אהלן חבר'ה, רק כמה שאלות

belledejour

New member
יש את החווה בשורש אם זה עוזר: אולי זה רחוק לך

חוות המלך דוד בשורש, שזה ווסטרן, ונראה לי שזה הכיוון שלך. אני לא זוכרת בדיוק איך זה עובד שם כי עזבתי מזמןן ווסטרן, אבל את מוזמנת להתקשר אליהם או להכנס לאתר שלהם- חפשי בגוגל תמצאי, חוות המלך דוד. באמת מומלץ! מקווה שעזרתי
יש ווסטרן [מערבי] ואינגליש. זה תלוי בהעדפה אישית... אני אעדיף אם מישהו אחר יסביר את ההבדל??
אני מעדיפה אישית לא להכנס לזה, מנסיון איתי זה לא רעיון טוב

cavallo

New member
אני לא מתחיל אבל אני עדיין יודע חח

מכיוון שאת רוצה רק לדעת לרכוב בטח לא יעשו לך שיעורי ממשק, ויתחילו איתך משיעורי לונג', המדריך יקשור את הסוס בחבל והסוס כשאת עליו ילך מסביבו והמדריך ילמד אותך איך יושבים וכו', עד שתגיעי לשלב שאת יכולה לקחת את המושכות לידיים ואז תלמדי את הטרוט וכל השאר. השיעורים הראשונים הם בדר"כ פרטיים ואחרי תקופה מסויימת את יכולה לעבור לשיעורים קבוצתיים או לחילופין להמשיך בשיעורים פרטיים. אין צורך לקנות ציוד מיוחד חוץ מקסדה, למרות שזה מאוד נוח לרכוב עם בגדי רכיבה. יש 2 סגנונות רכיבה עיקריים: אינגליש ו-ווסטרן, כשהאינגליש מתחלק לדרסאז' (רכיבה אומנותית) וקפיצות. הממ לגבי חוות במרכז...יש את חוות נועם בנצר סירני (אינגליש ו-ווסטרן), את חוות יגור בת"א ואת חוות הפארק ברמת גן (אינגליש), ונראה לי שגם במגשימים יש משהו.

למעלה