אהלן חבר'ה כנסו בבקשה כל מעריצי מאיר

אהלן חבר'ה כנסו בבקשה כל מעריצי מאיר

שלום אני אור וכבר מזמן לא כתבתי פה... מתקיימת בימים אלו דרכי מכירת חולצות של מאיר אריאל למי שאין ממכם כמובן... חולצה L עולה אפורה וחולצת XL לבנה... כל חולצה עולה 30 ש"ח ואפשר לקנות 2 ב-50 ש"ח... אפשר לתפוס אותי בפלאפון 0502001511 צרו קשר....:) עוד עניין אני בימים אלה מנסה לארגן הופעה של האחים אריאל במשמרות בתקווה שזה ייצא לפועל בכל מקרה תקבלו ממני כאן עדיכונים על הארוע אם ייצא... וגם דבר נוסף שעלה במוחי לאחרונוה....אני מעוניין לנסות ליצור קוקטייל או סוג אחר של משקה שיישא את שמו של מאיר אריאל ויהיה מצליח....לכן כל מי שמבין בתחום מוזמן ליצור קשר.... שיהיה סוכות שמח!

yossnet1

New member
איך החולצה נראית?

קוקטייל נפיץ מעיך ע"ש מאיר יכול להיות נחמד

משמרותי

New member
נפיץ-מעיך המתכון אצלי../images/Emo3.gif../images/Emo218.gif

המתכון- מאיר וחבורת "איים בזרם" הדרכה מעשית וביצוע בלילות ירח שועליים (פורים ולילות שישי)-בני חבר נאמן מהשורה

החולצה..

בפרונט שלה יש תמונה של מאיר מחייך עם כיתוב למטה "יצאתי לשאוף קצת רוח" ומאחורה יש אוסף של מילים מישירים שהולך ככה: עברנו את פרעה ונעבור גם את זה הדלתות מנחשות אותי ונפתחות לי מעצמן כמו ששם צחקנו לא בכינו שנים הבן אדם הינו אלא חתיכת בוץ מתוחכם צולל חופשי לכל מצנח לכל הכיוונים נפתח. זאת החולצה.... עוד דבר אני רוצה קוקטייל שיקראו לו רק מאיר אריאל לא שם אחר..... אפשר גם אבל לעשות קוקטיילים עם שמות של שירים כמו טרמינל, נשל נחש, זרעי קיץ ועוד תתחשבו על זה שהשמות של השירים באמת יכולים גם להיות שמות של שוטים או קוקטיילים מוצלחים!

אללה חבר'ה מי שבאמת מבין בתחום

ועובד כברמן מקצועי שיחשוב איזה ערבובים מתאימים ויכולים להצליח... אני יאישית ברמן מתחיל ואני כיום עושה קורס ברמנים בבר מאסטר בת"א.. כשאני יבין יותר בתחום אני רוצה להכין כאלה משקאות ולייצא אותם לברים בארץ... תגידו מטורף או דבילי אבל לדעתי זה גאוני... ובארה"ב יש היום המון קוקטיילים על שמם של מארלי, דילן לנון ועוד וגם קוקטיילים עם שמות של שירים כמו ימאג'יין, הוריקן ועוד....

bart simpson75

New member
אז ככה

כחובב אלכוהול מושבע, ברמן לשעבר ואלכוהוליסט בהווה,אני חושב שניתן יהיה ליצור משקה שיאפיין את מאיר ואת יצירתו. מהיכרותנו עם הבחור, הוא בוודאי לא היה מחובבי הוודקה-רד בול למיניהם וכל הקוקטיילים הזולים והפשוטים. אם נשווה את זה למשקאות - מאיר היה "משקה פרמיום", דהיינו, האיכותי ביותר, מה שמוביל אותנו אל שני משקאות - ויסקי וקוניאק. אנחנו כמובן לא ניצור קוקטייל או משקה אופנתי, זול/פשוט או מפוצץ. אנחנו ניצר משהו מענג ואיכותי, שנשתה באיטיות ונרגיש כל טיפה שתחלחל פנימה... אפשר יהיה לשלב קוניאק - שמוזכר כמובן בשיר האהוב עלי - שיר כאב, עם איזשהוא ליקר. מעט ליקר קפה יכול היה להיות נחמד, הן מבחינת טעם והן מבחינת השלמה - ..."שתינו קפה, שתינו קוניאק, אמו מדי פעם נכנסת"... אבל אני בספק אם זה ילך. אפשר לנסות לשלב קוניאק וויסקי ביחד - למרות הטעמים המנוגדים והאופי השוני של שני המשקאות. בסופ"ש אני אנסה ואגיד איך יצא... מה יקרה אם נשלב טיפת ערק עם וויסקי, או ערק עם קוניאק? שילוב של מזרח ומערב, זול ויקר. טעם האניס קצת חזק, אבל אפשר לנסות. אני באופן אישי חסיד נלהב של ויסקי, אז הייתי הולך על ויסקי כבסיס. ויסקי, דרמבוי וזילוף ורמוט/ערק/ראקי/פסטיס/רום/גרנד מריניה - והרי לך קוקטייל נפיץ מעיך. יש עוד כמה רעיונות, אבל הכיוון ברור.

Muznach

New member
אגב אלכוהול יש פאב חביב במשמרות

בתפריט שלהם רשום קצת על מאיר.

כן היה רשום שם פעם...

בתפריט שלוש שורות קטנות על מאיר אבל היום שינו תתפריט אז זה כבר לא קיים שם יותר...:) אבל זה פאב מעולה אני שם כל ערב ונהנה המון אנשים אוהבים תמקום ובאים הרבה מומולץ מאוד למי שלא היה לבוא...

משמרותי

New member
המלצת איים בזרם

קוקטיילים על בסיס ליקרים טרופיים,כמו ג'ין,קירסאו,דאיקירי,בשילובים של חלב או מי קוקוס או תוספות מיצים טרופיים אחרים,כיד הדימיון הטובה.טפשר להגיש קפוא או עם קרח...רק לא רום...לא סובל אותו. אגב אצל מאיר זה היה ויסקי או קוניאק תוצרת בית או בירה... קדימה מקצוענים,תנו לדמיון לרוץ ולפתח....נשמח לבדוק

משמרותי

New member
הפאב צריך להיקרא על שם מאיר../images/Emo91.gif

כמזכיר משמרות הוא נתן למייסדים,את האישור וברכת הדרך להקים את המקום,סליחה,המוסד ששמו פאב משמרות...וגם ניהנה לבוא להוריד כוסית או בקבוק גולדסטאר על הבר....

לא יודע ממה יהיה מורכב הקוקטייל..

אבל יש לי שם אדיר. "בואינג אדמדם" לא אחלה שם?

bart simpson75

New member
כוס של שוט מלאה בייליס/אייריש קרים/אמרולה

וטפטוף גרנדין מלמעלה, שיוצר מראה ויזואלי של "פיצוץ" כשהוא מחלחל במשקה...

למעלה