אהלן חבר´ה!!!! מה שלומכם?

lia*

New member
אהלן חבר´ה!!!! מה שלומכם?../images/Emo24.gif

שלום!!! סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה!!!!!!! אני יודעת.. בזמן אחרת קצת עזבתי כאן.. פשוט אין לי אפשרות להיכנס במשך היום לפורום מעבודה ומהבית זה לא נכנס.. התחלתי לעשות לילות אז אולי עכשיו כן.. ת´אמת- אני סתם נראה לי מחפשת תירוצים כי... כי אני לא יורדת. כלום. נאדה. עצרתי. עשיתי סגירה לפני שבוע בדיוק מאז אני 3 קילו פחות אבל זה בגלל שלא אכלתי כלום כמה ימים בהתחלה.. סגרו לי 1.8 ואני מרגישה שזה עדיין לא מספיק.. אני שומעת שהאוכל נתקע לאנשים.. שהם מקיאים.. למה לי לא נתקע שום דבר?!!!! אני קצת מיואשת ת´אמת.. אולי בגלל זה לא היתי כאן הרבה זמן.. סך הכל אחרי הניתוח הורדתי 12 קילו. זה מעט מאוד. מאכזב. מקווה שאמשיך לרדת.. שיהיה לכולם יום נחמד.. אפילו שנעלמתי לכם עדיין אוהבת:)) ליה

RomiVais

New member
ליוש - ברוכה השבה!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

נו? הבטחתי או לא הבטחתי קבלת פנים?
אני שמחה שהגעת שוב אלינו. אני חושבת שזה מקובל על כולם שחברים לפעמים נעלמים קצת, אבל דלתות הפורום תמיד פתוחות!!!
אל תתייאשי בגלל הירידה הלא מספקת. את יכולה לסמוך על כולנו לעזרה ובינתיים קחי את הדברים בקלות. אני חושבת שאם מתייאשים אז לא משיגים שום דבר - להיפך... אז קדימה יקירתי, להעלות את מצב הרוח ולהמשיך קדימה. כבר ירדת עוד 3 קילו בעקבות הניפוח ואם תצטרכי מקסימום תקבעי תור לעוד ניפוח בעוד חודש - חודש וחצי... יהיה בסדר!!! קבלי בינתיים חיזוקים ממני, רומי

בת עדן

New member
ליה שלום ברכה לחוזרת../images/Emo39.gif

ליה כתבת שהאוכל נכס חופשי? לנדנד לרופא בשביל מה שמנו שומר(טבעת). ליה אל תרפי מעצמך תני מבט לאחור, ותראי אותך עם 12 קילו נוספות שזה הרבההההה ואיך ההרגשה נכון מזופתת, לכן אנו לא נתיאש במלחת הדיאט, ואנו נצליח להגיע להרזיה המיוחלת. ונחייך לעולם והעולם יחייך אלינו. בהצלחה בת עדן.

ronnymp

New member
היי ליה - באמת שנעלמת להרבה זמן

ומה אומר הרופא על אי הירידה הזו ? ומה היא כלכלתך כעת לאחר הניפוח ? - האם השתנתה ? ביי - רוני

למעלה