אהלן חברה

אהלן חברה

אני יודע שזה לא קשור אבל דיברתי עם משיחי לשעבר שעזב את האמונה בישוע ועבר ל"קבלה" והאמת קשה לי להאמין שמישהוא שבאמת האמין ביושע היה צמא למשהו אחר! זה רק מראה את הכוח של הלל בן שחר. תורת הקבלה היא כל כך עתיקה ומושרשרת בקרב אנשים מסויימים שזה מפחיד אני כשאני רואה אותם ואת דרכיהם לא מתפתה ולא עולה לי ספק באמונה בישוע אבל הדרך שבא הם נוהרים לעבר הדבר מפחידה הראו לי סרטון ואני לפעמים חושב אולי גם אנחנו נראים לאנשים שלא מאמינים לישוע כמו שהם נראים לנו?\ ואז בא הספק... ואז חוזרים לפניני ישוע והאמת שלו וחוזרים למוטב! היזהרו מן השטן שגורר את כל העולם! http://www.kab.tv/?item=2034

1ysrat

New member
אם יש אהבה ישוע אז האהבה מנצחת!!!

זה מזכיר לי את בשטן שישוע היה ב40 יום במדבר

אכן, צריך להזהר מתורות שקר

מתוחכמות עד כמה שיהיו דרך יש רק אחת! כל השאר שקר מסולף! השטן עורב לכולנו! ומתוחכם יותר מאיתנו, אך אנחנו תחת ישוע! והכל אפשרי! הזהרו מתורות מיסטיקה כגון הקבלה היהודי, הסוּפיזם (הסוּפיות) המוסלמי או ההגנוסיס (גנוסטיקה)!! ישוע הדרך האמת החיים! אין עליו!

lion 7

New member
ללא נושא

????_ תקרא בבקשה את האגרת הראשונה לפטרוס השליח פרק 5 והפסוקים 8-9 , השטן מסתובב כאריה ולא אריה , הכינוי זה בלעדי לאדון , כתוב גם בראשונה לקורונתים פרק11 והפסוקים 14 ו 15 שהשטן משנה עצמו למלאך אור ולא מלאך אור בכדי להסיט ולהסית את המאמין מהדרך , ממש מלחמה פסיכולוגית , כתוב גם מי שחושב עצמו יציב שיביט לבל יפול .קורונתים הראשונה פרק 10 פסוקים 12 ו 13 ..

אשמח אם יעקב אחד יתן דעה על הנושא הבא:

אחת הטענות של הקבלה היא שהאדם לא יכול לאהוב בלי מניע כי זה טבוע בו ושהם צריכים לעבור גילגולים רוחניים עד שהם מגיעים לרמת אהבה שהיא ללא מניע וללא אגו ואמרתי לו שאהבה של הבורא היא ללא מניע הוא אוהב את כולם וברגע שאתה נולד מחדש ברוח יש בך את אותה רוח אלוהים שאוהבת ללא מניע האדם מבחינתך מת,האדם בשר ודם והטבע שלו הוא רע גאוותן כפוי טובה וכל חולי אחר שיש.. לא צריך שום גילגולים של רוח ושלבים הכל דרך ישוע המשיח!

מה שכן

מה שכן שאותה רוח יכולה לשלוט ולהפעיל את גוף האדם ולשכון בתוך גוף האדם ולפעול בדרכי אלוהים ולבטא את אהבת אלוהים.. רק בדרך ישוע הדרך האמת והחיים והוא עדיין התעקש איתי על גילגולים רוחניים ושלבים יהיה טוב!

וגם אין לגילגולי נשמות שום בסיס

והדבר מיותר. ההפך בקהלת כתוב שכל ישני עפר חוזרים בגופם לעפר וברוחם לבורא. בנוסף אם אתה מאמין בתחיית המתים, וביהדות זהו העיקר השלושה עשר, אתה לא יכול להאמין בגילגול נשמות שכן אם יש תחיית המתים וכל המתים יקומו לתחייה, אז נניח שיש מצב עפי שטטתם שהנשמה שהייתה לפונטיוס פילטוס ואחר כך הפכה להיות לנפוליאון ואחר כך למשה מראש פינה, ומשה הוא עשה את כל תיקוני הנשמה, נפוליואון לא יקום לתחיית לשם משפט? ומה עם פונטיוס פילאטוס? בקיצור הנושא של גילגול נשמות נוגד את דבר ה'. אם האדם לא יכול לאהוב בלי מניע כי זה טבוע בו אז בשום גלגול הוא לא יוכל לאהוב בלי במני כי זה טבוע בו, גם אם יעבור אלף ואחד גילגולים. אבל אם אהבת אלהים הנשגבה מכל דעת מוצקת אל תוך ליבו של המאמין בישוע אזאי יש בו אהבה טהור ללא כל מניע.

זה מה שעניתי להם

זה ברור וידוע...אבל יש להם תשובות מאוד מתוחכמות (שיקריות) זה לא גלגול פיזי אלא גילגול רוחני.... ושהמציאות הזו היא מציאות דמיונית שאנו חשים רק באמצעות 5 חושים אתה מבין את האבסורד? ואת הפלונטר העמוק שאנשים נכנסים אליהם, זה פשוט מפחיד צריך לדבוק רק בדבר ה'..כל השאר מתגלגל להיות מפלצתי ומפחיד ברמת השקר שמוליך שולל כל כך הרבה.. בסופו של דבר צריך להיות כמו איוב, שאומנם היה כלי של אלוהים במלחמה רוחנית נגד השטן אבל ידע לסתום את הפה לאחר שאלוהים הסביר לו שהוא אינו יודע מה שהוא יודע, לתת ביטחון בבורא, וממה שהוא דורש מאיתנו, והכי חשוב להישען באמונה!

אמן

גם לי היו בעבר דיונים עם אדם שהיה משיחי ועבר לקבלה, יכול להיות שמדובר על אותו אחד. אנשים שעזבו את האדון, הופכים להיות בעלי לב הרבה יותר קשה, והם מחפשים את השקרים הכי גדולים בכדי להסתיר את האמת, כי האמת כואבת כשאתה עוזב את האדון. וכפי שכתוב באחת מהאיגרות של פטרוס אין להם אפשרות לחזור בתשובה. ועם זאת אם הם יכנעו לדבר ה', אז בוודאי שכן. אך שוב מי שעזב את האמונה ודוחה את המשיח באופן שאינו משתמע לשתי פנים והולך אחרי תורות הבל וכזב, יתקשה לחזור בתשובה עד לכדי כך שהדבר למעשה בלתי אפשרי עבורו.

מאמרון!

ההבדלים בין האמונה המשיחית לבין הקבלה בעוד הקבלה מדברת ודוגלת בהתפתחות רוחנית המשיחיות דוגלת בלידה רוחנית הקבלה לא נותנת חשיבות למוות הרוחני של בני האדם אותו מוות שהתחיל עקב מקרה האדם וחווה (אם תאכל מן העץ מות תמותו) מאז כל אדם הוא בלי רוח אלוהים. אני באמת מאמין שאתם מתפתחים מבחינה רוחנית ואני מאמין שגם בודהיסטים וגם מוסלמים אבל השאלה איזה רוח? כי רוח אלוהים מתה באדם אינה קיימת, על זה אין עירורין זה על פי הכתובים. כל שאר הרוחות יכולות להופיע בתחפושת של אהבה ללא עירורין, ואהבה אין סופית אך היא אינה רוח אלוהים. בכדי להשיב את רוח האלוהים, ובכדי שהיא תשכון בך, אלוהים צריך בכבודו ובעצמו "להוליד" אותה בך, ולשכון בך, והיא זו שאוהבת את הבורא ואת הבריאה ללא תנאי. היא שלו היא ממנו, רוח אלוהים. אדם - רוח נפש גוף בעוד הקבלה דוגלת בתיקון עצמי ובעבודה פנימית של האדם על מנת להגיע לאותו מצב "לא לשמה" ולאותו מצב "משפיע" המשיחי איבד אימון באדם בדרכיו להשתנות ולשנות, אותו אדם משיחי לפני הלידה נפשו אכן מגיע לאלוהים עם אינטרס "הצל אותי" "קח את חיי" "לא טוב לי" "אני סובל" בנקודה הזו נפש האדם עירום והכי כנה עם אלוהיו ומעוניין "להצטרף" לאותה אהבה לאותה רוח אלוהים ומעוניין שהיא תשכון בו, הוא מעוניין שהיא תפעל בחייו, הוא מעוניין שגופו ישרת את אותה רוח, הוא מעוניין ברצונות רוח אלוהים ולא ברצונות האדם בשר ודם הוא מעוניין להמית את אותו אדם קודם שאכן כפוי טובה, חוטא, אוהב על מנת לקבל, רע לב, וכו'. אלוהים לא רואה בכך שום רעה, כי אין שום רעה בכך, זה שלב התחלתי של נפשו האדם. לאחר הלידה אותו האדם לא קיים עוד, אלא רוח אלוהים שאוהבת את אלוהים ואת הבריאה כי ככה זה, אין תנאי, אין קנאה, אהבה אמיתית, שוב כי ככה זה, היא באה ממנו היא ממנו. גוף האדם הופך לבית שלה, ומשרתת את אלוהים, מבטאת את אהבת הבורא באמצעות הגוף... האדם בשר ודם הקודם מת מבחינת אלוהים ומבחינת נפשו של האדם, וככל שהזמן עובר והאמונה גודלת ואיתה הרוח שבתוכך, הבשר ודם נשכח לעד.

קצת על חסד

מדובר המון על אלוהים שהוא אב רחמים והחסדים! חסד = לתת למישהוא בלי שהוא "עבד" בשביל זה חסד זה לא שכר על עבודה עצמית פנימית של האדם או השתדלות של אדם או ניסיון להידמות לתכונות אלוהים, או שינוי מחשבה וגישה אלוהים רב חסד נותן, מה עלינו לעשות בתמורה? כלום רק לקבל אין ראוי לחסד ואין ראוי לאהבה חסד אינו תשלום ואינו שכר! קבלת החסד משנה אותך לחלוטין אתה ולד חדש וזר לאדם הקודם! ולד חדש אוהב ומלא בחסד אלוהים אז מי יכול לומר שקיבל את חסד אלוהים? ה-ל-ל-ו-י-ה

חשוב לדעת ולהבין

שזה שהאדם מגיע להבנה ולהכרה שהוא תלוי באחר ומשפיע על האחר לא תשנה אותך ותגרום לך לאהוב את האחר (אגב גם זו אהבה אגואיסטית שהיא מכוון שאתה תלוי באחר אתה אוהב ומכוון שהוא כביכול "אתה" אתה אוהב, זו אהבה אגואיסטית) ההכרה וההבנה בטבע הרע של האדם הבשרי לא ישנה אותך התיקון המעש והפנימיי שתעשה למען להיות דומה לאלוהים בתכונות ולדבר לא ישנה אותך ללמוד על רוחניות ועל אלוהים ועל מהות גם לא משנה אותך, כן וגם ההבנה והתבונה הרוחנית לא תשנה אותך אני בטוח שגם לשטן יש תבונה רוחנית רבה! את חסד אלוהים מקבל כל אדם שמעוניין לקבל ללא תנאי! ישוע-הדרך האמת והחיים! עצום עצום עצום!!

התפרצתי אליכם במלא הודעות

מכוון שחשוב שנדע ולא ניפול לחוסר אמונה על התכלית של קיומנו, אנחנו מכירים את אהבת הבורא אלינו באמצעות בנו אך לא לשכוח את מהות חיינו ויצירתינו, אלוהים מלא באהבה ועשה אותנו באהבה להיטיב בכדי לעשות טוב וגם שאנחנו נעשה טוב, ניהול יחסים עימנו שמבוססים אך ורק על אהבה וביטחון בו ולזה רק דרך אחת! דרך ישוע!

ותמיד תזכרו !!

שכל הבנה והכרה וידע שיש לכם ברוחניות ולגבי אלוהים, לשטן יש יותר! ועם זה הוא משחק! לנו נשאר להישען וללכת רק אחרי אחד, ישוע! האמת הדרך והחיים! לא משנה כמה שנתאחד למען רעיון מסויים, דרך יש רק אחת! --- אני יודע שאני נשמע כמו אחרון המטיפים אבל לא נורא! :)

lion 7

New member
ללא נושא

????_ דימאס עזב את פאולוס גם , באגרת השניה אל תיומוסי פרק 4 ופסוק 10 מספר פאולוס כי דימאס אהב את העולם העכשוי ,לגבי חברך זה לא מקרה בודד גם אני הכרתי בחור שהיה נלהב לבשר ולספר על כל מיני התלהבות (מזרם המדברים בלשונות -דומים לכנסית השליחים -) אני זוכר שהייתי בזמנו עם הברזרין שהם כתוביים או הלך הרוח הוא לפי הכתובים בלבד (משהו בסגנון כמו יהדות משיחית ) , הדוקטרינה לזרם זה דוחה דיבור בלשונות והיינו בויכוח לאו דוקא על הבדלי אמונה ,אלא שאדם צריך לחזק ולהתחזק קודם באמונה אחר כך ילך ויספר על השינוי בחייו , הוא דחה ועם השנים הבחור בחר להתחבר עם בחורה לא מאמינה וזאת תחילת ההתדרדרות שלו והשפלה שאין כמוהה . מה רציתי להגיד למטיפים ולרועי הקהילות :תדאגו על מה שקיים ולא לאחוז במשל מרים ואחותה בצד השלילי, באינטרנט נתקלתי ביהודי משיחי שדוקטרינת הכנסיה שלו דוחה את השילוש , בכל דיון שהעלה תמיד הזכיר אותם כמו מינות (אולם אף אחד גם מהמאה השניה מאמיני השילוש על כל זרמיו לא בודאות יודעים סוד האל) , מה שמענין הוא שהבחור אמר שהזרם זה יכסח את העולם הנוצרי ,למרות שאני בספק מזה , עם הזמן הוא התחיל לפקפק באמונה עצמה עד שנפל בחטא היהירות

ללא נושא

תודה לך שהזכרת את משל מרים והאחות, בהחלט נותן אור לעניין גם בעניין להתחזק באמונה ואז לספר על השינוי (למרות שהוא כבר חל) בהחלט לא צריך להסתכל על זרמים ועל מנהגיהם ומי יותר צודק ומי ינצח, כולנו אחים מהבחינה הפשוטה שאנחנו מאמינים בישוע המשיח וקיבלנו את חסד אלוהים, יהודים משיחיים, נוצרים, זה לא משנה, ואני כל כך שונא את להגדיר כי זה ישר מפצל יש המון אמת בדברים שרשמת, תודה :)

למעלה