל אופן - אשמח לנגן שמבחינת גודל הוא כמו האייפוד הזה.(אייפודנאנו) - מבחינת גודל ומשקל הוא בדיוק מה שאני רוצה.
נעם

למעלה