אהלן חבר'ה!

סער ג1

New member
אהלן חבר'ה!

מה קורה? אז היום יצא לאור גיליון ספיישל חגיגי ומהודר של "מעריב לנוער", ובו תוכלו לראות את הדירוג הרשמי של 50 הכוכבים הבינלאומיים הכי רותחים בעולם. אחרי שבועות של SMSים, הצבעות וקולות, ספרנו בדקדקנות את כל ההצבעות, והרי התוצאות לפניכם בגיליון השמן והנוצץ הזה. בהחלט מרגש. זה הזמן לשתף אותנו בדעתכם - מה אתם חושבים על הדירוג? האם לטוקיו הוטל מגיע להיות במקום הראשון? ולמי אתם הצבעתם?!

סער ג1

New member
טוקיו הוטל על השער!

כל מעריצי טוקיו הוטל המושבעים מקבלים לכבוד הכריסמס אחלה-בחלה של מתנה: הלהקה מככבת על השער שלנו השבוע, ונוחתת היישר במקום ה-1 של מצעד ה-50 שלנו. תיהנו!

AnNa ChAn

New member
ברור!

ברור שמגיע לטוקיו הוטל שער! וחוץ מזה, עם הצלחה לא מתווכחים (כולל הצלחה במצעדים!)

hili האחת

New member
אני ע-ד-י-י-ן לא קיבלתי את העיתון../images/Emo79.gif

אוף, למה רק אליי זה תמיד מגיע בכזה איחור?

סער ג1

New member
אני מציע שתבדקי את זה עם שירות הלקוחות שלנו:

*6200. הם ישמחו לעזור לך.

hili האחת

New member
זה בסדר,../images/Emo79.gif

אמא שלי דיברה איתם כבר המוני פעמים כשהייתי צעירה יותר (אני מנויה כבר כמעט שנתיים ואני עוד לא בת 13...) וזה עוזר לתקופה מסוימת, ואחרי כמה זמן זה שוב ככה.

SpongBobit

New member
לא אכפת מהדירוג DDD:

ברור שמגיע להם !~ ונחשו למי הצבעתי PPP:

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאני לא ממש אוהבת את טוקיו הוטל..

הצבעתי פול אאוט בוי

hadark2

New member
אני הצבעתי טוקיו הוטל ../images/Emo13.gif

בעיקר בגלל שאני מאוד אוהבת את השירים שלהם... אני חושבת שמגיע להם להיות איפשהו ב3 הראשונים, אולי לא ממ במקום הראשון, כי השנה הם באמת עשו המון! דרך אגב- אליי העיתון מגיע רק בימי חמישי בערב, מתי המנויים אמורים לקבל אותו? ויכול להיות שזה בגלל המרחק הפיזי מהמרכז? אני גרה באזור כרמיאל.

mor000

New member
יכול להיות...

המנויים מקבלים את העיתון ביום שלישי בדרך כלל.

למעלה