אהלן חברים............

RomiVais

New member
אהלן חברים............ ../images/Emo24.gif

היום היה יום עמוס ביותר. מצטערת ש"הזנחתי" אתכם עד לשעות מאוחרות אלו...
הגיע אלינו מכשיר שקנינו לאמא שלי. אופניים להפעלה פאסיבית/אקטיבית/גם וגם, בישיבה בכיסא הגלגלים שלה. לקח לי "רק" שעה-שעה וחצי להרכיב את המכשיר, כי הוא מגיע בחלקים בתוך קופסא, תוך כדי שאני בטלפון עם הספק, שהסביר לי איך עושים מה... זה היה אתגר נפלא ביותר - אהבתי!!!
מאז גיל קטן אהבתי לפרק ולהרכיב דברים. אמא שלי קוראת לי "ידי זהב"
בכל מקרה, מאוחר יותר, הלכתי לבית המרקחת עם אבא שלי לקנות את התרופות החודשיות + להביא את הזריקות (ריביף) ובמה אני נתקלת???? בכך שאנו צריכים לשלם 600 שקלים על הזריקות!!! הייתי בהלם!!!!!!! קרה למישהו כאן??? במכבי אומרים שאלה חוקים חדשים... בכל מקרה אני אגש שבוע הבא לשוחח עם המנהל - ונראה... שיהיה לכולכם לילה מצויין, חלומות נעימים ויום מקסים מחר אוהבת את כולכם רומי

SiAmmit

New member
שערוריה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אבל בטח יש החזר®®® לא¿ ידי זהב ¿ אהבתי ÷¨

RomiVais

New member
סיאמית, אמור להיות החזר... אבל!!

אם אכן נקבל אותו זה אחת לחצי שנה... נכון להיום זה כך. כבר יש לי פגישה ביום ראשון עם מנהל מחוז מכבי באילת (המנהל הרפואי לא האדמיניסטרטיבי) ונקווה שיהיה טוב!!! לילה טוב...
רומי

RomiVais

New member
קוקי ליידי, ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

בוודאי שיהיה טוב!! תמיד!!! אני אשמח אם תספרי לי קצת על עצמך... כל טוב, ושיהיה לך יום נפלא ביותר, רומי

dmart

New member
רומי../images/Emo91.gifשלחתי לך אימייל../images/Emo88.gif

איזה יופי, הצליחו לי גם הסמיילים
דליה

RomiVais

New member
דליה יקרה!! ../images/Emo13.gif

רוצה רק להודיע לך שאני אוכל לבדוק דואר רק מחר. כי אני לא כותבת לכם מהמחשב שלי... אז מצטערת מראש על האיחור בתגובה. לילה טוב רומי
נ.ב. כל הכבוד על הסמיילים........

dmart

New member
רומי, אני בשוק../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo105.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רומי היי
רביף!!!!!! 600 ש"ח לחודש? 3 פעמים בשבוע?
אני צריכה ללכת לקופ"ח להזמין את המנה שלי ואני נדהמת! עד עכשיו שלמתי 0.00
את חושבת שלכל קופה יש מדיניות שונה? אני בקופ"ח לאומית. אם זו מדיניות של סל-הבריאות אז זה נכון לכולם!! אולי נתארגן ונעשה משהו ביחד? זה הרי לכל החיים
אולי תבררי מי עוד מחבירינו וכאלה שעוד לא משתמשים ברביף? ברכות ל"ידי הזהב"
שלך דליה

RomiVais

New member
היי דליה!! ../images/Emo24.gif

מה שלומך יקירתי? מה שלום שירה? תמסרי נשיקות ממני......
אכן כך, אבל אני לא יודעת לגבי שאר קופות החולים. מתי את צריכה לגשת לקחת את הזריקות בפעם הבאה?? תעדכני אותי באיך זה עובד אצלך, בבקשה!! לי יש פגישה עם מנהל מכבי ביום ראשון הקרוב, ואני כמובן אעדכן בכל שינוי שאני אקבל. כעיקרון, נאמר לי שיש תקרה של 1200 שקלים לכל חצי שנה, שזה אומר תקרה של 200 שקלים לחודש, כאשר החזרים מקבלים אחת לחצי שנה. לי זה נשמע ממש ממש לא הגיוני. נפשוט את הרגל לפני שנקבל משהו בחזרה... בכל מקרה, אני לא מכירה עוד אנשים שמקבלים ריביף, אבל אני מחכה לעדכון ממך ולפגישה עם המנהל, ואם אכן יידרש - נעשה משהו ביחד - כמובן!!!! בהצלחה בינתיים ולילה טוב, רומי

dmart

New member
רומי´לה שלום

במקרה היתה מנת רביף (שחשבו להחזיר אותה) במקרר של בית-המרקחת של הקופה שלי ואני מניחה שמנה זו עדיין לא מלווה בחשבונית חדשה. לכשאקח אותה מהסניף - אראה, למרות שאני מניחה שרק מהמנה החדשה שאזמין על שמי אדע בוודאות את עלותה. בינתיים הוקל לי (מעט, אמנם) כשאמרת תקרה חודשית של 200 ש"ח, כי כבר עשיתי חשבון התעלפות כשקראתי אצלך 600ש"ח מנה חודשית!!!.....יצא לי 7,200 לשנה 72,000 ל-10 שנים ואם לא יגלו בקרוב גלולת פלא זולה- !?!?!!! נגמור קבצנים.........אוי וויי........ כמובן שאדווח לך בהמשך. אגב, חלק רב מהחולים של ד"ר אריאל מילר (הרופא שלי) מטופלים ברביף! אברר גם במרפאה שלו (החולים שם באים מכל הקופות!). שירה בת 10 ימים היום. היא מותק, יונקת בנחת ולא נותנת לאמא שלה לישון כי היא נרדמת על הציצי ןאחרי זמן קצר רוצה שוב. זה בטח יותר חכם מאשר לצאת לצייד ביערות כשהאוכל מוגש לפה בכל פעייה קלה. רציתי לעטר בהמון סמיילים, אבל כלום לא יוצאת אז קבלי בבקשה סמיילים במילים: חיבוק ועוד חיבוק ושיהיה לך יום נהדר (מחר ירד גשם!?) ביי ונשיקה דליה

RomiVais

New member
נהדר דליה!! ../images/Emo13.gif

שמחה עד מאוד לשמוע על שירה הקטנטונת. תמשיכי לעדכן, לא לשכוח!! היא חלק מהמשפחה......
לגביהמשך עידכונים על הריביף - מתי שרק יהיה משהו - בכיף!! לילה טוב

סיאמית

New member
רומי´לה!

אני רוצה להבין... את נפגשת עם מנהל הקופ"ח לבד? יש לך המון אחריויות, לא? אני מעריצה אותך על הדרך שאת מתמודדת עם הכל... אני לא בטוחה אם כשאני הייתי בת עשרים הייתי מסוגלת להתמודד כמוך. קבלי
ו
על זה שאת כזאתי מין ילדה נפלאה.

RomiVais

New member
סיאמית........... ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אני אכן אפגש על המנהל לבדי, וזו לא תהיה הפעם הראשונה. בפעם הראשונה השגתי את מה שרציתי, בדרכי נועם והייתי כל כך גאה בעצמי!!! אני מקווה להצליח גם הפעם. אין צורך להעריץ אותי, אני לא מיוחדת, פשוט עושה מה שאפשר לעשות. אני כבר בת 21
(טריה טריה אבל, בוגרת או לא בוגרת???)

סיאמית

New member
בצדק...../images/Emo45.gif

את גאה בעצמך... אני מודיעה לך שאין הרבה "ילדות" בגילך שיתמודדו כמוך. באחריות. אני לא אומרת את זה בגנותם של אותם אנשים שלא מסוגלים להתמודד... אלא בזכותך! שאת כן מסוגלת. את בן אדם נדיר!!! אז קבלי
וגם
.

רותי ש.

New member
שלום אני רותי, חברה של אורית

שלום לכולכם ,אני חולה במחלה שדומה לשלכם שנקראת msa אורית פה איתי מראה לי את המשפחה שלכם...מקווה שנתחלק בחוויות היום יומיות ... לילה טוב לכולכם !!!

anat11

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo45.gif

שלום וברכה ! כפי שתווכחי בקרוב, זה פורום ידידותי לעילא.
רומי, מנהלת הפורום, ללא ספק תפרוש בפניך שטיח אדום כמנהגה. שיהיה לילה מוצלח ושבוע מצוין, ענת

סיאמית

New member
היי רותי!!! ../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה!!! חיכינו לך
אם את מוכנה, ספרי לנו קצת מה זה בדיוק msa ומה זה אומר... לא רק מבחינה "רפואית" אלא גם מה זה אומר לגבייך. עלינו את יכולה לקרוא בדפדוף אחורה (אני בטוחה שאורית כבר הסבירה לך מה שצריך) ואם יש משהו שאת רוצה לדעת, רק תשאלי! ערב מצויין

אורית...2

New member
היי רותי !!!היגעתי בשלום הביתה !../images/Emo24.gif

רותי אני בבית, הכל בסדר !!! זה רק שני רחובות.... אני בטוחה שתמצאי פה מלא מלא מלא חברים !!! אנחנו עוד ניפגש !!!ותראי שהכל יהיה בסדר !!!

RomiVais

New member
שלום רותי - ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

שמחה לראות אותך כאן איתנו!!!! חיכינו לך.........
אני מקווה שתרגישי כאן כמו בבית
. תרגישי חופשייה לכתוב לנו ולספר לנו כל מה שרק תרצי. האנשים פה מדהימים אחד אחד - את כבר תראי. שיהיה לך לילה טוב ושבוע נפלא המון חיבוקים, רומי

למעלה