אהלן חברים - אני דיי חדש כאן

• פותח הנושא sx4
  • פורסם בתאריך

sx4

New member
אהלן חברים - אני דיי חדש כאן

בדיוק נרשמתי ל fulltilt אחרי שנכוותי מהרבה ניתוקים בפוקר סטארס (משום מה זה קרה אחרי שעברתי לנטויז'ן) אבל אני לא רואה אופציה להפקיד כסף לפולטילט ,כמה שחיפשתי לא מצאתי ,נכנסתי לcashier מילאתי גם פרטים שם ,וואלה אין לי מושג , (על הדרך אני אשמח לדעת אם בכלל אפשר להפקיד דרך אנטרופיי ,ואם לא אז אני אשמח לדרכים חלופיות) תודה מראש אייל

modz0r

New member
ברוך הבא

בקשר לפוקרסטארס, היו לי גם בעיות של ניתוקים ולאגים מטורפים (אני עם בזקאינט@הוט), ואחרי שבוע של שיחות עם בזקאינט הכל "פתאום" הסתדר. יכול להיות שאם תציק קצת לנטויז'ן זה יסתדר. בקשר ל-FTP, לצערי אני לא מכיר דרך להפקיד אצלהם כסף. אנטרופיי שעובד ב-PS לא עובד עם FTP, ושאר החלופות גם לא עובדות בישראל. כל פעם ששלחתי מייל ל-FTP בקשר לזה שאין דרך להפקיד אצלהם, הם שולחים הודעה של "אנחנו בודקים את זה". אם יש מישהו שיודע ויגיד, זה יהיה אחלה.

sx4

New member
אהלן ,תודה רבה

אני אבדוק את זה עם נטויז'ן . בכל מקרה באמת אם יש כאן חבר'ה שמשחקים בפולטילט ,אשמח לעזרה גם תודה מראש

sx4

New member
נמצאה הבעיה

מסתבר שהורדתי את התוכנה מפולטילט.נט ,וצריך מ .קום אני יודע שזה נשמע מוזר .... אבל זו הייתה הבעיה . בכל מקרה אני רואה ש entropay לא יילך לי ... אז מה מומלץ ?

sx4

New member
הקפצה בנושא הפקדה לפול טילט

איך הכי מומלץ להפקיד לחשבון שלי בפולטילט ,אשמח לקצת הסבר,תודה

DoubleN

New member
הדרך המומלצת

לישראלים היא להפקיד דרך money gram, זה שירות שמספק בנק דיסקונט. תבחר ב-cashier את האופציה cash transfer ותלחץ על "קבלת מידע נוסף", פול טילט ישחו לך פרטים של אדם, שעבורו אתה מבצע את ההעברה, ותוך שעתיים הכסף בחשבון. מינמום הפקדה 250$ יש עמלה על השירות, ועמלה על פעולות מט"ח, אלא אם כן תגיע עם הכסף לסניף דיסקונט בדולרים. הייתי בטוח שהגבתי לך מוקדם יותר, אבל כנראה ההודעה לא נשלחה. בכל אופן בהצלחה בהמשך!

למעלה