אהלן חברים יקרים מאוד.

ע י ן

New member
אהלן חברים יקרים מאוד.../images/Emo161.gif

מה שלומכם ? התגעגגעתי אליכם מאוד, בבקשה לא לכעוס ...שום דבר אישי...הרשיתי לעצמי להיעדר רק מפני שאנחנו שניים ...וחד המשיך להיות פה.... טוב , האמת שאני די מקנאה בכם על שאתם עוברים תקופה "רגילה" שמאפשרת לכם שיגרה שמאפשרת לכם השתתפות בפורם באופן פעיל ויום יומי ...אני ממש מקנאה !!! כי אני עוברת עכשיו תקופה מאוד מאוד עמוסה , וזה בלשון המעטה. עמוסה וקשה ...לא הכל מרגיש לי לספר ....החלק שאתם יודעים עליו זה החיים עצמם - שלפעמים בוחרים לרקוד בקצב מסחרר ממש....וחג הפסח ...עם כל ההכנות והאורחים .... והחלק הקצת יותר אישי ..בא ממש במקביל לכל העומס ...זה מן קטע של לחפש את עצמי במירוץ הזה.... אני מאחלת לעצמי להיות פה יותר ...פה ובעוד מקומות שעושים לי טוב ... הכל שאלה של בחירה - אני מתאמנת על זה ..... אוהבת אתכם מאוד. נשיקות . עין .

בוקר טוב עין ../images/Emo124.gifקולולולולולולול

אני מאד שמחה לראות שמצאת בשבילנו רגע למרות כל העומס. באמת בין השורות מרגישים שאת עוברת תקופה מאד קשה.... זה מה שהביא איתו האביב? אולי שווה לקחת את הארוח בפרופורציות? 20 איש זה לא מעט אבל זה גם לא סוף העולם.עין יקרה שהחג הזה ישאיר אוןתך שפויה כי נראה שהעומס מאד כבד עליך. קבלי המון חיבוקים ואני מקווה שתקחי את הדברים לאט לאט ובזהירות. רק טוב

blonda3

New member
סוף סוף הגיחה......./images/Emo8.gif

שיהיה לך קל, שיעבור בשלום ובהצלחה. תחזרי אלינו לאחר שהסדר יעבור. לספר לנו חוויות.

*יערית

New member
ברוכה השבה עין../images/Emo141.gif../images/Emo157.gif

קחי לך את הזמן שדרוש לך...בסה"כ החיים האמיתיים הם מאחורי המסך..וכאם זה לפאן ואם אין לך זמן אז זה יבוא מתי שהוא בבוא הזמן
חג שמח לכם}{

למעלה