אהלן ושנה טובה!

אהלן ושנה טובה!

כמה מדהים ששיטוט כזה באינטרנט הביא אותי לפה.. וואוו, יש כאן המון אנשים שמלווים את סי בצורה זו או אחרת. סי היימן בשבילי היא הרוקרית שמלווה את שנות ההתבגרות שלי..ועד היום. "סי היימן ולהקה מקומית-הסיבוב השני" זה מופע הרוק הגדול הראשון שראיתי בחיי, ראיתי אותה גם במרתף בבית לסין הרבה קודם, אחרת לגמרי ופשוט מדהים. .. ככה, תמיד ברקע שנותיי התנגנו להם כלמני שירים והופעות של סי וכל שיר שלה מזכיר לי תקופה אחרת ודברים אחרים: אהבות, פרידות, הצלחות, כשלונות ושמחה - עד לחתונה שלי שבדיוק אז הוציאה את "תחלמי בגדול" ואיכשהוא כן ראיתי קשר בין מה שהיא יוצרת לבין מה שעובר עלי ועל הסביבה שלי. הבנאדם המדהים שהיא, מטביע חותם עוד יותר גדול, גם שהייתה הרוקרית הכי גדולה ומצליחה פה, תמיד החזירה תשובה ולא משהו פלצני אלא התיחסה האופן אישי למה שכתבתי, החליפה כמה מילים מאחרי הקלעים. המון המון זמן כתבתי לה מבלי בכלל שהיא ידעה מי אני, למרות שהייתי בהמון הופעות וחששתי לגשת, אבל כשעשיתי את זה, הדהים אותי איך היא מיד קישרה. סי בשבילי זה בית לסין, צוותא, תיאטרון ירושלים, היכל התרבות (ת"א כמובן) פסטיבל ערד (מזמן),פרגוד, לוגוס, בארבי (הישן), ועוד ועוד מקומות. "תחלמי בגדול" אני מקווה שפותח חלון לחזרה עצומה לתודעה של כולם ואני מאחל שזה יקרה והכי מהר. לפני המון שנים סי שרה "לאנשי העתיד שיהיו חזקים" אני שוב פה, מחזק אותך. אופנוע.

ט י נ ה

New member
אופנוע שחור ומעיל רוק אנד רול כחול

" שיירים של מקום שכמעט והייתי בו ,בואי תינוקת ונקרע את הלילה ביחד " אני מניחה ששם הכינוי שלך כאן שאוב מהשיר " באת אלי " ואם אכן באת אלי בחג הזה כדי לגרום לדמעה של רגש ואושר להתגלגל מעין ימין שלי אז ברוך בואך. האמת .... יש לי תחושת בטן מי אתה אבל אשמח לוודא סופית ווידוי " הריגה " ( : בכל אופן אם ליוויתי אותך שנים כה רבות ואם אפילו בחתונתך תחלמי בגדול הלך איתך אין לי ספק שהגיע הזמן שפאסיק לחשוש ופשוט אתחיל מיד עם הדיסק הבא והחדש שלי. אשמח לראות אותך כאן יותר תודה תודה סי

למעלה