אהלן חברים! יש לי שאלה...

• פותח הנושא EJ1
  • פורסם בתאריך

EJ1

New member
אהלן חברים! יש לי שאלה...

ובכן, אני מחפש לעשות דבר מסוים מקיפולי אוריגמי. את הדבר הזה צריך להמציא,לתכנן ולעצב כי הוא איננו בנמצא. הרעיון נמצא אצלי בראש, רק שאין לי מושג באוריגמי וממש אין לי זמן ללמוד את זה. אולי אתם יכולים להפנות אותי למקום שיעזרו לי, הן בפן היצירתי והן בפן הטכני. או שאולי אפי' אחד מחברי הפורום יוכל לעזור לי. וכן.. כבר חרשתי כמעט כל אתר אפשרי. תודה

EJ1

New member
או.קי...

בעקבות המלצתו של חומיחום, החלטתי כן לכתוב את בקשתי. ובכן, אני צריך לתכנן ולעצב "מגש אוכל לפיקניק". במגש יש לתכנן מקום לפיתה, כוס מיץ וסלט. המגש אמור להיבנות מנייר במשקל של עד 350 גרם, וניתן להשתמש לכל היותר בשני גליונות. ואסור לי להשתמש בדבק, אלא בחומרים מתוך החומר. (קיפולים,חריצים וכו') מצד אחד צמצום בנפח ובמשקל ומצד שני יצירת נוחות. והוא צריך להיות עמיד לשימוש ולנשיאה. וכמובן שהוא צריך להיות מקורי ויצירתי. ולכן חשבתי על אוריגאמי שעמידות החומר תלויה בקיפולים. אם יש למישהו פנאי לחשוב על הדבר, או אפי' טכניקות קונסטרוקציה (ידיות, משטח רגליים וכדומה) אני אשמח לכל רעיון או פיסת מידע. (רצוי מסר לפרטי)

EJ1

New member
מה יהיה?

נו מה, גדול עליכם? אז לפחות יש לכם רעיון לאן ללכת? אולי שכחתי להזכיר מרשרשים בכל הסיפור? תסבירו לי כי אין לי מושג.

למעלה