אהלן חבר'ה

ten hengel

New member
אהלן חבר'ה

אני יודעת שלא כתבתי הרבה זמן ואני מצטערת באמת פשוט עוברת עליי תקופה ממש עמוסה והנה לא שכחתי ובאמת בגלל שממש חשוב להישאר עם כולכם בקשר אני כותבת שוב: קודם כל בטח כולכם כבר שמעתם על ההופעה שלי עם הסקורפיונס בארץ שתהיה ב-7 ליולי ואני מקווה שכולכם תוכלו להגיע אגב השמועות שנאמרו על המחיר של הכרטיסים מוטעות בהחלט מחיר של כרטים יהיה 200+ ואני יודעת שזה לא זול אבל אלו המחירים של הופעות בינלאומיות זה כלום לעומת המחיר של פיל קולינס ( הזמר המפורסם שגם יבוא לארץ) שמחיר כרטים למופע שלו יהיה 400+ אז צריך לקחת הכל בפרופורציות ובשבילי זו תהיה חוויה מדהימה ובלתי נשכחת אז זה יעשה אותי אפילו יותר מאושרת לדעת שגם אתם תהיו חלק מזה... ואגב.. אני רוצה שוב להודות לכולכם שאתם ממשיכים לכתוב ולתפעל את הפורום הזה ואני שולחת נשיקות לכולם שיהיה לכם ל"ג בעומר שמח (ותשמרו מרחק מהאש) תהנו! ביי בינתיים

../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif-כמה דברים שיש לי לכתוב..

1.ליאל,אם את קוראת כאן- כל הכבוד לך שאת ממשיכה לשמור איתנו על קשר,אין לך מושג כמה אנחנו מעריכים אותך,מודים לך על כך,ואוהבים אותך,על כל האכפתיות שלך. 2.צירוף מקרים-את ל"ג בעומר חגגתי אצל חברה בחוף ים של ראשון לציון,באיזשהו שלב הלכתי לבית של חברה אחרת ואז היא לקחה מלא עיתונים שהיו לה בבית [מעריב לנוער] כדי לשרוף במדורה. ביקשתי ממנה לעיין בעיתונים,לפני שהיא שורפת אותם... והיו כמה דפים שלקחתי ,סתם כדי לעיין. רק כשחזרתי בבוקר לחברה שלי ויצא לי לעיין בכל מה שלקחתי,גיליתי שבין הדברים הייתה הכתבה הקטנה של ליאל [עם תמונה שלה],שהתפרסמה לא מזמן על כך שהיא תרמה לנזקקים כסף.. אז עכשיו יש לי 2 עותקים של הכתבה =], ועוד משהו שמתקשר לזה-בכתבה כתוב שהיא שרה עם פיל קולינס,ובדיוק ליאל כתבה על כך בהודעה..
3.לקחת הכל בפרופורציות=משפט כל כך נכון ומלא חכמה..
4.אין על מה ,אנחנו שמחים לתפעל ולכתוב פה.=]

למעלה