אהלן חבר'ה..התגעגעתי

כמעט25

New member
אהלן חבר'ה..התגעגעתי

מה נש? מה חדש? הייתי עסוקה קצת אבל חזרתי... תגידו קורה לכם שיש לכם הרגשה רעה במשך היום...הרגשה שמשהו לא טוב עומד לקרות? זו ההרגשה שלי בכל אופן... אני שונאת אותה! שתעבור כבר

בלגנה

New member
כן, הייתה לי הרגשה מוזרה

ובאמת היה יום ממש לא מוצלח, עם שלל תקלות ודברים מעצבנים שקרו.... רק רוצה שייגמר כבר!

TheWhiteTigris

New member
קורה לי.

ובד"כ זה מתממש (אלא אם כן אני מתבצר בבית ולא עושה כלום)

Cobe Anan

New member
מי את?

ממצב `נת? אופו היית? מה עשית? ולמה יש לך הרגשה שמשהו רע הולך לקרות? כלומר, זאת סתם הרגשה נבואית שכזו, או שזה קול ההיגיון הפנימי שלך שרומז לך שאולי לא היה כזה חכם, נגיד, להרביץ לגמד הכחול ולקחת לו את האוטו עם המהבהבים על הגג...?

כמעט25

New member
קובייי יקיריייי

חחחחחחחח איזה קורע אתה, מה איתך? מה שלום דקלה? אצלי הכל מעולה... למזלי ההרגשה הרעה פגה ונעלמה כמו שהופיעה.... ולא קרה כלום!

Cobe Anan

New member
אחלה.. שמח לשמוע! אבל..

`יקירי`?! אני לא זוכר שהתחתנתי איתך על הסט של סרט אמריקאי מתורגם בעילגות... ):-> אצלנו, בכל מקרה, הכל טוף.. מאחל גם לך שיהיה אצלך כזה טוף!

ואואואו המשפט האחרון בחתימה שלך

הוא המצאה שלי (אפילו יש עדים) לא מן הנמנע כמובן שהומצא ע"י עוד אנשים במקום וזמן שונה...(אולי בזמן אחר...אולי במציאות אחרת...ל.ל.לל..ל) בכל מקרה אני חדשה פה והרגע נכנסתי וכבר נעים לי...מקבלים פה חדשים? איך מתקבלים?

TheWhiteTigris

New member
תלוי מי.

רוב הפורום: "ברוכה הבאה! ספרי קצת על עצמך" וכו'. twigy: "כוסית?" ל_ת

כמעט25

New member
ברוכה הבאה! שבלולית

ואני נורא מצטערת על הזכויות אבל אני למדתי את הלקח הזה מבנאדם שהיום בן60..אז הנה לך איש ממקום וזמן שונה
בכל אופן, בחרת לך אחלה פורום להשתתף בו, התנאי היחידי הוא: להיות חברותי, אכפתי ובעל דעה.. טוב זה כבר שלוש חחח

הממממ

המשפט הזה לא הכי נכון אגב... לפעמים מתחרטים על דברים שעושים ככה סתם לדוגמא נראה לי שאם תלכי לבתי הכלא בארץ יהיו הרבה מתחרטים כאלה...חחח אבל חוץ מזה בטח יש דברים שלא היית חוזרת עליהם...

קטרפי

New member
welcome to the machine ../images/Emo110.gif

אז את שואלת איך מתקבלים. אז ככה, קודם כול את כותבת הודעה חדשה ששם את כותבת שלום אני חדשה פה בלה בלה שם שלך בלגאנים, כעיקרון את לא צריכה לכתוב כי כבר כתבת שאת חדשה, אומנם לא בהודעה חדשה אבל לא משנה. אחר כך אני כותב לך welcome to the machine, טוויגי שואל אותך אם את כוסית, וזהו בערך

למעלה