אהלן חבר'ה, יש כאן מישהו???

Yaeli p

New member
למה אין?

גלריה לקמילה???? לפרדי? ולעוד? ותשימו פה תמונות של מי שאתם רוצים מקשרי משפחה ..

princesa2

New member
אהלן חבר'ה, יש כאן מישהו???

רציתי לדעת איך אפשר לפתוח קטגוריה חדשה בגלריות יש לי הרבה תמונות של מיגל, איריס, פדרו, קמילה, ריטה, רומאו, אמא של איריס ואי אפשר לפתוח קטגוריה לכל אחד מהם מישהו יוכל לעזור לי, בבקשה? חוץ מזה שהוספתי תמונות נוספות של אדו וורה פישר אז כדאי לכם להכנס לגלריה ולראות. כמה חבל מאוד שהסדרה כבר נגמרת בסוף השבוע הבא 11/3 אני לא יודעת איך אוכל לחיות בלעדיה בלעדי אלנה, קמילה, אדו,קפיטו ופרדי. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדיסק של כל השירים שמושמעים בסדרה? האמת היא שבחנויות פה בארץ לא ראיתי שיש אותו. השירים מאוד יפים פשוט מקסימים. ניסיתי להוריד אותם דרך האתר של קאזה אבל ללא הצלחה אם למישהו יש את הלינק של השיר עצמו וכול לשלוח לי אני אשמח.

היפה tal

Active member
היי פרינסס

חבל שרק אני פה ואני לא יודעת שום דבר ממה ששאלת.......... אני בורה בנושאים האלו ואני אשמח לדעת.

princesa2

New member
היי tal

מי יודע אולי עוד מעט יהיה פה עוד מישהו שיוכל לעזור. ואז נוכל שתינו לדעת איך עושים את זה. מקווה שנכנסת לגלריה לפחות לראות את התמונות של אדו ואלנה שהוספתי שם.

ElinorL

New member
אוקי, בנות, אז ככה:

קודם כל פרינסס ברוכה הבאה לפורום שלנו אני אלינור שמנהלת את כל העסק (חחח "עסק") ואם יש לך שאלה או הצעה או משהו את יכולה לשאול אותי ANYTIME :) אני גם נכנסת כל יום אז אין בעיה... בכל אופן לגבי השאלות שלך אז את לא יכולה לפתוח גלריה, רק אני יכולה ובפורים אני אוסיף תמונות ואפתח גלריות חדשות אז עוד קצת סבלנות ותוכלי להוסיף את כל התמונות שכולנו נוכל להנות מהן גם
לגבי הדיסק אז אני לא חושבת שמוכרים אותו בארץ אבל אפשר להזמין דיסקים באינטרנט... אולי מישהו פה יודע את הכתובת אבל את יכולה לבדוק אולי באתר רדיו שמשמיעים שם את השירים אם אפשר לקנות אותו... מקווה שעזרתי ושתמשיכי לכתוב פה הרבה :) הוספתי לך את הכתובת של האתר רדיו שאפשר לשמוע שם את כל השירים :)

princesa2

New member
תודה רבה אני אחכה לפורים ואז אשים

את כל התמונות שיש לי אפילו תמונות של פדרו ומיגל מסדרות אחרות.

princesa2

New member
באמת למה אין? איך בכלל מוסיפים

גלריה לקמילה מיגל ופרדי ולעוד....בכל אופן הנה תמונה של כל החבורה

למעלה