אהלן חברות וחברים

אהלן חברות וחברים

ההפרוטזה הזמנית היא זוועת אלוהם חיה. כיצד הסדתרתן בנות במידה d? אני חשה שהציצי פשוט בולט מידי ולגמרי לא סימטרי. אני מרגישה כמו "בובה ממוכנת"/דליה רביקוביץ.

מה את מתכוונת לעשות?

מתכוונת לשים פרוטזה מותאמת אישית? מתכוונת לעשות ניתוח שיחזור? מאיפה קיבלת את הפרוטזה? גלי

בהחלט פרוטזה מותאמת

לא ניתוח שיחזור- מה השתגעתי?להתחיל להשפיל את עצמי עם כל מיני אי סימטריות והצעות לשינוי השד השני המקסים והחמוד שנותר?לא יגעו בי יותר עם סכין מנתחים.אלא מסיבה בריאותית. יש לי פרוטזה זמנית כזו מ-"יד להחלמה". אני בכלל נגד השם הזה. למה לא- "ממלכת שדי".משהו קצת יותר חיובי לא שישמע כמו גלעד.

בדקת את זה?

הציעו לך שחזור? ראית מה אפשר לעשות? למה שלא תבדקי את זה? (בלבדוק לא חותכים כלום) לגבי השם - זה כנראה כי יש שם הרבה ידיים שממזמזות המון ציצים. אבל הם לא מתעסקים רק עם ציצים, אלא גם עם עוד דברים (כמו לחלק דילדואים) אבל תציעי להם בפעם הבאה. מה דעתך על "יד לשד" או "חלוצי הציץ" או משהו כזה?

../images/Emo6.gif לא ניתן להגיע לשלמות כמו

הציצי השני שלי. הם מייצרים משהו פלסטיקי מזעזע או משהו משומן כמו כרוב ממולא. לא בשבילי, לא בסלט שלי בשלב זה.

אמרת כרוב אמרת הכל!!

אני מבינה שבדקת את זה וכבר די החלטת. אז אני אציע עוד דבר אחד אחרון - דברי עם נשים שעברו את התהליך, כאלו שגם עברו כריתה וגם שיחזור. אני חושבת שזה חשוב ויכול לתרום לך לשמוע את זה לא מהצד שאוחז בסכין...

למעלה