אהלן חברים! אז באיחור מטורף הנה ביקורת לפרק האחרון
מה שלומכם? חג אורים שמח
אז ככה רציתי לצפות פעמיים בפרק לפני שאני כותבת כאן
אז ככה, התרשמותי מהפרק? כמה כאב!!
איזה פרק שובר לב
, חץ משונן ישר לליבותינו הרכים והנאמנים לקפטן סוואן
הפרק היה מרוכז לחלוטין בקפטן הוק, מה שגרם לשמחה והתרגשות אצל חלקנו,ואצל החלק השני באסה מוחלטת
אז בפרק הזה התגלו כל הקלפים של מה קרה בקמלוט.
המשפחה של אמה עוטפת אותה אבל לא סומכת עליה בשיט. הנרי מדבר נורא לא יפה לאמא שלו,
ובעצמם כל הפרק מודגש העניין שהיא פועלת לבד. ולא סומכת על המשפחה שלה ועל האנשים שהיא אוהבת, ולא פונה לעזרה.
השינוי שניסו להראות זה שהיא הקשיבה להנרי ושכנעה אותו לעזור לה וככה בסוף תכלס התקדמו כי היא מצילה את המצב.
לא קניתי את השינוי הזה שחל באמה, שבאמא שלך, תחבקי את הבן שלך!! מה קרה, לא לדבר על נשיקה שזה לא קרה מעולם חוץ מפעם אחת סמלית בעונה 1 אפילו לא חיבוק אחרי כלמה שעשית לו, ואחרי שאת בקושי רואה אותו כבר תקופה?
לא קניתי בכלל את התוכחה של גולד לאמה שהיא חושבת לנצח לבד. יעני מי אתה שפתאום ככ ברור לך שצריך לעבוד בצוות כדי להצליח?? לפני שניה הייתה אפל..
קיצר עיצבן אותי.
היה כאן משחק מעניין של הוק ואמה, אמה שיחקה פנטסטי, הוק יכל לעוף בתפקיד שלו הפעםם וזה היה טוב.
אהבתי לראות את השינוי שחל בפנים שלו כשראו שהוא מתהפך בקירבו האם להאמין לאמה, לרגע משוכנע לכיון הטוב לרגע חוזר לדרקנס. זה היה משכנע.
היה הרבה קטעי קפטן סוואן, נורא עצוב היה לגלות שהכל היה כדי לשחק איתה ולהוציא מה שהוא צריך.
לא ברור לי מה לעזאזל הוא צריך לשחרר את כל הדרקוואנים מכבליהם, כדי לשלוח לשם את הרמפל אבל.. עוד יותר מעניין איך זה ישחרר את אמה מהקרדנס שלה.
בסוף בסוף אמה מחזירה לכולם את הזיכרונות.
מאוד קיוויתי לשמוע מהם משהו על זה שעכשיו הם יודעים שהיא לא דרקוואן אמיתי. שהיא באמת טובה.
המבט שלהם היה אמור להסגיר שעכשיו הם קולטים שהיא היתה טובה לאורך כל הדרך. ולא נכנעה לאפילה.
לא אהבתי בהתחלה שאמה אומרת לרגינה שבגלל שהיא התמודדה לבד, אף אחד לא נתן לה תקווה או אמר לה לא לעשות דברים טפשים. נו מה את ילדה טיפשה?
אם את יודעת שזה טיפשי פשוט תפסיקי!ורגינה המחישה זאת היטב כשהיא אומרת לה: אוקי, זה טיפשי. תפסיקי.
היה פרק דרמטי ביותר, כואב מאוד, וההמשך עוד יותר גרוע..אז ניפגש כאן חברים מחר לחזק אחד את השני!
לילה טוב!