אהלן חבר'ה!!!

dror2009

New member
אהלן חבר'ה!!!

מה נשמע, דיפדתי קצת בדפים, ואני ממש מקנא בכם. אני תקוע בקיבוץ ואתם כאן בפורום, כמה חסר לי הפורום. אגב לי יש גם קצת ידע בפוטושופ.. :) אז מה שלומך יוסי? מה שלומכם חבר'ה? איך בחיים? בצבא? בלימודים?

ניר86

New member
מה העיניינים איתך ???

הכל טוב אני מקווה .... וואלה הרבה זמן שלא היית פה ואתה כמובן חסר...אני מקווה שאתה נהנה כמה שיותר שם בקיבוץ ... ואצלי אישית הכל סבבה לא מתלונן,עובדים בקרוב ב"ה מתחיל ללמוד ויהיה בסדר ... שבוע טוב לך ולכולם ושבת שלום ...:)

dror2009

New member
תודה, גם אתם חסרים לי...../images/Emo191.gif|חיבו

בהצלחה בלימודים ובעבודה, שבת שלום ניר...

מה המצב ?

אצלנו מצויין. יפה עשית שהשלמת את מה שהחסרת אחי, בכל אופן, יוסי בחו"ל בימים אלה,בטח יצא לך לראות.. אגב יש פרטים למטה על הופעה, אם הפרות ישחררו אותך,
ויסכימו לך לצאת אז אתה מוזמן..

moranush86

New member
דרוררר מה המצב???

עוד מעט אריאל יצטרך לסמן את השם שלך באדום!! אורח מיוחד או לא אורח מיוחד?!? אצלי הכל בסדר פחות או יותר, אני החיילת היחידה בפורום חחחח אני עוד חצי שנה בעזרת ה' משתחררת... שבת שלום לכולנו

dror2009

New member
אהלן, חחחחח

אורח מיוחד, ריספקט, תודה!!!!אריאל שמעת, תיקח לתושמת ליבך! שמח שלמוע שהכל בסדר איתך. את החיילת היחידה בפורום, ואני החצי חייל היחידי בפורום
עוד חצי שנה משתחררת, זה מהר, יוואו, מזל טוב! בהצלחה! שבוע טוב :)

דרוררררררר ../images/Emo24.gif

איך בקיבוץץץץ? מקווה שאתה נהנה שם... גם אתה חסר לנו...
תראה לנו גם מה אתה יודע בפוטושופ
שמחה שנכנסת לכתוב...

dror2009

New member
אמממ הולך בסדר ב"ה!

נהנה שם :) תודה! האמת שאני ממש קצת יודע בפוטושופ, וחוץ מזה שהיה לי פוטושופ בעבר, שפירמתי את המחשב, לא התנקנתי פוטושופ, אחת הסיבות שזה תופס הרבה בזכירון.

למעלה