אהלן חברהההה. עבודה חדשה.

Esteviezer

New member
מני, כרגיל נראה פצצה!

רנדר מדהים. אחלה קומפוזיציה. בעיני יותר מצא חן Ver 2. הגוונים הקרים משדרים יותר ניכור, וזה נראה לי יותר מתאים פה (למרות שאני לא באמת יודע מה אופי הסצינה הזאת והקונטקסט שבה היא מופיעה).

Noamz2

New member
וואו! מדהים!

הההבדל בין הגירסאות השונות הוא רק בתאורה?

יNOT

New member
מזכיר את סצינת הרכבת מהמטריקס../images/Emo202.gif

מני עבודה יפה מאוד זה ממש נפלא לראות איך מכל כך מעט מידול אתה מצליח להוציא כל כך הרבה בעזרת טקסטורה ותאורה מעולה, הביקורת היחידה שיש לי זה על התקרה, היא נראית רפלקטיבית קצת יותר מדיי (מזכירה קרמיקה) וזה גם יוצר מן רעש בטקסטורה של הרעפים האלה. מדהים ! אל תשכח לחזור ולתת לנו לינק כשתהיה אנימציה.

ordagan

New member
בדיוק מה שגם אני חשבתי, לגבי מטריקס

וכמובן שזה נראה מדהים, אין מילים

eldarinn

New member
נראה מעולה ../images/Emo45.gif

הכי התחברתי לגרסא השלישית. נ.ב. מה קרה לצבעוניות? החלטתם להיות אופטימיים פתאום??

dorlerner

New member
פצצה !!!!

יצא ממש יפה ! נראה ממש אמיתי !!!! התסכלתי גם בגלריה באתר שלך !! איזה תמונות יפות !!! עבודות ממש יפות !.... אפשר לדעת עם איזה תוכנה עשיתה את כל התמונות ? ...

themeny

New member
תודה רבה!!!

Noamz2, לא, האמת שההבדל הוא ב COLOER CORECTION שעשיתי בפוטושופ. כן גל, ממזמן... יNOT , תודה רבה! לקחתי לתשומת ליבי. dorlerner, תודה רבה. אני עובד עם MAX ומרנדר בדר"כ ב VRAY וב SCANLINE.

dananamit

New member
אהבתי...

יש לי שאלה קטנה, איך אני מרנדר ב vray SCANLINE אים מותקן אצלי vray אז זה אוטמטי?

themeny

New member
היי dananamit

ויריי וסקן ליין אלו שני מנועי רנדר שונים. אתה צריך לשנות בחלון של הרנדרר את הסוג רנדר שאתה רוצה. ה DEFUALT של המקס זה הסקן ליין אלא אם שינית אותו לויריי..

למעלה