אהלן חברים .. חזרתי מהסטייג' עכשיו

ניר86

New member
אהלן חברים .. חזרתי מהסטייג' עכשיו

וכמובן שכמו כל מוצ"ש יקיר הפורום ניקי היה שם והנחה את הערב... אבל מה שאני רוצה לומר כאן בהודעה הזאת זה בעיקר לעשות פאדיחות לחבר שלי שאיתו הייתי שם ושמו בישראל - אריאל זוהר . אז כן יקירי הבטחתי שאני יעשה לך פאדיחות בפורום כן כן ..קודם כל נציין שאריאל עלה לשיר והיה תותח ! שר מצויין זמר מצויין !!! אבל בלי קשר לזה מנהל הפורום היקר שלנו היה מסטול הוא קצת שתה יותר מידי אז הבטחתי שאני יספר לכולם ויעשה לו פאדיחות איך שהוא היה מסטול בחיים לא ראיתי אותו ככה משתגע אבל היה מצחיק ומאוד נהנתי ... אז שיהיה לכולנו שבוע נעים ושקט אוהב אותכם נירו :)

ניר...

אנחנו נסגור חשבון.. :) מזל שאחי וגילת היו שם אחרת הייתי זרוק באיזה כביש.. ולחשוב שניקי ואתם נתתם לי לעלות לשיר במצב כזה ...

1מאיוש

New member
אויי מגניבב..../images/Emo26.gifכנסו..

ולמה להגיע למצב של להיות כמעט זרוק על כביש.. חח.. חבל... ואולי באמת במפגש פורום אריאל ישיר לנו?! מה אתם אמרים?!

חחחח שמחה שנהנתם... ../images/Emo24.gif

ניר אתה לא שתית? חח

ניר86

New member
גם שאתה מסטול אתה שר כמו תותח !

ושרת טוב פשוט היה סאונד חרא ! אבל כל זה לא קשור להיותך מסטול ...את הפאדיחות שלך עשית .... ושריתוש לשאלתך...אני לא שתיתי (אלכוהול משמין )וגם אם הייתי שותה לא הייתי מתנהג כמו אריאל חחחחח לא משפיע עליי במהירות ,אריאל פשוט כל כך רזה שהאלכוהול צ'יק צ'ק בדם שלו !

חחח

לא נורא זה טוב לשתות מידי פעם!! אבל תזכרו לאכול לפני משהו קטן כי אם לא אתם מחוסלים!! אתמול זלזלתי בזה וחזרתי הפוכהה היום בבוקר לבית

למעלה