אהלן!ברכותיי!

אהלן!ברכותיי!../images/Emo6.gif

זכיתם לקבל אותי כחברה בפורום שלכם!
סתם סתם נסחפתי... שלום לכולם!אני הדס.אני חדשה בתפוז ו...קיוויתי שמישהו יוכל לעזור לי,להסביר לי מה עושים פה,על מה מדברים וכד'...יש מתנדבים

bariska

New member
ברוכה הבאה

אני בוריס את האמת אין לי מושג מה הולך פה..ועל מה מדברים פה למען האמת הפורום הזה די יבש אבל מקווה שתהני

תודה!../images/Emo24.gif

לפי איך שאני מכירה את עצמי אני אצליח להכין מה קורה פה...

bariska

New member
ספרי משו על עצמך

עיר ,גיל ,שם,מוזיקה..כל מה שבא לך
אני מבת-ים בן 16 מוזיקה רוק-פאנק לשלטון!!!

../images/Emo141.gifאוקיי אז ככה:

קוראים לי הדס רוזן כידוע,אני גרה בגן יבנה(חור קטן בסוף העולם שמאלה),בת 13 אבל אבל אומרים שיש לי חכמת חיים של זקנה בת 50...חח..,אני אוהבת מוזיקה עכשווית מכל הסוגים ובעיקר שירים של אבריל לאבין המותק!אני מאוד אוהבת לשיר,ו...מה עוד?...יש לי ה=מ=ו=ן בע"ח:2 כלבות ועוד כמה בדרך ו-15 חתולים!אני כבר 3 שנים בחוג "אפרוחי גן יבנה" שם אני ממצה את כשרון הריקוד והשירה שלי.אני מאוד אוהבת לצחוק ויש לי חוש הומור מפותח ביותר. זה מספיק???

S H I L G I

New member
הזכיה הראשונה בחיים שלי../images/Emo9.gif../images/Emo176.gif

איזו התרגשות!
וולקאם! אני נייטע.. ווהו! שתי הדסיות!

אני שמחה שאני מרגשת אותך!../images/Emo8.gif

אבל לא הבנתי-שתי הדסיות?: *מי השניה? *זה טוב או לא???

s p i n e

New member
הממ גם אני הדס!

ברוכה הבאה הדס! הממ.. אין כבר נושא מוגדר לפורום.. :\ תשתלבי, בטוחה שזה יצליח לך :) הדס.

s p i n e

New member
הממ אני הדס השנייה :)

ראיתי שקצת התלבלבת :).. אז, אני הדס! בלע כבר ציינתי את זה, לא? בואי נעשה כת של הדסיות! נסניף הרבה הרבה הדסים ונעשה חיים משוגעים.. חח אני במקומך הייתי מוותרת על התענוג.. אני יכולה לעשות דברים לא כ"כ שגרתיים כמו למשל, לשיר את שירת הנוער, שירת ליבינו, שיר התחדשות בניין והמולה ... סתם סתם.. אני סתם דפוקה.. :\ בקיצור, ברוכה הבאה! (גם את זה כבר אמרתי.. :\) הדס.

bariska

New member
סתם שאלה

תגידו איפה נעלמו מנהלי הפורום..? שבוע אני פה הם כותבים פה לפעמים?

s p i n e

New member
לפעמים.

צינית נחמדה מראה נוכחות לפעמים, אבל נראה לי שתל אביבית כבר לא פה.. :\ בינתיים הפורום נראה די טוב יחסית לפורום נטוש.. חח סתם.. אוי! שכחתי להגיד לך, אבל מוטב עכשיו ולעולם לא, ברוכה הבאה!

s p i n e

New member
הו לא!! לא שוב!!

ברוך הבא... :\ זה שלח לי בטעות.. :\ לפני שהסתכלתי בכרטיס האישי..

o®eL

New member
למה לוותר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני מסניפה טונות של הדסים 24 שעות ביממה!זה עושה אותי היפראקטיבית..!!!!!סתם סתם....גם אני סתם דפוקה...
אנחנו לא זן נדיר...!
תודה לכולם על קבלת הפנים!אני מקווה שכולנו נסתדר ונחיה בשלום ואחווה בין אחים!!סתם..חחח...

s p i n e

New member
חח אז בואי נקבע פגישה!

זאת תהיה פגישת כת מסניפי ההדסים. נארגן לנו שבט נחמד ליד שדה של הדסים, נקים סוכות וכולנו נהנה. נאסוף לשבט את כל ההדסים שבעולם, ונחלוק סיפורי חיים. נהדר. חחחח. כנראה, אנחנו לא זן נדיר.. יפי יי! "הינה מה טוב ומה נעים, שבט אחים גם יחד..".

למעלה