אהלן חברה! שמעו שנייה

tali1991

New member
אהלן חברה! שמעו שנייה

כל שנה יש אותו סיפור- לא מספיקים ללמד אותנו את החומר לפני הבגרות..... והשנה זה היה בכלל בלתי-נסבל..... אז קיבלתי שלשום במייל את האתר הזה: www.shout.co.il/bagrut ולדעתי הפיתרון שמציעים שם הוא מעולה!!!! וולכן החלטתי לעזור להפיץ את האתר הזה! ומכאן אני מתחילה.... אז אני אשמח אם תיכנסו לאתר ותצביעו בעד הרעיון (בצד שמאל למעלה). עוד יותר מצויין יהיה אם תעבירו קישור לחברים שלכם...... ואם תירצו לדבר איתי- יש לי אי.סי.קיו: 441119250 תודה! טלי

noamgk

New member
די להתבכיין!

תפסיקו להאשים כל הזמן את המורים, ותסתכלו קצת על עצמכם. כל הזמן התלמידים בוכים על כך שיש שביתה, שמוסיפים שעות לימוד, שועדות שונות מכניסות שינויים במערכת החינוך - מתי בפעם האחרונה אמרתם תודה על משהו? פעם לא היו מיקודים לבגרות. לא היה מועד ב', וגם בגרויות חורף לא היו. האם אי פעם אמרנו תודה על כך למישהו? אנחנו מפונקים, נקודה. המורים, לרוב, מלמדים טוב מאוד, ומה שהם לא מספיקים ללמד בכיתה - על התלמיד להשלים בבית. לבגרות הרחבה בהיסטוריה ניגשתי אחרי 4 שיעורים במשך כל המחצית, ולבגרות בביולוגיה ניגשתי לאחר שלמדתי את חמשת הספרים לבד (בכיתה הספקנו רק אחד וחצי מתוכם, וגם אותם הייתי צריך לקרוא שוב). מי שרוצה להצליח - חייב לעמול, וללמוד גם בעצמו. זה לא פשע לפתוח את הספר בבית ולפני המבחן. המורים לא יעשו את זה בשבילכם, ולכן הם גם לא יקבלו את תעודת הבגרות שלכם. המורים לא מספיקים ללמד את כל החומר לא בגלל השביתות, אלא מפני שזה מאז ומעולם היה ככה. לא מספיקים כי יש הרבה חומר, והאחריות ללמוד את החומר שלא נלמד בכיתה היא של התלמיד בלבד. אני מציע שאת הזמן שנשאר לאחר שתקבלי את עצתי (אם תקבלי...) ותלמדי לבד, תנצלי - יחד עם שאר המפונקים והבכיינים למיניהם - לחידוד ערך הכרת הטוב והתודה. אני לא טוען שמערכת החינוך מושלמת, אבל אני כן טוען שכל אחד צריך לדאוג לעצמו, ולא לדרוש שהעבודה תעשה בשבילו ע"י אחרים. באשר למר גולן שירצקי, ראש לבכיינים - אין לי מושג מה הוא מנסה לעשות. האם הוא סתם ילד משועמם שיושב בבית ומארגן מרידות נגד משרד החינוך לשם ההנאה, או אולי מטרתו לסלול לעצמו דרך פוליטית כלשהי בעתיד על גבם של תלמידים שקל להסיתם - לא יודע. אבל ככל שישתוק יותר מהר, כן ייטב לכולנו. שבוע טוב.

למעלה