אהלן חבר'ה אני חדש פה ואני לא יודע אם כבר עשו סקר כזה אבל... מי לדעתכם תיקח השנה את הצ'מפיונס?
ל ליאור מילאן New member 17/4/05 #1 אהלן חבר'ה אני חדש פה ואני לא יודע אם כבר עשו סקר כזה אבל... מי לדעתכם תיקח השנה את הצ'מפיונס?
A avihoo212 New member 17/4/05 #2 סקר ליגת האלופות אח שלי כבר מזמן עשו פה את הסקר הזה והדעה הרווחת הייתה נראה לי שמילאן או שצ'לסי יקחו אני חושב שצ'לסי יקחו השנה..... avihoo212
סקר ליגת האלופות אח שלי כבר מזמן עשו פה את הסקר הזה והדעה הרווחת הייתה נראה לי שמילאן או שצ'לסי יקחו אני חושב שצ'לסי יקחו השנה..... avihoo212
פ פאביו קאפלו New member 20/4/05 #3 יופי לא ממש חוכמה להגיד עכשיו שצ'לסי או מילאן יקחו, בתחילת העונה כולם דיברו על ריאל יובה וברסה
A avihoo212 New member 1/5/05 #5 ל-אבי המלך אח שלי יש לך טעות...! ליברפול בחיים לא תנצח את צ'לסי אני לא מבין מה אתה מחזיק מליברפול הזונות האלו צ'לסי תיקח את הצ'מפיונס בעיניים עצומות יא זין!
ל-אבי המלך אח שלי יש לך טעות...! ליברפול בחיים לא תנצח את צ'לסי אני לא מבין מה אתה מחזיק מליברפול הזונות האלו צ'לסי תיקח את הצ'מפיונס בעיניים עצומות יא זין!