אהלן חברים

אהלן חברים

סליחה אבל יומים עמוסים עברו עלי...
אתמול ,יום שלישי,שבוע וחצי לפני יריית הפתיחה של "פסטיבל סתיו תאטרוני" 2012, מה שאומר שכרגע אנחנו נמצאים בשיא של ההכנות,ההערכות, התיאומים,מכירת הכרטיסים השיווק וכל מאות הפרטים בשאר התחומים, הייתי טרוד בעניני הפסטיבל משעות הבוקר ועד לשעות הלילה המאוחרות

הבוקר, החל מהשעה: 08.00 ועד שעות הצהריים - פגישות עבודה, ישיבה ואפילו כמה שעות של עבודה במשרד,
ב14.20 כיביתי את האור והמזגנים ונפרדתי מהמשרד להיום,
על הדרך הספקתי לחטוף באגט שווארמה
: שווארמה
אתה
הגם אתה ברוטוס

אז אני מבקש להרגיע את כל חוות החיות,
זו היתה שווארמה צמחונית

כן,כן , למי שעוד לא שמע ויודע ,יש מקום כזה בת"א

ותאמינו או לא...הסניף הראשון שלו הוקם...בבאר שבע

בשל ההצלחה הגדולה שלה זכרה המקום בב"ש, נפתח לפני מס' חודשים סניף בת"א ושמעתי שלאחרונה הוקם,או שאולי ממש בדרך להיפתח גם סניף בחיפה

חגית, זוכרת ששאלת אותי מה עוד אוכלים, אז הנה המשך התשובה בעבורך ובעבור כולם.
בשווארמה הצמחונית יש מלבד שווארמה בצלחת\פיתה\באגט\טורטיה, שניצל ,מוקפץ ,
המבורגר וצ'יזבורגר, נקניק, פיצה מגבינת טופו ואפשר לשלב נקניק מבלי לעבור על חוקי הכשרות ( למי שזה מפריע ) ועוד...
הכל צמחוני

נחזור ללו"ז,
ב14.45 כבר עליתי על הוואן שאסף אותי לטבעון וב17.45 כבר עליתי שם על הבמה, מול אולם מלא, עם ההצגה: "בת הים הקטנה"
ב22.00 סוף סוף נכנסתי ה
סחוט ומרוט
קפה,מקלחת,ארוחת ערב וקצת יחס אוהב לבמבי החתולה שהעבירה עוד יום ארוך בלי אבא דודי

בכוחותיי האחרונים גררתי את עצמי כדי לכתוב לכם את ההודעה הזו ולהסביר כדי שלא תחשבו שנעלמתי או שחלילה, חמור מזה, אני מתעלם במכוון מההודעות שלכם.
אני אנסה להגיב לעוד הודעה או שתיים או לפחות לחבר בין הודעות שהעלו חברים חדשים בשבוע האחרון ויכולים להיחשב כהתפקדות שלהם ושל חברים שהתפקדו אבל לא עשו זאת בשרשור הנכון.
מה לא אספיק הלילה, יקרה מחר בערב
תודה על ההבנה

וסליחה על השגיעים

בשל העייפות הרבה נפלו שגיאות\טעויות\חוסרים בכתיב בהודעה הקודמת

liorashap

New member
בקשר ל"בת הים הקטנה"...

היום נכנסה בבוקר אחת הילדות לגן עם ההודעה שאתמול היא הייתה בהצגה "בת הים הקטנה"...ישר שאלתי: בטבעון? אמרה לי שכן. מה היה יפה בהצגה הזאת? שאלתי. אז היא ואמא שלה אמרו שהן הכי אהבו את המשרת שהיה מצחיק...אומר לך משהו דודי? לא להיפגע אישית.אם זה מישהו אחר...דיווח מהשטח.

ובכן בקשר לאותה "בת הים הקטנה"...

1. אני בחיים לא נפגע ואפילו להפך כשמישהו אחר מצוות המשתתפים מקבל מחמאות!
יתרה מכך, אני תמיד חוזר ואומר לשחקנים שמופיעים איתי בתפקידים קטנים יותר ומרגישים שהם והתפקיד שהם ממלאים חסרי ערך בניגוד לשחקנים שמגלים תפקידים ראשיים ומרכזיים, שגם המכונה המשוכללת והמתוחכמת ביותר לא יכולה לעבוד בלי הבורג הכי קטן שעוזר להניע אותה!!
חוץ מזה, אני תמיד טוען שפרטנר טוב רק מחזק,מדרבן,מאתגר,מחזק,תומך והכי חשוב עוזר לך להוציא מעצמך את היכולות הכי טובות שלך!!!

2. תמסרי בבקשה לשתיהן ד"ש חם,חיבוקים ונשיקות מפלטיניו, המשרת עם הקרחת שאותו אני נהנה לשחק ואת תודתי,שימחתי והתרגשותי הגדולה לשמוע שהן אהבו אותי ושהצלחתי לשמח אותן ולגעת בהן.

3. אשמח לתת דיווח מהשטח והאמת שגם התכוונתי לעשות זאת עוד לפני שראיתי את ההודעה שלך כי עברה עלי הצגה מהנה למרות איך שהרגשתי ממש לפני העלייה לבמה
אבל ברשותך אעשה זאת בימים הקרובים כי אני פשוט נרדם על המחשב, השעה כבר 05.15 בבוקר.

4. תודה ששימחת אותי

5. שיהיה בהצלחה מחר עם "הצרצר והנמלה"
מחזיק לך אצבעות

ספרי איך היה!

דודי אתה פשוט מלך

התעייפתי והותשתי מאוד רק מלקרוא את עלילותיך

ואופס, טרם התפקדתי אך אעשה זאת ...

תודה חגית

האמת שבהצגה הזו אני דווקא המשרת של הנסיך

אבל גם משרת הוא בן אצולה

לפעמים גם אני מותש פעם נוספת מעבר לזו שבמציאות כשאני קורא מה שכתבתי פה

עדיין לא מאוחר וחשוב להתפקד, למען ישמר לדורות הבאים

שמעתי שסוף סוף גם באילת חוו גשם רציני והצפות בסוף השבוע

איך עבר עליכם?
שבוע טוב חברה

עכשיו האופס הוא שלי...

ראיתי שכבר התפקדת

לא התעדכנתי לפני שכתבתי את ההודעה ואני מתכוון לזמן את עצמי עוד הלילה לשיחת נזיפה קשה!!!

למעלה