אהלן חבר'ה למי שמעוניין שיכנס לפה
E E F R A T3 New member 20/1/06 #3 גם אני ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
S shirleyrozental19 New member 21/1/06 #6 מתי היא מופיעה במרכז הבמה? אני גרה בקריית אונו ליד הקניון זה ממש קרוב
S shirleyrozental19 New member 21/1/06 #8 כן אני מקרית אונו ../images/Emo13.gif איזה כיתה את? י'? איזה י'? למרות שאי אפשר לראות אותך בבית ספר כי כבר סיימתי די מזמן חחח
כן אני מקרית אונו ../images/Emo13.gif איזה כיתה את? י'? איזה י'? למרות שאי אפשר לראות אותך בבית ספר כי כבר סיימתי די מזמן חחח
S Shani M i s h a e l New member 21/1/06 #9 כן...כיתה י'... י'17 איך אני אוהבת למצוא אנשים כמוך בפורומים , בטח אנחנו מכירות בפרצוף כי כולם מכירים את כולם בעיר קטנה ומנודה שתושביה הולכים לישון בימי שישי בשעה 7 בערב (זה אני ודנה המצאנו )...
כן...כיתה י'... י'17 איך אני אוהבת למצוא אנשים כמוך בפורומים , בטח אנחנו מכירות בפרצוף כי כולם מכירים את כולם בעיר קטנה ומנודה שתושביה הולכים לישון בימי שישי בשעה 7 בערב (זה אני ודנה המצאנו )...
S shirleyrozental19 New member 21/1/06 #10 חחחחחחחח באמת מגניב אולי ראיתי אותך פעם אני הייתי בי,יא,יב 16..
S shirleyrozental19 New member 21/1/06 #11 דרך אגב אני מתכוונת להגיע להופעה במרץ! כל כך קרוב, אי אפשר לפספס! ובטח שלא את לילה!
A A t z a New member 21/1/06 #12 את מקרית אונו../images/Emo12.gif?../images/Emo80.gif בטוח נכיר אותך בפנים !!! אם תהיי שם ונזהה אותך כ"אחת מוכרת" אז נדע שזאת את !
את מקרית אונו../images/Emo12.gif?../images/Emo80.gif בטוח נכיר אותך בפנים !!! אם תהיי שם ונזהה אותך כ"אחת מוכרת" אז נדע שזאת את !