אהלן וסאלן יש לי שאלה-מה האמפי הכי זול?
W weird dust New member 15/6/05 #2 נגן מדבקה 64 מגה מתצוגה ../images/Emo6.gif את האמת זה די קרוב למציאות, נגני מדבקה שכיום מיוצרים במינימום 128 מגה. הנגנים מקבלים ביקורות רעות ואינם מומלצים.
נגן מדבקה 64 מגה מתצוגה ../images/Emo6.gif את האמת זה די קרוב למציאות, נגני מדבקה שכיום מיוצרים במינימום 128 מגה. הנגנים מקבלים ביקורות רעות ואינם מומלצים.
J JustThomas New member 15/6/05 #3 יש לי נגן מדבקה ממבצע של קוקה קולה לפני כמה שנים עם 32 מגה בייט ובטריות שנגמרות תוך רבע שעה. אני שוקל למסגר אותו ולעשות ממנו פריט אספנות בתור חלוץ נגני המדבקה.
יש לי נגן מדבקה ממבצע של קוקה קולה לפני כמה שנים עם 32 מגה בייט ובטריות שנגמרות תוך רבע שעה. אני שוקל למסגר אותו ולעשות ממנו פריט אספנות בתור חלוץ נגני המדבקה.
W weird dust New member 15/6/05 #4 רעיון מצויין היום גם ראיתי קאוויאר 6 מגה (דיסק קשיח ענתיק). אחרי פירוק דיסקים קשיחים אני חושב לעשות מובייל של דיסקים קשיחים, אבל אבא אומר שזה לא יפה
רעיון מצויין היום גם ראיתי קאוויאר 6 מגה (דיסק קשיח ענתיק). אחרי פירוק דיסקים קשיחים אני חושב לעשות מובייל של דיסקים קשיחים, אבל אבא אומר שזה לא יפה