אהלן ושבת שלום!!

דורית41

New member
אהלן ושבת שלום!!

פתיח בסגנון התנצלותי:מצטערת שאני פותחת שרשור חדש אבל הוא לא קשור לשרשורים הקודמים, אלא קרוב יותר יחסית לנשואנו היקר. בחיפוש אחר שער הדולר,נתקלתי באתר של THEMARKERבריאיון של 12 דקות עם טמירה ירדני-הרצאה שלה בכנס יזמות על טדי הפקות,
, צביקה הדר, אני לא יכולה כרגע להקשיב ל כל ההרצאה אך אם יהיה משהו רלוונטי/מעניין אכתוב מאוחר יותר . מזל טוב לחמך-ללי, החלמה מהירה למשופעות ,ושששבת שששלום לכולם.

תודה, תודה לכל המברכות

אבל זה היה לגמרי בציניות...האיזה כיף... וטליטל, כבר שעה שאני מנסה לשלוח לך מייל ולא הולך לי, חשבתי שהבעיה בוואלה, אז פתחתי gmail לכבודך, (מנהלת או לא?) וגם לא הולך... כשהטכנאי יקום הכל יסתדר (אני מקווה) ... בינתיים אני יוצאת לשרוף קלוריות.. ביי

דורית41

New member
לגבי טמירה-

הקשבתי להרצאה שלה, ,היא מדברת על יזמות,על התפתחות החברה,פרויקטים עקריים שלה ,ועל תובנות שלה במעלה הדרך- בין היתר לגב התמודדות עם משברים-מציינת 2 משברים גדולים שעברה החברה עם 2 הפקות כושלות,(דרדסים ושישבת- עם צביקה הדר שחב' טלעד החליטה להוריד לאחר שידור 5 תכניות בלבד) מציינת בין היתר שגם ממשברים אפשר לצאת מחוזקים,ולדעת לנצל אותם כדי להגיע למקום טוב יותר.

Nova5

New member
ללי, זאת הייתה מקדמה

יבוא יום הולדת של חמך - והנה ברכות של פורום כבר מוחנות. ויש לי הצעה למפגש הפורום הבא ג'קומטי, 89 ש"ח ( לבנות הפורום מגיע מחיר מיוחד - 69 ש"ח, בכניסה יש להציג כרטיס להופעה בגהה, חיפה 13.01 ) כולל שתיה קלה (!), לחריפה מעכשיו יש לקבל אישור הפורום.

Nova5

New member
דידה, דידה, מה יהיה?

דווקא שכחת שלא שכחת להיד לי בהצלחה, חחח, ככה זה אחרי ניקונות ...

a d i d a s 2 1

New member
אה, מה אמרתי לך?

לא חשוב כי בכל מקרה לקשתים יש אנרגיה כזו שהם שולחים אותה גם בתת מודע... אז שלחתי לך, איך הלך?

Nova5

New member
מה אמרת? את ההקלטה שלחתי לטדי הפקות

להשלים את נאומך באלג'יר... אמרת שלמרות טיפול הלא נכון בסטודנטים של טכניון ומבחנים קשים, הם עוד יקבלו ציונים טובים

moon line

New member
נובה קודם כל בהצלחה! מכירה מסעדת

ג'קו בשרים ודגים ? יש פרסומת כזו ברדיו, ואולי נקבל שם גם הנחה?

moon line

New member
יאללה דורית הגענו ל-

THEMARKER ...
בשביל לחפש על ג'קו.. פשש זמנים טובים האמת.. שאני בטוחה / מקווה שנמצא אותו יום אחד באמת בכתבת פרופיל עליו

a d i d a s 2 1

New member
חחח מוני מה המצב?

דורית 144 קטנה...בכל מקום היא מחפשת ובכל מקום היא מוצאת אפילו עכבות אם היא רוצה...

moon line

New member
מה קורה? ראית מה כתבו האסטרולוגיה

"בשורה משמחת מצפה לך? " חחחח זה הורג אותי כל פעם מחדש שאני קוראת את זה ... איזה קרוע זה אולי די להשלות אנשים? , או שאולי גם זה שחמתי לא תבוא אלינו השבת .. זו בשורה משמחת ..גם כן שמחות ..רוצה משהו יותר מזה.. יש מבין!

a d i d a s 2 1

New member
חחחח תגידי תודה...

לי תמיד רושמים שתהיה עייפות וירידה במפלס האנרגיות, הרגשה של חולשה..כאלה... אה ושכסף עומד לבוא, והוא לא בא שחמתך לא תבוא זו בשורה משמחת? ! זו סיבה למסיבה, לא? אבל משהו גדול, עם תפאורה הלבשה עלילה וזה....

למעלה