אהלן חבר´ה

Celeste Cid

New member
אהלן חבר´ה../images/Emo24.gif

היי לכולם! מה נשמע? אני חדשה כאן :) ואני מ-ת-ה על קטנטנות..

Rotem Lisa

New member
~**~ וואל (קם)..

**השיגעון של קיצור שמות נמשך.. אנד אווווווווווווווו *=-=* עזבו.. אני מבינה את עצמי (פחחח, כן- בטח..)
..** סווו.. ספרי קצת על עצמך. את יכולה להסתכל בפרטים שלי, כתוב שם כמעט הכל עליי.. **-* ואני חולה על סבס.. @.@ נו.. נאצ´ו (אני לא קוראת לו יותר נאצ´י!!! זה כאילו נאצי.. איך שלא כותבים את זה.. אתם יודעים! הם הרגו ת´משפחה של סבתא שלי (ז"ל), אזזזזז- אני אקרא לו.. אמממ.. נאצ´ו ? יה, זה טוייף
)
.. ואני גם אוהבת את קמי.. @-@ נו.. פטווו!!!.. *-********************* משעמם לי..
>>.<<<<<<<<<<<<<<<<<< מעכשיו, אני -
Chiquitita
, עם חיפושית, כי.. כי.. אתם תצחקו עליי!!! בעצם.. טוב, אני אספר לכם : .. ... ... .... .... אני אוהבת את "הביטלס"-"החיפושיות", אזזז.. תבינו בעצמכם
.. @.@ מוו ?! חיפושית ?! שיהיה..
Chiquitita
- פדיחה זה כ"כ מבחיל..

חחח ברוכה הבאה!!!

ספרי קצת על עצמך! אני בלה לה פייה ששמי האמיתי הוא שחר תלחצי על בלה לה פייה ותראי את פרטי חוץ מזה מה נשמע???? שחר

Celeste Cid

New member
../images/Emo140.gif

אהלן אז.. אצלי הכל טוב , מה אצלך? השם האמיתי שלי זה עדי וכמו שאמרתי אני מ-ת-ההההההההההההההההה על קטנטנות-כמו כולם כאן :) אז זהו, ביי בינתים

Rotem Lisa

New member
אגב..

אני מאד אוהבת אנשימים עם חיוכים כאלה - :), :(.. אל תבהלו! גם אנשימים שלא עושים פרצופים כאלה.. אבל, זה נחמד שאת עושה פרצוף כזה.. :))) פחחח, סתם.. אל תשימו לב. בעע-ביי..
Chiquitita

למעלה