מה נש? מה חדש? הייתי עסוקה קצת אבל חזרתי... תגידו קורה לכם שיש לכם הרגשה רעה במשך היום...הרגשה שמשהו לא טוב עומד לקרות? זו ההרגשה שלי בכל אופן... אני שונאת אותה! שתעבור כבר
ממצב `נת? אופו היית? מה עשית? ולמה יש לך הרגשה שמשהו רע הולך לקרות? כלומר, זאת סתם הרגשה נבואית שכזו, או שזה קול ההיגיון הפנימי שלך שרומז לך שאולי לא היה כזה חכם, נגיד, להרביץ לגמד הכחול ולקחת לו את האוטו עם המהבהבים על הגג...?
הוא המצאה שלי (אפילו יש עדים) לא מן הנמנע כמובן שהומצא ע"י עוד אנשים במקום וזמן שונה...(אולי בזמן אחר...אולי במציאות אחרת...ל.ל.לל..ל) בכל מקרה אני חדשה פה והרגע נכנסתי וכבר נעים לי...מקבלים פה חדשים? איך מתקבלים?
המשפט הזה לא הכי נכון אגב... לפעמים מתחרטים על דברים שעושים ככה סתם לדוגמא נראה לי שאם תלכי לבתי הכלא בארץ יהיו הרבה מתחרטים כאלה...חחח אבל חוץ מזה בטח יש דברים שלא היית חוזרת עליהם...
אז את שואלת איך מתקבלים. אז ככה, קודם כול את כותבת הודעה חדשה ששם את כותבת שלום אני חדשה פה בלה בלה שם שלך בלגאנים, כעיקרון את לא צריכה לכתוב כי כבר כתבת שאת חדשה, אומנם לא בהודעה חדשה אבל לא משנה. אחר כך אני כותב לך welcome to the machine, טוויגי שואל אותך אם את כוסית, וזהו בערך