אהלן חבריה

w o m a n 10

New member
אהלן חבריה ../images/Emo23.gif

בשבוע הבא נהיה בדרכנו לאוסטריה היפה. הוטל עלי לחפש מקום להניח את ת'ראש אחרי מסעותהכומתה. למישו יש כאן המלצה. מתוכנן ללון בחבל זלצבורג ובחבל טירול.
נוסעת צפונה {צפון תל אביב אלא מה?
] שוקולדה, מצפה שעד הערב תסיימי לגרות אותי עם הטיול שלך.

איזה רמה של מקום לשים את הראש אתם מחפשים?

איפה בדיוק? אנחנו בספטמבר טיילנו בדיוק באיזור. לקחנו צימר בגרמיש-פרטניכן, זה אמנם בגרמניה אבל מרחק יריקה מאוסטריה. אני צריכה לחפש את הפרטים אם את רוצה. הצימר מאוד בסיסי, מיטה, מטבחון, מקלחת (בלי סבון ושמפו, נא להביא מהבית), המיקום מעולה. עיירה שקטה שיש המון מה לראות במרחק הליכה, או נסיעה קצרה באוטובוס (הנסיעה חינם אין כסף אם את מציגה כרטיס שאת מתארחת בצימרים באיזור). במרחק נסיעה של 30-40 דקות את בטירות המפורסמות של ניו-שווינשטיין. מנזר שמייצר לקירים מדהימים ובירות (אם זה מעניין אתכם). זה הכל בחבל הטירול. אנחנו ישנו בצימר הזה 3 לילות, ככה המחיר גם אטרקטיבי יותר וגם לא צריך לארוז ולפרוק כל יום. מעניין אותך? רוצה פרטים?

חשוב, חשוב, חשוב, מאוד חשוב

אם אתם שוכרים רכב.... דבר ראשון שאתם חייבים לעשות זה לעצור בתחנת דלק או בדואר ולקנות כרטיס המתיר לכם נסיעה בכבישי אוסטריה (נקרא וירטה). חייבים להדביק את המדבקה על השימשה הקדמית ולשמור את הקבלה. דבר שני, חובה שיהיה בחלק הקדמי של הרכב אפוד זוהר. היה ותפס אותכם שוטר באוסטריה, אפילו סתם על בדיקת רשיונות, ואין לכם את הדברים האלה האחד זה 100 אירו קנס השני 250 אירו קנס.

אחרי 3 לילות בגרמיש

המשכנו לאיזור זלצבורג, שם ישנו בצימר במקום שניקרא ANIFF (במלעיל). מרחק נסיעת אוטובוס קצרה מזלצבורג. אין מה לחפש בתוך הערים עם רכב, צפוף, מסובך והחנייה בעייתית ויקרה בטירוף. רק שיהיה ברור, צימר באיזור הזה, זה לא כמו בארץ, זה ממש חדר (זימר בגרמנית) בתוך הבית שבו בעלי המקום גרים. אפשר לקחת לינה בלי ארוחת בוקר. 2 המקומות האלה הם חדרים בבתים של תושבים מקומיים, ממש לא תיירותיים, הבעלים בקושי מדברים אנגלית, אבל אפשר להסתדר. וזול משמעותית, 1/4 ממחיר מלון באיזורים האלה. פלוס נוסף, אפשר ממש לספוג את האוירה. בלבלתי לך את המוח מספיק, אם זה נשמע לך ואת רוצה פרטים של הצימרים, תגידי בשמחה. אם את צריכה המלצות נוספות, אוכל, אטרקציות, אסור לפספס, רק תגידי. ואם יש לכם כוונות לבקר במוזיאון של סוורובסקי ובא לך לחסוך איזה 50 אירו, אז צרי קשר.

w o m a n 10

New member
חורזת וש/וקולדה המון תודה../images/Emo23.gif

חורזת, כתבי לי במסר את מספר הטלפון שלך. יותר קל
שוקולדה נדבר
אני בדרכי להסניף נכד
המשך יום קסום לכולם

בדרך אליך ../images/Emo30.gif

עם כתובת של צימר מעולה באניף. מקווה שימצא פנוי. בכפרים הקטנים על הדרך שכל אחד מהם נראה כמו בונבוניירה מתקתקה , לא תהיה לכם בעיה למצוא חדרים פנויים, על כל בית שכזה יש שלט ZIMER , תני מבט לפני שאת סופרת לידי הבעלים את האירו, ותוודאי רק שאת משלמת עבור מקלחת פרטית ולא משותפת עם משפחת יורגן למשל. והכי חשוב שארוחת הבוקר תהיה כלולה בפנוכו. עצה שלי קצרי את השהות באינסברוק בקיצביהיל ודומיהן, רכזי את הטיול ב עיקר בכפרים כגון : האלשטט , צל אם זה , שמורת מפלי הקרימל , אם זכרוני אינו מטעני ישנו כפר פיצפון וחמוד בשם גוסו ליד השמורה המציעה לינה בתוך בתי חווה , עם שמיכות אווזים וארוחה כפרית בלתי נשכחת. ועוד.... בכפרים המסעדות נסגרות ב 21.00 החניה בערים הגדולות יקרה!...אש! המוצרט בסופרמרקטים זול כמעט בחצי ובלילות יולי צריך שם סוודר נסיעה טובה

למעלה