אהלן חברה

L O L O59

New member
אהלן חברה../images/Emo24.gif

אז "הבעיה " שלי היא ככה.. יש לי 2 חברות טובות, אבל שתיהן לא סובלות אחת את השניה. קורה לי הרבה מצבים שאנחנו באיזו מסיבה, למשל, ושתיהן אמורות להיות שם ואני ממש לא יודעת עם מי להיות..אחר כך זה מוביל לוויכוחים, ואפילו התרחקתי מאחת מהן בזמן האחרון. קורה מצב שאני עם מישהי במסיבה,למשל, ואז באה האחרת ואני הולכת להיות קצת איתה גם, ושאני אומרת לחברה הראשונה שתבוא איתנו היא לא כל כך אוהבת את זה..או שהיא באה וככה לא מרגישה בנוח.. וזה קצת מעצבן כזה, כאילו..אולי זה אפילו מגעיל. זהנראה כאילו אני עם אחת עד שתבוא האחרת ואז אני אפשר להגיד משאירה אותהלבד, אוולי זה מגעיל...אבל נמאס לי מהמצב הזהה..אני יודעת שזו בעיה די מפגרת..אבל נמאס לי מזה כבר!!!!זה סוחב אינספור ויוכחים ונשבר לי מזההה....... מה לעשות איתם???איך אפשר עם שתים שלא סובלות אחת את השניה?

אוי אני כלכך מבינה אותך!!!

עד לא יודעת כמה! מנסיון, זה ממש קשה להיות באמצע. ומנסיון אחר, זה קשה עוד יותר להיות בצד. למה החברות שלך שונאות אחת את השניה? מישהי פגעה במישהי? אל תכעסי עליי, אבל ממה שאני רואה (ומנסיון), הן סתם מנפחות משהו קטן שקרה בעבר ולכן הן לא מדברות ושונאות. אני צודקת? לפני מליון שנה אחת אמרה לשניה "מכוערת" ואז היא ענתה לה "את כונפה" ואז היא ענתה לה "את חברה זונה ותמיד היית" והיא ענתה לה "מי חברה שלך בכלל? יא פוסטמה! דרדסית! מי ירצה אותך בכלל יא מכוערת?" ואז היא אמרה לה ואז היא ענתה לה ואז היא צעקה ואז היא אמרה שהיא כזאת ואז היא אמרה שהיא כזאת. ומאז הן לא מדברות ואת תקועה באמצע, כי מצד אחד המריבה הזאת לא קשורה אלייך, ומצד שני שתיהן באות אלייך ויחד איתן באות הביות שלהן. אני בטוחה ש- 95% שצדקתי. צדקתי?

L O L O59

New member
חחחחחחח זה הלך ככה

הן מכירות אבל אף פעם לא הסתדרו כזה. הן קצת שונות, אחת היא קצת יותר רצינית הייתי קוראת לזה והיא לא ממש מחבבת אנשים מהסוג של השניה, גם כי היא כזאת טיפשה בהתנהגות שלה ודברים כאלה. אין מה לעשות נגד. אנשים לפעמים לא סובלים אחד את השני וקשה לשנות. אבל זה לא שהן היו פעם חברות, ניסיתי להיות עם שתיהן. לא הולך.

נו כן. מכירה.

הן שונות ומוצאות את הסיבה הכי מטומטת כדי לריב ולהפסיק להעמיד פנים שהן חברות. מכירה. מכירה.

הדרוש29

New member
וואי את לא מבינה עד כמה אני מבינה אותך!

אבל תראי. לנסות לחבר בניהן? אין סיכוי. אבל, מה שאת כן יכולה לעשות, זה לדבר עם שניהן בניפרד, ולהסביר להן, שהן לא החברות היחידות שלך. ויש לך עוד. ולפעמים את לא רוצה להיות רק עם חברה אחת אלא עם כמה. נסי, מקסימום לא ייצא מי זה, לפחות תדעי שניסית.

L O L O59

New member
../images/Emo24.gif

דיברתי שלשום עם אחת מהן, עם זו שהתרחקתי ממנה. אבל הזו שאני בקשר ממש טוב איתה, אם להגיד את האמת...היא די רכושנית..ולא אוהבת שיהיו עוד חברות...אבל זה לא משנה לי..אני לא מתכוונת להפסיק את הקשר עם האחרת, ואול אם חושבים על זה..מי שאני קרובה אליה עכשיו אז.....היא סכסנית:-\היא ניסתה לעשות דברים ככה..ויצא לילחשוב על זההה..למה אני מדברת איתה בכלל??לא?? היא עושה את זה בשושווץ..ושום דבר לא מוצא חן בעיניה

למעלה