אהלן חברים! שאלה למקצוענים.. :)

אהלן חברים! שאלה למקצוענים.. :)

לcreative לא מגיע מטען עם הקניה של המכשיר, מצאתי באתר, http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbadapter&Cat2Cat1ID=5037&Cat2ID=0&aff=Zap# מטען שכתוב שמטעין נגני אמ פי 3 ובזול, 50 שקל. השאלה היא אם מטען כזה עלול לקצר את חיי המכשיר\בטריה. יותר גרוע מזה אם הוא יכול להרוס? (לא מדובר במטען המקורי של קריאטיב אני מניח)

weird dust

New member
ממתי לא מגיע מטען?

אני דדוקא זוכר שקריאייטיב תמיד נתנו מטענים. (יש לך זן טאצ' מהגירסה הרגילה ללא המטען כניראה). ובלי קשר, יש צורך ביותר פרטים טכניים שלא כתובים אצלהם אבל גם לא בהודעה. ניראה לי דפוק לחלוטין שחברות מורידות את המטענים מהנגנים שלהם, ואני אישית לא ההיתי קונה נגן כזה.

stardust19

New member
גם אני זוכר שמגיע עם מטען אבל אני

אישית הייתי בונה לבד- יעלה לי מקסימום 25 ש"ח כל העניין הזה

weird dust

New member
אני לא ההיתי בונה לבד

זה מסוכן מידי. בכל מיקרה מטען רציני אחר משום מה עולה מלא כסף.

אני אחדד את השאלה.

במידה וכבר רכשתי כזה מכשיר ללא מטען, אם מסוכן לקנות מטען לא של החברה אלא כמו המטענים השונים שמוצעים ופשוט לחבר אותו?

weird dust

New member
כן זה מסוכן

אם הנגן שלך נגיד כמו שלי והוא דורש 5V והוא יתן 12V הנגן ישרף.

ski11

New member
זה לנגנים שנטענים מה- USB

יש נגנים שנטענים מה- USB, וצריך את המטען הזה אם רוצים לטעון את הנגן כשהמחשב לא בסביבה, כמו בטיול בחו"ל לדוגמא.

weird dust

New member
לא הבנתי

רק האייפוד ניטען על ידי חיבור פיירוויר או יו אס בי. השאר זה לרוב 5V וחשוב שהשנאי יהיה 5V!

stardust19

New member
זה שטויות תשים ביציאה רכיב 7805

ודיודת שנר על מנת לשמור על המתח ועוד דיודה שלא יהיה מתח הפוך וזהו יש לך 5V כמו תינוק...חח...אבל זה באמת קל...ממש קל...
ולי יש פשוט הרבה מטענים אז ככה שאין לי צורך בלהוציא כסף עבור מטען

שאלה..

איפה אפשר להשיג את ה7805 הזה? ומה הכוונה "דיודת שנר על מנת לשמור על המתח ועוד דיודה שלא יהיה מתח הפוך וזהו יש לך 5V כמו תינוק"?

lior297

New member
ה300 לא נטען ע"י חיבור יו אס בי?

אז כשהוא כותב שהוא מטעין, הוא כותב סתם?

stardust19

New member
לא ,ממש לא, הוא מטעין אותו אבל אין

להשוות בין מטען USB למטען רגיל

weird dust

New member
בהחלט ככה

ואני יותר אוהב להטעין דרך החשמל, זה גם יותר בריא לפי מה שאמרו פעם.

אז מה אתה אומר...

איך אני יכול להטעין את הבייבי חוץ מלקנות את המטען המקורי של החברה, שקשה לי להאמין שאמצא בארץ?

weird dust

New member
אני אומר שאתה יכול לקנות כל מטען

אבל תבדוק בספר של הנגן מה המתח אותו הוא דורש. אחר כך תוודא לפני הקניה שהמטען באמת תומך במתח הזה ולא במתח אחר ואז הכל יהיה בסדר.

stardust19

New member
כנס לגלריות של OHAD BH ותראה איך

הוא בנה יפה מטען USB על סוללות ותבנה לעצמך יותר משוכלל, כזה שניתן יהיה להטעין גם סוללות מהחשמל, סתם עוד רעיון יצירתי מהראש המבוזר שלי

weird dust

New member
אתה לומד אלקטרוניקה?

כי רוב האנשים לא יודעים איך ניראה בכלל מלחם או איך ניראה בדיל מחוץ לחור אחרי הלחמה.

stardust19

New member
אמממ....כן אני הנדסאי אלקטרוניקה

במקצועי וכן אני ודע מה אוהד בנה, אני בניתי אחד כזה דומה לפלאפון המעפן שלי בזמנו רק שזה עלה לי הרבה כסף (%$#@#$) ולי יש בעצמי H320 אז אני משער שאני איודע איזה חלקים כלולים בו

יאיר B

New member
אוהד לא בנה מטען (ל-320 יש מטען

סוללות שמגיע איתו בבאנדל המקורי). מה שאוהד בנה זה התקן שמדמה את ה-USB OTG שבנגן האמרקאי לא מגיע בילד אין. אם יהיה לי זמן אני אחפש את השירשור הנכון בארקדיה.

למעלה