אהלן חברים וחברות ... מה נשמע ?

רונה 29

New member
אהלן חברים וחברות ... מה נשמע ?../images/Emo24.gif

התגעגעתי ... אז באתי...
מצטערת על ההיעלמות אבל כידוע לכולכם/ן ( ובטח כבר יצא לכם מהאף... או יותר נכון .... מהעין
...) - אחותי ילדה שבוע שעבר והיום הייתה ברית המילה ( כן , כן ביום שבת ..בבית הכנסת) היה מרגש מאוד ודי מלחיץ . כולנו , כמובן, התרגשנו עד דמעות אבל הקטנצ´יק עבר את זה כמו גדול ("זה הקטן גדול יהיה".....
)... שמו בישראל למי שמתעניין (וגם למי שלא....
) הוא ליאל ( גם אני צריכה להתרגל...ויצא לי חרוז
). עד כאן ההסבר ( וההתנצלות...) ועכשיו לת´כלס : התגעגעתייייייייי מה שלומכם ? מה נשמע ? מה חדש? מה קורה? ואיך בכלל ?
עופריקו - אין לי ספק שמיכל ( סופסוף אני יודעת את שמה...) תחלים במהירות עם חבר /בן זוג תומך כמוך... יישר כח וכל הכבוד !!! אני ממש מצטרפת לעצתו של רועי לצאת כמה שיותר ולא להסתגר בבית ולשקוע במחשבות , תקופה כ"כ יפה בחוץ ( קצת קשה בטחונית....) - האביב בפתח וזה עושה טוב על ה
והנשמה. תיהנו ! רומי - את מתנסחת נפלא ( כרגיל..) ואני בטוחה שתעברי את המשברון ( שאני בדיוק כמוך נמצאת בעיצומו....) - סומכת עלייך !!!
ולכולם בעצם.... שיהיה שבוע טוב רק חדשות טובות ים של אושר והצלחה והעיקר ... הבריאות !!!
( לחייייייייייייים...)

רוייקו

New member
ליאל ? זה משפחה חרדית ?

השם מצלצל לי כיאילו ניתן במאה שערים... נו, שיהיה. העיקר במזל טוב. מברוכ רוייקו

רונה 29

New member
רועי , יש רגעים בחיים...... ../images/Emo91.gif

שהשתיקה יפה להם ! אני חושבת שזה היה אחד מאותם רגעים !. את כל התשובה שלך היית יכול לתמצת ל - 2 מילים : מזל-טוב וסוגר עניין. משפחה חרדית ?
מאה שערים ?!?
מה הקשרררררררררררררררררררררררררר ?!? בסה"כ רציתי לשתף אתכם בשמחה אישית , כנראה שזה לא המקום הנכון לכך.
חבל מאוד !

Ofericko

New member
"ה´ רועי לא אחסר"

מִזְמוֹר לְדָוִד, ה´ רֹעִי לֹא אֶחְסָר: בִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי, עַל מֵי מְנוּחוֹת יְנַהֲלֵנִי: נַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב, יַנְחֵנִי בַּמַּעְגְלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ: גַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי, שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי: תַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי, דִּשַּׁנְתָּ בַּשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה: אַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית ה´ לְאֹרֶךְ יָמִים: (תהילים כ"ג) רונה ורועי היקרים. אני בטוח שחוסר הבנה פעוט זה מעורר חיוך אצל כל בר-דעת. אחרי הכל, ברור שכל המעיין בשיר הנ"ל שחיבר דוד המלך מבין שהשם רועי ניתן אך-ורק לילד הנולד למשפחה ברוכת ילדים הגרה בדירת חדר באחד מרחובותיה הצרים של העיר בני ברק, אליה הגיע אב המשפחה היישר מישיבת לובלין הנודעה. הלא כן, רוייקו יקר?
Ofericko

רוייקו

New member
לא שמעתי אף שם אחד של חרדי בשם רועי

בחיי. ראשית, אני גר בשכונה עם אוכלוסיה דתית. לא רחוק ממני שכוננה חרדית גדולה. את היסודי עברתי בבית ספר דתי וגם בגיל 14 הייתי בישיבה למשך כמה חודשים. לא הכרתי שם אף רועי חרדי, אז די מוזר. אני לא אוהב את השם כפי שהוא עם ע´. הייתי משנה אותו אם לא היה פוגע בהוריי. צר לי שרונה ניפגעה, אם כי דעתי לא השתנתה.

Ofericko

New member
פָשוּט מֵאׁד...

כותבים את האות, עוברים ל- CapsLock, לוחצים Shift + מספר מ- 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,-,= וכו´. נסי ותהני.

רוייקו

New member
לרונה

אין בכוונתי להעליב.. עד כה שמעתי את השם הזה אצל חרדים ולכן הבעתי תמיהה. לא צריך להעלב מכל דבר. יום טוב רוייקו

Ofericko

New member
רונה יקרה. לא נזדמן לי....

לאחל לך המון מזל-טוב להולדת האחיין ליאל. תודה רבה על המחמאות. הן נופלות על אוזן קשובה... כייף לליאל שנולד לדודה כזו. שוב המון מזל-טוב ממני וממיכל.

RomiVais

New member
רונה חמודה - מה שלומך??? ../images/Emo24.gif

מזל טוב!!
אני לא במשברון דווקא בגלל זה אני רוצה לנצל תקופה טובה יחסית ולהוריד במשקל אין סיבה שלא!! מה איתך? מה קורה? מה חדש? עוד יבוא היום שבו כולנו נהיה רזים - תהיי אופטימית
שיהיה לך שבוע נפלא ביותר ומוצלח מכל הבחינות אוהבת רומי

lir42

New member
יקירתי מזל טוב על ברית המילה

והשם פשוט מיוחד.... מחבקת לירי

למעלה