אהלן חברים´שלי.........

אהלן חברים´שלי.........../images/Emo45.gif

תודה למי שברך על הבר מצווה של הבן הצעיר שלי. זו ממש הייתה הפתעה נעימה להיכנס לפה ולראות. ממש תודה. היה משגע, מיוחד, ואנשים לא הפסיקו להתפעל. הכנתי מתנות, "כלים לחיים" וכל ילד, חבר ואחיינים הקריאו לו ונתנו לו כלי אחד מתוך 14 כלים לחיים. היה שוס! דוגמא: חבילה של זרדים מאוגדת בחבל וזה מה שהקריאו לו: ישנה אגדת עם עתיקה המספרת כי ניתן לשבור בקלות זרד אחד, אולם לא ניתן לשבור אגודת זרדים מאוחדת. אנו מעניקים לך אגודת זרדים זו על מנת שתמיד תדע להעריך את חשיבותה וכוחה של האחדות המשפחה. עוד דוגמא: מסננת: אנו מעניקים לך מסננת זו לא כדי לשחק בחול או חלילה להכין ספגטי. הפעם המסננת תלווה אותך, ותזכיר לך בכל רע יש טוב, ובכל טוב יש רע והלוואי שתדע לסנן תמיד את הרע ולהותיר תמיד רק את הטוב! והמתנה ה14- לשנה הבאה הוגשה ע"י אחיו הבכור שאוטוטו עומד להתגייס... סלסלה עם עוגיות נשיקות, וזה מה שיותם הקריא לו: בשמי ובשם המשפחה אולי תתקשה להאמין אבל אנחנו כאן כדי להעניק לך 1000 נשיקות. נכון שעל כל אחת מהן יש לפעמים ויכוח או ריב אבל האהבה תמיד מנצחת ואנו מקווים שנשיקות אלו ילוו אותך תמיד. ועוד ועוד........ וזה היה פשוט....חבל"ז!!!!!!!!! אז תודה למי שברך, ותודה ליקום, ולפלנטה על הכל.

י ו ל י ק

New member
איזה יופי

רעיון מקסים שממלא את שק החוויות לדרך....
לעוד הרבה שמחות בדרך!!!

מוטב מאוחר

מאשר לעולם לא...לא יצא לי לאחל מזל טוב אז קצת באיחור אבל.. מזל טוב
ורעיון המתנות פשוט מדהים

אילוניק

New member
גם ממני הפסיבי בפורום זה

הרבה מזל טוב איחולים לבביים מכל הלב מקווה כאב לשני ילדים חמודים שתדעי לגדל, להוליך, להדריך , ולהוביל את בנך בדרך האור בדרך הישר לחיים טובים ומאושרים (זה לפעמים מאוד קשה ) והרבה נחת , בדרך הארוכה שעוד נותרה עד לסוף הבגרות הריי זו רק ההתחלה בידידות

כפרררררררההה, למה פסיבי בפורום זה?

יאללה, הגיע זמן שתענג אותנו עם כתיבתך, לא? תודה לך על הברכות, אמן לכל מילה. מחכה לשיר מפרי עטך....... אחד, מיוחד, לי. או שלא לי... לכולם.

למעלה