אהלן חברים יקרים

RomiVais

New member
אהלן חברים יקרים ../images/Emo24.gif

היו לי אינספור בעיות עם המחשב, אבל עכשיו חזרתי אליכם!!
אני בטוחה שהייתם עסוקים ולא הרגשתם בחסרוני
אבל עדיין הרגשתי צורך להודיע...
אני אתעדכן במהרה (מקווה בכל אופן) ובינתיים אני אשמח אם תכתבו מה שלומכם... קראתי משהו על מפגש. לצערי אתם אף פעם לא מגיעים לדרום הרחוק... ואני באמת מתקשה להגיע, אולם אני מקווה להכיר אותכם בהזדמנות... שיהיה לכולם חג שמח רומי
נ.ב. התגעגעתי!!

RomiVais

New member
אהלן רועי... ../images/Emo13.gif

מה שלומך? כמו שכתבתי בהודעה שלמעלה, אני מתקשה מאוד להגיע למרכז, בעיקר מהסיבה שבדיוק שבוע שעבר הייתי שם, וזה לא בדיוק מרחק לעבור כל שבוע... אני מקווה שבהזדמנות אחרת ייצא לי להגיע, שכן אני כבר מתה מסקרנות להכיר את הפרצופים מאחורי הכתוב...
שיהיה לך לילה טוב, ולכל מי שיגיע למפגש - תהנו ותעשו חיים!! רומי...

הדרומי

New member
לרומי שלום רב לצערי את צודקת ב

100 אחוז לזה שהם לא עוברים את קו הרוחק
לדרום וגם לרחוק יותר אני לפחות יודע שבע"ה אני בחודש נובמבר היה בעיר הדרומית {סוף}כביש מספר 90 רומי תעשי לי טובה
עם את יכולה לבדוק לי עים עדין יש שם חנות בגדים בשם נדמה לי ששמה הוא בורלי הילס והיה היתה במקום שקראים לא קניון השלום אשמח עים תחזירי לי תשובה כי אני מעונין להיות שם ביום שישי 2:11:01 תודה רבה מראש עבור המידה שאולי היה לך בשבילי? חג סוכות שמח ממני הדרומי
נ.ב אפשר גם להיפגש לזה

RomiVais

New member
אהלן דרומי!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

מאיפה אתה דרומי? אם אתה לא רוצה לרשום כאן, אתה מוזמן לכתוב למייל שלי [email protected] בכל מקרה, החנות שהזכרת, אני כמעט בטוחה שעדיין קיימת, ובאותו המקום, אולם מחר, אני אתקשר לשאול. אני אשמח לברר בשבילך. רק דבר קטן אחד, אם אני לא כותבת לך תשובה - בבקשה תזכיר לי - אוקיי? אני אשמח להיפגש ל
. אם כבר מישהו מהפורום מגיע עד אילת - אני חייבת לנצל את ההזדמנות
חבל שלא עושים איזה מפגש כאן... לא?
חג שמח גם לך ושיהיה לך יום נפלא, רומי

למעלה